Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    17. Listopad 2015. 12:14

Evo i mene malo :)
    Do danas sve lijepo papica i kakica, a danas smo imali kakicu oko pol8 i to dosta i od onda nista...a jede svakih sat, sat i pol...necu se jos brinut jer  ima jos vremena, a i dve pelene su bile s mokracom sad u medjuvremenu, ali se ipak malo brinem...mislim ok je da je bar mokraca jel?

Branchi
    17. Listopad 2015. 15:44

Evo izvjestaj - Imali smo sad veeeeeliku kakicu u peleni i jos se po meni pokakao jer je tak odletilo i popiskio se prvi put u zrak za vrijeme presvlacenja hehe 💕

Bumbo0809
    17. Listopad 2015. 18:19

Pozdrav mame.. Da vas pitam za savjet
    Bebač ima mjesec i 9 dana i iskljucivo je dojen. Svaki podoj mjenjam dojke (osim ukoliko mu dajem unutar 2-3 sata)
    I upravo sam primjetila da u jednoj jendostavno nema ni kapi mlijeka :((( on je stavi u usta i pocne sisati pa se odmakne od nje pa opet u usta..i probam ja istisnuti rucno da vidim zasto to radi-kad ono niti kapi!  postoji li razlog tomu i mogu li ikakoo "poboljsati" situaciju? Molim vas za pomoc, 1.mi je beba pa naravno da nisam iskusna!

Kiara5
    20. Listopad 2015. 15:08

Drage moje opet ja!! 
    Triba mi opet vaša pomoc!! 
    Znaci ad sam skroz makla, i sad, znam da je rano za ikakav ritam al ovako.. Ona meni doji satima... Totalno nemogu izregulirat ono od pola sata-sat dojenje.. Noćas od 3-7... Pa spava iza 2ipo sata... Pa je od devet i nesto dojila sve do maloprije.. Napravi pauzu od 15 min nekada.. Ali i tijekom te pauze ja je držim na sebi da nebi plakala i ona nakon pet min po mojim prsima trazi siku.. 
    Vagala sam je par puta prije i poslje podoja i ispada da otprilike u sat vrimena podoji 20!! 
    Ona čak ok dobiva na kilaži, malo manje od 30 grama dnevno, kaže patronažna da je to ok, al stvar je u tome sto ona jako rijetko kaki!! Zadnji put je imala stolicu dva puta u petak i to je to!!  Piski dosta!! Ja se trudim hranit jako uredno i kvalitetno!! I moja stolica je u redu-ako je to imalo povezano!! 

Izdojit mogu jako malo, jedva 20 na obe sike al to u najboljem slucaju!! 

Nije mi nista problem, al me samo zanima jel moje dijete gladno??? I do kada bi moga trajat ovakav ritam.. 

Jer sam dosta iscrpljena, jos san ja prije poroda 10 dana bila u bolnici... 
    Svi ni kažu spavaj kad ona spava. Lako je rec, al moram ja se i otuširat i obavit osnovnu higijenu i jest i pit 😅 

Znaci ritam je ovakav-satima dojenje pa pauza dva sata..

Kiara5
    20. Listopad 2015. 16:44

E, samo jos jedno pitanje?? Dali izmedju podoja da se izdajam zbog laktacije ili da čuvan sve za nju??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.