Evo i mene malo :)
Do danas sve lijepo papica i kakica, a danas smo imali kakicu oko pol8 i to dosta i od onda nista...a jede svakih sat, sat i pol...necu se jos brinut jer ima jos vremena, a i dve pelene su bile s mokracom sad u medjuvremenu, ali se ipak malo brinem...mislim ok je da je bar mokraca jel?
Evo izvjestaj - Imali smo sad veeeeeliku kakicu u peleni i jos se po meni pokakao jer je tak odletilo i popiskio se prvi put u zrak za vrijeme presvlacenja hehe 💕
Pozdrav mame.. Da vas pitam za savjet
Bebač ima mjesec i 9 dana i iskljucivo je dojen. Svaki podoj mjenjam dojke (osim ukoliko mu dajem unutar 2-3 sata)
I upravo sam primjetila da u jednoj jendostavno nema ni kapi mlijeka :((( on je stavi u usta i pocne sisati pa se odmakne od nje pa opet u usta..i probam ja istisnuti rucno da vidim zasto to radi-kad ono niti kapi! postoji li razlog tomu i mogu li ikakoo "poboljsati" situaciju? Molim vas za pomoc, 1.mi je beba pa naravno da nisam iskusna!
Drage moje opet ja!!
Triba mi opet vaša pomoc!!
Znaci ad sam skroz makla, i sad, znam da je rano za ikakav ritam al ovako.. Ona meni doji satima... Totalno nemogu izregulirat ono od pola sata-sat dojenje.. Noćas od 3-7... Pa spava iza 2ipo sata... Pa je od devet i nesto dojila sve do maloprije.. Napravi pauzu od 15 min nekada.. Ali i tijekom te pauze ja je držim na sebi da nebi plakala i ona nakon pet min po mojim prsima trazi siku..
Vagala sam je par puta prije i poslje podoja i ispada da otprilike u sat vrimena podoji 20!!
Ona čak ok dobiva na kilaži, malo manje od 30 grama dnevno, kaže patronažna da je to ok, al stvar je u tome sto ona jako rijetko kaki!! Zadnji put je imala stolicu dva puta u petak i to je to!! Piski dosta!! Ja se trudim hranit jako uredno i kvalitetno!! I moja stolica je u redu-ako je to imalo povezano!!
Izdojit mogu jako malo, jedva 20 na obe sike al to u najboljem slucaju!!
Nije mi nista problem, al me samo zanima jel moje dijete gladno??? I do kada bi moga trajat ovakav ritam..
Jer sam dosta iscrpljena, jos san ja prije poroda 10 dana bila u bolnici...
Svi ni kažu spavaj kad ona spava. Lako je rec, al moram ja se i otuširat i obavit osnovnu higijenu i jest i pit 😅
Znaci ritam je ovakav-satima dojenje pa pauza dva sata..
E, samo jos jedno pitanje?? Dali izmedju podoja da se izdajam zbog laktacije ili da čuvan sve za nju??
Sortiraj odgovore
Najstariji