Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    02. Veljača 2017. 14:07

Nadamo se sutra, ako ce bit sve okej :)

Nepoznato_22
    02. Veljača 2017. 23:44

Da, bolje je, ali sam ja dobila upalu dojki, kurim temperaturu, izdajam se, koma sam...

Nepoznato_22
    02. Veljača 2017. 23:44

Da, bolje je, ali sam ja dobila upalu dojki, kurim temperaturu, izdajam se, koma sam...

bigica
    03. Veljača 2017. 07:58

Nepoznato cestitam na bebiciiiii!!! Zelim vam da sto prije idete doma i da uzivate jedno u drugom. ❤❤❤ 
    Ovo za upaljene dojke, znaaam kako je. Probaj traziti svog nekog kad ce dolazit u posjetu da ti donese glavicu kupusa pa si listove stavljaj na cicke. Izvlaci upalu i fino hladi.. ;)

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Nepoznato_22
    03. Veljača 2017. 09:44

I budem cim me puste doma! Zbog temperature ne mogu ic kuci, malom suradili uzv glave i ima krvarenje u mozgu 1,2 stupanj.... Jer je prerano roden... Bas se sve zakompliciralo u pm..

• Nella_St
    26. Travanj 2017. 10:44

ima li kogaa ???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.