Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    05. Siječanj 2015. 19:40

Hvala Renata  samo sam to trebala  eto lijevu navlači cijeli dan,desnu izdajam i već danas mi se čini da se mlijeko polako vraća. Srećom spašava nas ono iz zamrzivača pa je ad još uvijek u dućanu hahah. Javim se svakako,pogotovo ako me opet uhvati depra.

Boba

mmama2
    05. Siječanj 2015. 19:46

renata - doktorica za dojenje ... curke sve kaj veli potpisujem..

url=https://lilypie.com]

• Eli4
    06. Siječanj 2015. 17:04

Vi koje imate iskustva s dojenjem. Moja curka ima 3 ipo mjeseca. Zadnjih mjesec dana me zeza. Preko dana nikako nece sisu, krici i pravi ustima kao da povraca. A po noci se budi jednom jest onako iz sna pojede obje sise i nastavi spavat a ujutro opet isti problemi sa sisom. Tako da izdajam i dajem ali vec manje mlijeka ima. Nakon 3 sata 40 ml. Tako da jedan do dva obroka u danu pojede Ad nazalost. Kako da je nagovorim da sisa

• Eli4
    06. Siječanj 2015. 18:17

Maloprije sam je stavila na sisu i vuce malo i zaspe. Mislite li da ce joj biti malo mlijeka dok ne navuce?

Boba10
    06. Siječanj 2015. 18:40

Ajde ponovno pomoć-ako idem na slikanje pluća nesmijem joj više davati svoje mlijeko zbog zračenja?!!!!??

Boba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.