Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Siječanj 2015. 21:28

Slazem se s Boskom, kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. Te 2  kile su ti I vise nego dovoljan dokaz kako ti dijete nije gladno vec sito I zadovoljno. Slusaj sebe I svoje instinkte jer znas najbolje sto je dobro za tvoje dijete I zbog cega bude nervozan. 

14.06.2014. L ♥

MAMA X2
    04. Siječanj 2015. 10:13

a curke moje .....vi me jedine razumijete i uvijek kazete pravu rijec
    od vas se bolje osijecam a sve ove druge sa strane ko j.... jer nemaju pojma o nicem samo laprdaju gluposti...
    takva sam pre osjecajna i previse me toga dira i jednostavno trpim u sebi al nemogu dugo pa puknem
    hvala vam

MAMA X2
    04. Siječanj 2015. 13:39

jedino se mi koje dojimo svoje bebice najbolje razumijemo
    hvala vam na podrsci puno mi to znaci jer pored ovih kraj sebe bi prolupala....

Boba10
    04. Siječanj 2015. 23:17

Drage moje,redovito čitam al nekako mi se u zadnje vrijeme neda pisati. Puno mi se toga događalo zadnje vrijeme i uglavnom loše stvari. Jedina svijetla točka su mi moja djeca i muž,a posebno ova mala koja je sad navršila 4 mj. Već sam vam pisala da nije htjela sisati i da sam ju uspjela hraniti izdojenim mlijekom. No od silnog stresa prije dva tjedna količina mlijeka mi se drastično smanjila,sad se izdajam kad god stignem no jedva izvučem iz 30 ml,s tim da mi je lijeva dojka gotovo presušila. Pijem i čajeve za dojilje,kupila sam i mamine kapi ali ništa ne pomaže. Kad je prošla 2 mj prestala sam ju stavljati na prsa jer je vristala i okretala glavicu proč. Sad sam ju sva ovako očajna ponovno pokušala staviti i ona je počela vući. Ne morak vam ni reći da su mi potekle suze prvo od sreće a zatim od jada jer ona sad nema gotovo pa ništa unutra,i naravno nakon nekoliko minuta ponovno vriska. Kako da potaknem ponovno mlijeko??? Što da radim?  Danas se osjećam kao da sam ponovno tek na početku,ali jesam li? Hoće li se mlijeko ponovno pojaviti u količini koja nam treba???

Boba

MarijaŠ
    05. Siječanj 2015. 11:17

Skok skok traje par dana, kod nas je bilo uvijek 3-4 dana... I poslije toga mi je znao biti jako mazan, samo je tražio pažnju i spavao, odmarao se...
    A sto se tiče povratka na posao, mislim da ne moras brinuti. Barem ne jos. Vraćas se sa 6 mjeseci jel? Do tad ce on i porasti i malo drugačije papati i sve. I prihvatit ce režim koji ces mu ti nametnuti zbog svog radnog vremena.

Krešimir 19.08.2014. <3

MalaMuca
    05. Siječanj 2015. 11:51

Moja curka je počela sve više i više bljuckati, ubiti svaki put nakon hranjenja ona bljucne, al meni to izgleda ko ogromna količina mlijeka. Jel to normalno tak? Do sad mi nije tak bljuckala, al sad zadnjih par dana stalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.