Trebala sam prije pitati kaj bi moglo biti, jucer i danas sve super i po starom !
Jucer zaspao u 8 na vecer, spavao do 10 sati u jutro uz malo vise budjenja za cicu ..valjda je nadokanadio ovo kaj nije spavao cijeli tjedan kak spada...danas je non stop na cici, bez kenjkanja i sizenja...i cijeli dan je dobre volje i guguce i smjeska se, i vratio se u svoju rutinu budnosti/ spavanja...
Hvala na odgovorima cure
Samo javljam da smo bili kod pedijatrice i da nema soor, jezik joj je bijel od ostataka mlijeka, a to cvoktanje dok cica je ili nepravilan položaj ili samo faza.. :) uf, laknulo mi..
mamice prestanite sumnjati u sebe i jednostavno se prepustite i uzivajte pa makar dojili svakih 5 minuta. kcer sam dojila samo 2 mjeseca,dok ona nije pocela odbijati cicu,vjerojatno jer se nesto desilo s mlijekom.bila sam uzasno nervozna,zbog pritiska okoline jer na svaki kmee su mi govorili da je sigurno gladna,da nije normalno da cica svakih pola sata sat.i ja sam se slomila,pocela sam se osjecati jadno jer nisam bila u stanju nahranit svoje dijete.mlijeka sam imala na bacanje al ona je jednostavno vristala na svaki podoj,a kakica se pretvorila u zelenu vodu.pa smo poceli sa AD-om.i to je bilo to,adio dojenju...a kad je dosao sincek,jednostavno sam iskljucila svih,prestala sam se obazirat na sve komentare o tome da mi je dijete sigurno gladno...par puta sam i digla ton na pametovanja drugih i usprkos laktacijskoj zutici prvi mjesec je dobio 1700 g samo na cici. Zutica je potrajala 3 mj,morali smo u jednom trenutku prestati dojiti 48 sati,plakali oboje i onda se vratili uzivanju u cici ,sve do 11 mjeseci.ja nisam spavala duze od tri sata dnevno cijelo to vrijeme,al mogu vam rec da je vrijedilo :)
J,V i J -moje tri ljubavi :)
Za sve mamice koje doje pitanje...
Osjecate li vi trnce (ono kao da mravi setaju) u dojkama prije nego podojite djete? Meni ti trnci pocnu I onda znam da ce se maleni probuditi I pitati papati. Ti trnci su mi kao sat.
Prije su stare zene kad bi isle u polje znale da im je dite gladno kad bi im mliko samo pocelo kapati. Onda bi se kuci vratile podojiti...
Imate li vi takve simptome
Pročitala sam par knjiga o dojenju i sve mi se čini toliko apstraktno,kao da neću imati pojma o ničemu...imate neki savjet baš za prvo dojenje u bolnici,prvih tjedan dana da mi malo pomognete....
Sortiraj odgovore
Najstariji