Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    25. Rujan 2016. 08:53

Jutro!

Puno vam hvala sto ste u mene ,divne ste!

Uglavnom, u petak sam se ujutro probudila i vidjela krv,onako dosta obilnu.
    Odmah sam dotrčala do gin (taj da sam i trebala ic na pregled) i rekla da je cura u rizicnom stanju, otkucaji sve ok, ali da mi prijeti spontani. Dala mi je strogo mirovanje do srijede.. Krvi vise nema... 

Ali kad sam ugledala krv mislila sam da je gotovo..

I rekla.mi je da sam trudna 16+4 i dala mi termin 12.03...

Sada lezim ovdje u kuci,ne mrdam,majka mi pomaze oko svega.. Ali grozan je osjecaj kad osjetis svoju bebu a znas da je u losem stanju..

• ana23
    25. Rujan 2016. 09:38

Jutro,
    Tina drži nam se  mislim da ce to sve na kraju bit dobro 

Nova.mama@
    25. Rujan 2016. 10:30

Jutro mame hvala Vam 😁Tina drzi se nek te negativne misli ne svladaju 😙 Bit ce sve dobro 😘😘😘

LenaLenov
    25. Rujan 2016. 12:46

Tina,samo budi hrabra koliko mozes biti u ovoj situaciji,vjerujem da si uplasena,svaka od nas bi sigurno isto bila..

Marina_Maria
    25. Rujan 2016. 13:13

Tina draga nemam rijeci. Drzi se, pokusaj misliti pozitivno, lezi na lijevom boku i miruj....jel ti rekla sto je uzrok, zasto se to dogodilo?💜💛💚

Bumbo0809
    25. Rujan 2016. 13:24

Tina drzi se! Svima si u mislima 😙 sve ce to bit u redu...samo miruj o razmisljaj pozitivno!

pumpkin
    25. Rujan 2016. 13:50

Tina draga, drzi nam se!! Znam da je to grozno iscekivanje, i sama sam prosla kroz to, ali hvala Bogu, sada je sve dobro! Meni su rekli prijeteci pobacaj u 6.tjednu, kada je rizik puuuno veci!! Vjerujem da je tvoja cura pravi mali borac!

1.2.3.surprise
    25. Rujan 2016. 17:11

Tina drzi se i misli pozitivno, sve ce biti ok.

Cure imam pitanje, danas me kicma bas jako boli. Dali je moguce da je od kostantnog lezanja?? 
    Jer evo vec par dana sam u krevetu i danas me bas zakacilo.

Nepoznato_22
    26. Rujan 2016. 10:42

Jutrooo!!
    Da li mi moze netko rec otprilike koliko ce mi trbuh narast do 29.10 jer se tad udajem a trebam si neku haljinu kupit xD jel trebam uzet broj veci?? Sad mi je trbuh mali mali, kad me se gleda sprijeda ne kuzi se da sam trudna a sastrane se vidi malo :( a 18. tj sam trudna pa sad nezz koliki ce bit za mj dana :(( ako mozda itko zna otprilile jer mi je ovo prva trudnoca pa mi je sve novo :)

mrs.kepolas
    26. Rujan 2016. 10:49

Čitam i ne vjerujem što se izdogađalo ovaj vikend! 

Tina molim te pokušaj odagnati negativne misli!!! 
    Tvoja cura je već jednom pokazala kakav je borac! Moraš vjerovati u njenu snagu, a na tebi je samo da miruješ i da joj pomogneš na način da se naoružaš pozitivom! Ona je snažna, no ne može bez malo mamine pomoći. 
    Kako se osjećaš danas?
    Krvarenje je stalo koliko vidim i to je dobar znak. Velik broj žena krvari u trudnoći i nadam se da si ti svoje odradila. 

Vidim gomilu novih avatara sa prekrasnim slikama bebica.. Napredujete 

Ja zbog nalaza koje nisu bili u stanju napraviti na vrijeme nisam obavila internistu. 3 tjedna koja trebaju proteci između pregleda se polako tope,a ja nemam sve nalaze. Sestra mi je rekla da kada nalazi budu gotovi dođem sa njima pa će me naručiti, a ginićka je rekla da se vidimo za 3 tjedna. 
    Sad ne znam uopće kako ću to riješiti. Nekako budemo, jel :)

Meni trbuh opako raste. Zapravo cijela se širim. Osjećam kao da nisam u svom tijelu, osjećam se ogromno.
    Jučer sam zapala na trbuhu i probudila se sa blagom boli koja je baš bila nelagodna. Bebice se pobunile. Ne znam što mi je došlo jer otkad sam saznala za trudnoću trudim se ne spavati na njemu, iako sam prije samo na njemu spavala. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.