Ja inače po kući onako obućem neke hlače do koljena, a gore špaline sigurno, jer mi je užasno vruće. Za ići van ubućem duge hlače, možda jeans rebe, a možda onako polu tuta-polu gege..
Ja od gega nisam baš jer se ne osjećam dobro baš dobro u njima. Ne volim previše uske majice, jer mi se sve ističe ,a pogotovo sad kad imam trbuščić
Meni moja curka svaki dan mazi trbuh ljubi ga i priča sa sekicom
Kako mi je lijepo vidjeti.
Eto danas me natjerala da joj kupim malu bebu sa bočicom i koja ima još i pelene u paketu.. Cijelo popodne se igrala s tom bebom i kao da je to njena seka, igra se da hrani seku i vodi je u šetnje, oblači je...
Mislim je poslati u vrtić dogodine, ali vidjet ću jer ja sam kući i ne radim, ali bih opet da se igra i upozna s ostalom dječicom, da nauči nešto novo...
Sutra punimo 14-ti tjedan !
A sada idemo na spavanje
Laku noć trudnice i bebice!
Jutro
MalaMia, mi stvarno obozavamo klince i oduvijek hocemo puno djece tako da nam je ovo normalno nekako, ali mislim da cemo tu stati.
Nama je razlika izmedu prva dva decka godinu i 9 mjeseci i to tocno u dan. Prvi je roden 13.6.2010. A drugi 13.3.2012. I kad smo dosli doma iz bolnice,veliki braco je bio odusevljen, kad je beba spavala on bi legao do njega i spavao, kad bi mjenjali pelene pomagao bi mi u dodavanju vlaznih, kremica... i dan danas su nerazdvojni, spavaju skupa u krevetu i tak su mi slatki a znam da cemo ih morati razdvojiti uskoro vec su veliki... ovaj manji nemoze zaspat ako braco nije doma, kad spava kod tete... bas su povezani jaaako.
A izmedu drugog sina i princeze je 2,5godine razlike i nju su docekali kao princezu bas, onako skroz zastitnicki , nitko nije smio blizu seke, kad su dolazili ljudi u babinje, oni su ko zandari stajali nad njom 😂. Al je princeza to iskoristila pa im sad glumi seficu 💪.
Kaj se tice odjece, ja sam taman sve trudnicko podijelila, bacila... nismo ovak brzo planirali bebu 😀
1.2.3.suprise joooj stvarno predivno Onda je u vas baš veselo
Prava si majka, svaka ti čast!
Mi smo oduvijek željeli troje djece, jer djeca su sreća i blagoslov. To je nešto predivno..
Što se tiče odjeće, spremila sam je duubokoo u ormar zato što mi ne treba jer sam kupila već trudničku odjeću. Trbuh mi je dosta velik nadzire se dosta.. Tako da mi je sva roba mala. Inače ubućem kad mi je stvarno vruće trudničke haljine jer se u njima najbolje osjećam. Traperice, uske majice, kratke hlače ne mogu ni obuči jer ne mogu ni dugme zatvorit ni zakopčat šlic
Jutro cure..
Mene izludjuju migrene..:-(
Iscrpljena sam od njih,cim se probudim pocnu,ne dignem ni glavu,a vec krenu :-(
Nije mi do nicega,neraspolozena sam i bez energije..
Suprise,tvoja profilna je bas simpa :-)
Divim se,tako mlada a vec cetri djeteta.. Tvoj dan je ispunjen bome, neznam kako bih iskreno baratala stoga skidam kapu!
Dobro jutro cure!
Kako ste mi?
Ja odlicno, danas idemo na vjencanje, a sutra konacno na ultrazvuk :))
Lena i mene znaju uhvatit migrene, Bogu hvala ne prečesto. Piješ li što za to? Meni je gini rekao da smijem samo lekadol.
Teta blago tebi, lijepo se provedi
Mene migrene muce evo vec 12 godina... 😕 i prekjucer kad me ulovilo pa je hitna bila, mi je rekla doktorica da mogu piti moju terapiju tj brufen do 6 mjeseca trudnoce tak da sam sad zbunjena jer mi je ginic prije rekao samo lupocet i lekadol a to mi ne pomaze otkad sam klinka bila... 🤔
1.2.3.surprise stvarno prekrasna priča i to sto volite djecu i sto će te ih imati četvero i kako se oni međusobno vole i to kako nije bilo ljubomore oduševljena sam
Ja isto volim djecu i htjela sam ih imati puno minimalno 3 ako ne i vise ali suprug i ja smo se kasno upoznali i jos uz sve probleme koji su nas snašli ostati ćemo na dvoje, dvije princeze 😉
Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate u vikendu.
surprise to mi je baš čudno jer je meni moj ginekolog rekao da ne smijem nikakve brufene
Sortiraj odgovore
Najstariji