Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    10. Listopad 2015. 20:14

Pa danas i je takl nekako - stalno smo na cici, presvlacimo se skroz vise puta jer su nam 2 pelene procurile hehe i tak. Veselo je :)
    Malo smo i spavali danas, po 5,10,20min i tako u 100 navrata. Vidjet cemo dal cemo po noci uspijeti duze

• Aleks3
    10. Listopad 2015. 21:19

I mi smo se namučili dok smo se uskladili, al moram reći mamama da ustraju. Moj mali ima osam mjeseci i sisa od prvog dana, ali na nastavak. Kako nisam imala dobre bradavice, u rodilištu sam krenula sa nastavkom, mali se na to navikao i koliko god sam ga pokušavala odviknuti od njega, ne želi sisati bez njega. Nakon četiri, pet mjeseci sam odustala i on uredno dobija na kilaži, normalan je i sve pet. Dojit ću ga tako dokle god bude htio. Bitno je da napreduje. Znale su mi se nekada prepuniti dojke, al hvala Bogu nisam dobila mastitis, jer on sve uredno izvuče. Mlijeko se stvara koliko mali traži, kad ga traži više ima ga, a kad mu je potrebno manje, smanji se. Al ga ima dokle god on vuče. Ne zamaram se tuđim komentarima i jednostavno mi je najvažnije da on uživa, i ja skupa s njim.

Oliva4
    10. Listopad 2015. 21:44

Aha..tenks na odgovoru..koliko bi trebalo biti pokakanih pelena otprilike? Malo me bilo zabrinulo kada  je bila na mom mlijeku onako kako sam rekla bez da  sam joj davala ad..imala je jednu stolicu valjda u 24 sata..a isto mokri slabije kad je na mom mlijeku..budem vidjela s pedijatricom,jer sam,naravno,uplašena da nešto nije uredu..neću vas maltretirat da objašnjavate sad  za smanjivanje dohrane i to..vidim da si nešto spominjala po 10 smanjivat..pa se mogu i kod dok. raspitat..

Lollypop
    11. Listopad 2015. 22:03

Meni se cice prenapunile, cijeli dan imam ludacki LD. 
    Cijelo jutro i popodne me probadalo u cici, kao da me iglom, mislila sam da je mlijecac dok mi renata nije rekla da nije mozda prepunjenost. Onda sam takla ispod ruke a kad je to krenulo strcati...

Mali kako je bio na cjepljenju i dobio temperaturu je bio pospan i nije toliko jeo, jucer jos koliko-toliko a danas sve nesto slabo jede, valjda zbog jakog LD. Cim krene jest oblije ga mlijeko, 4 tetre sam napunila. Taknem cicu a ono strca..cudo. I navecer nervozan, uspavljuje se na cici a cica puna i prejeo mi se i povratio sve, isuse..posteljina, ja, on..sve na pranje! Barem mi je ispraznio..zasad. Vec mi se cini da se puni opet.

Sad me boli ovaj dio koji mi je bio prepunjen, bi li tableta protiv bolova pomogla da se tkivo malo oporavi?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    12. Listopad 2015. 15:00

I dalje, ld mi je totalno poludio! Strca nemilo, posvuda! Prije je strcalo samo na pocetku podoja, vodenasto mlijeko, a sad tog vodenastog ima masu! Ne staje spricati! Sad znam kako je mary  budem malog oprala u mliku 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.