Nije problem nego jedna motivacijska crtica...
U ovih skoro 9mj kako dojim beba ni ja nismo bili ni jednom bolesni,stariji braco i muz gule vec cetvrtu lavor/skoljka virozu!
Znaci toliko je mocno majcino mlijeko👍👍👍👍
Moram se prijaviti u klub dojilja, jer sam prije koji mjesec ovdje iznijela svoje strahove vezano za dojenje. Super nam ide, bilo je malo muke dok mlijeko nije krenilo, dok nisam skuzila kako to sve zapravo funkcionira. Redovito se masiram, ono sto sam primjetila da zadnjih dan, dva ne osjecam tvrdocu i tezinu u dojkama, ali mlijeka ima, mekse su na dodir, ali ne i ispuhane. Jel to normalna posljedica redovitog dojenja? Sad mi je film u glavi da mi se proizvodnja, da tako kazem, usporila i da ce nestat mlijeka :(
jos jedno pitanje; da li je bolje mijenjat dojke tijekom jednog podoja ili jedan podoj, jedna dojka?
Danas joj je tjedan dana, upravo siki nakon 3 i pol sata sna, mijenjam dojke.
Pretpostavljam da je prerano za skok, ali vidim da papa puno vise, iako ne trazi cesce.
hvala mmama2!!
Drage moje opet ja!! Uglavnom, sad san vagala bebu prije i poslje podoja od pola sata i ispalo je da je pojela samo 10!!
E sad, mene je užasno strah da je ona gladna!!! I strah me da to njeno cjelodnevno traženje sike je sama glad!!
I jos uz to sta jako rijetko kaki i nikad ne rutne!!
Kaki svako 3 dana u prosjeku!!
Ne znan vise sta da radim... Ja sam joj jučer nakon podoja dala svog izdojenog 40, sta sam jedva izdojila, dala sam joj na čašicu i odma je zaspala!!
Ja mislim da ona jako slabo vuce!! Ja osluškujem dok ona doji i ona nakon 5-6 povlačenja čujem da jednom proguta!!
Probala san sa kompresijom dojki ali ne vidim neki pomak!!!
Ili ona jako lijeno guta ili je moje mliko jaaaako sporo!!
Imala sam mozda 2 dana normalnija da su mi bila i taman bi se tada ponadala da je neki pomak i onda opet cjelodnevno dojenje!!
Strah me da u kada to malo zaspe da to slučajno nije od gladi!!
Ja mislim da ja imam ok mlika ali da ona jako polako ili lijeno vuce!!
Sortiraj odgovore
Najstariji