Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamSara
    09. Rujan 2016. 15:41

Nelica ja cokoladu ne mogu smislit a prije sam je svaki, bas svaki dan jela. Dok bi drugi pili kavicu ja bih tamanila cokoladu..   Sad slatko nista ne mogu jesti, samo voce.. A zapravo nemam teka ni za sto..jedem jer moram ili mi dode slabo jer nisam nista stavila neko vrijeme u usta pa se silim i gutam umjesto da uzivam u hrani...ahhh, nadam se da ce proci..  
    Mlijeko isto ni prije nisam pila, samo kad bi pahuljice ili cokolino jela. Sad ni to ne mogu... 

Ja radim u skoli, razredna sam nastava pa si razmisljam mozda do kraja prvog polugodista raditi.. Kasnije krecu gripe pa ne bih htjela pokupiti nesto..Putujem svaki dan na posao 35min a ceste su zavojite i dosta neravne na nekim dijelovima. Vec mi i sad to pocinje smetati, bude mi malo slabo..   

Awww Surprise, kako lijepo. i ja bih htjela imati tak za redom kikice :)

Tina2901
    09. Rujan 2016. 15:45

Mi smo ovu bebu planirali i prvu, jer smo baš htjeli da naša curica ima bracu ili seku..
    MM je rekao da želi troje djece,a ja na to nisam pristala.. Onda kad sam sad po 2.put zatrudnila, dobila sam želju za troje dječice, tako da smo se dogovorili kad nam naša mala mrvica bude imala 2-3 godine da ćemo krenit na još jedno ako bog da.

Meni je stvarno predivno imati dječicu, najviše troje

Mislim da ja neću baš rađat dokle budem mogla, jer tek imam 27, ako bih rađala dokle mogu imala bih najmanje petoro djece

Vidjet ćemo

Marina_Maria
    09. Rujan 2016. 18:36

Tina to ti se sve promijeni...kad sam rodila Janu 3g me drzalo da necu vise imati djece ( ako ponovno ne osjetim jaku zelju kao s njom). I eto nakon 5 g opet zarko zelim bebicu a mozda se odlucim i na jos☺

ana_nenadic
    09. Rujan 2016. 19:13

Ja traperice nikad ne nosim u slobodno vrijeme, uvijek sam u tajcama ili trenerci, ali na posao ne mogu tako pa onda moram traperice ili neke onako svečanije hlače. Uskoro ću otići vidjeti te trudničke jer mi se čini da bi se mogla još malo početi širiti. 

Nama je ovo prva bebica i iz prvog puta nam je uspjelo, a vjerujem da ćemo ih imati barem troje 

rose90
    09. Rujan 2016. 20:05

Ja sam na poslu u trenirci pa nemam tih problema 
    Još uvijek stanem u sve traperice ali definitivno ću početi gledati u H&M-u trudnicki odjel

Ljubicica9
    09. Rujan 2016. 20:46

Ana slažem se s tobom, ja i muž želimo bar četvero ☺️☺️ Ako Bog da...
    Moram i ja otic kad budem u Splitu do H&M da vidim za hlače, većinom sam sad u maxi haljinama ili po kući u pidjami a brzo će stomak narast 😍
    Danas sam vam drage moje mame/trudnice bila vrijedna 😬 Ja i sveki spremale zimnicu pekle paprike i čistile ih i svašta nesto... 
    Mmmmmm kiselo 😍😍😍

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

• Maya91
    09. Rujan 2016. 21:46

ja sam si danas kupila onu elasticnu gumu za vjezbanje (light) i odradila kratki trening za trudnice sa youtube-a. prije trudnoce sam puno vjezbala i od kako sam saznala sam prestala.. pocela sam se osjecati bas mlohavo, izgubila sam misice i dobila sala pa sam odlucila da malo laganih vjezbi ne bi trebalo skoditi.. necu naravno pretjerivati, idem na pregled za 10 dana pa cu se i sa doktorom posavjetovati ali mogu vam samo reci da se radi tih 15ak min osjecaam bas dobro, a i sigurno cu bolje spavati ;)

Zabica29
    09. Rujan 2016. 22:09

Maya bravo, baš sam i ja razmišljala šta i kako početi. Danas malo čitala šta o vježbanju piše u knjizi što očekivati. Kad sam vidjela da su to većinom vježbe istezanja malo sam bahato pomislila: pa to je pljuga, i odmah drugi tren shvatila da sa sadašnjim stanjem zadihanosti i nezgrapnosti od trbuha ne bi puno više ni mogla. Jedini mi je problem kad to raditi i gdje. Puštala si si prek kompjutora, TV-a, mobitela?

[/url

• Maya91
    09. Rujan 2016. 22:18

preko youtube-a, evo dva linka koja sam odradila ;)

https://www.youtube.com/watch?v=PmLa1fT_Phk
    https://www.youtube.com/watch?v=t-BgS_4ZKkQ

ovaj drugi za noge je bas ok, nista intenzivno, a gore misici s tim da sam ja skoro svaku vjezbu radila s elasticnom gumom, super stvar :) pratila sam otkucaje srca preko heart rate monitora, sprzeno 150kcal s oba videa ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.