uspjesno dojim vise od 3 mjeseca, i jucer po prvi put malac odbija papati na desnoj dojci , cijeli dan i nocas... nudim mu, a on okrece glavu na drugu stranu i onda place iz petnih zila... nakon toga dam mu lijevu i odmah prihvati. nocas sam se morala izdajati jer je desna bila prepunjena i dat mu to na bocicu jer mu samo iz lijeve nije bilo dovoljno.. nije se stiglo napravit mlijeko kad je samo iz nje papao svaka 2 sata..
ima li netko ovakvog iskustva, u cemu je problem??? citala sam o tome na netu, ali naravno da pise da moze biti svasta od upale uha do tvrdoglavosti..
uspjesno dojim vise od 3 mjeseca, i jucer po prvi put malac odbija papati na desnoj dojci, cijeli dan i nocas… nudim mu, a on okrece glavu na drugu stranu i onda place iz petnih zila… nakon toga dam mu lijevu i odmah prihvati. nocas sam se morala izdajati jer je desna bila prepunjena i dat mu to na bocicu jer mu samo iz lijeve nije bilo dovoljno.. nije se stiglo napravit mlijeko kad je samo iz nje papao svaka 2 sata..
ima li netko ovakvog iskustva, u cemu je problem??? citala sam o tome na netu, ali naravno da pise da moze biti svasta od upale uha do tvrdoglavosti..
Da, može biti svašta! Koliko je to točno više od tri mjeseca, može biti i skok, ali onda bi protestirao na obje! A opet ne mora značiti da je ništa strašno, možda mu položaj nije odgovarao, ima tu opcija koliko..Prati ga, pokušavaj i dalje, pazi da se ne prenapuni jer i onda ne žele i kad je previše jer je dosta vodenastog na početku koje nije toliko slatko kao ono usred podoja, pa i po okusu prepoznaje, vidi kroz par dana, osluškuj, pa ćemo vijdeti!
uspjesno dojim vise od 3 mjeseca, i jucer po prvi put malac odbija papati na desnoj dojci, cijeli dan i nocas… nudim mu, a on okrece glavu na drugu stranu i onda place iz petnih zila… nakon toga dam mu lijevu i odmah prihvati. nocas sam se morala izdajati jer je desna bila prepunjena i dat mu to na bocicu jer mu samo iz lijeve nije bilo dovoljno.. nije se stiglo napravit mlijeko kad je samo iz nje papao svaka 2 sata..
Ej..meni su ti bradavice razlicite velicine pa smo imali dana kad je htio samo jednu,a ovu drugu nema sanse..daj mu ovu koju oce i dok bude cicao minutu dvije promjeni dojku.meni je to palilo.nista ne kosta.probaj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji