Je, bijel joj je jezik, ali ona puno bljucka pa ne znam jesu to mozda ostaci. Probat cu joj otvorit usta i probat skinut.. to s namocenom gazom ili?
U ponedjeljak idemo pedijatru, ne bi ni skuzila taj jezik da nije pocela cmoktat dok papa pa mi je to bilo cudno. Thanks..vidjet cemo sta ce reci pedijatrica.
Inace, bas sam danas bila hepi kad sam vidjela da ima tri kile i da je dobila 700g u dva tjedna :)
Osim tog coktanja dok papaju moguce je da ima i eksplozivne stolice, tako da se nemoj prepast ako to cujes.. ;) al svakako il nazovi ili pođi do pedijatra..
eto malo mene s frkom
naime, pocelo je prije nekih 2 tjedna, kad je V poceo odbijati samo lijevu cicu, pa mi se napravila kvrzica ....ok, to smo masirali, tiskali, izdajali, pa prošlo...on je i nakon toga nekad prihvatio lijevu cicu, nekad ne....sad smo pak u fazi cijelotjednog šizenja, ne spavanja, plakanja, kenjkanja.....mislila sam da je skok, jer je proslu subotu navrsio 3 mjeseca, ali on odbija cicu! cim mu ponudim cicu, ma cim ga stavim u polozaj za dojenje, on poludi i pocne vristati i plakati, poljubicasti u sekundi od placa...danas je evo imao ravno 3 podoja u kojima bi rekla da je normalo jeo, vec sam bila luda....guram cicu u usta, on nece....da se razmijemo, to je dijete koje od prvog dana dojim na zahtjev, cica i kad je gladan, i kad je zedan, i kad bi se mazio, i kad je kenjkav i sve....do sad nam je ilo normalno smirivanje i uspaljivanje cicom.. sad ga cica , da oprostite na izrazu, samo raspizdi ....budan je zadnja 2 dana do 1 u jutro, i kenjka....inace zaspi oko 9 sati i spava do 3-4...
normalno cica po noci, kad je onako uspavan, nekad se ne skida sa cice cijelu noc...ne smeta mi to, ionako spava s nama u krevetu..ali me brine ovo odbijanje...
kaj je sad to? neki cudni skok?? vec sam pocela kriviti pun mjesec za njegovo cudno ponasanje...
Darija, ako si isključila skok onda je nešto drugo, on je sad u periodu kad ga mogu i svrbiti desni i početi izbijati zubići, onako zapitaj se da li si što promijenila? Da li si možda pod stresom, da li si promijenila svoj miris, ako ima puno podražaja sa strane onda ih sve zanima osim cice, znači uzmi si prostor gdje ste samo vas dvoje, da podoj bude u miru, probaj ga prvo s nečim opustiti, laganim dodirom, eventualno nekim plišancem i da ga polako stavljaš u položaj za dojenje, onako prvo se mazite i onda lagano u taj položaj da je opušten da ljepše prihvati. Nemoj to uzimati k srcu jer onda se ti uznemiriš a on to itekako kuži. Sad ste se već uhodali i cica mu je bila sve, sad je puno podražaj sa strane koji ga mogu uznemiravati i onda jednostavno odbija cicu. Kako sama kažeš po noći je ok i smiren je i cica, znam da je teško ali pokušaj se vratiti u one dane kad ste bili samo vas dvoje i kad ste tek kretali dojiti, emocionalno se poveži s njime isključi sve ostale i vidjet ćeš da će istom mjerom vratiti i doći će opet sve na svoje.
Darija,zaista cudno!jesi mozda promjenila svoju prehranu ili nesto na sebi,tipa dezodoransa ili slicno...da je skok vjerojatno bi trajalo koji dan,a ne ovako..pogledaj mu usnu supljinu...nema soor ili ga poceli zezati zubici?uopce nemam pametan savjet..mozda postane pregladan kad odbija pa onda poludi..tako je bilo kod nas za vrijeme grceva..toliko je plakao da nije htio nista,a kad bi postao jako gladan onda je bilo jos gore..a izdojeno mlijeko,jesi mu tako probala ponuditi?
Sortiraj odgovore
Najstariji