Ps samo ona meni zaspe oko 7ipo 8ipo i odrapi skoro 5ipo 6h a drugu za 2ipo-3 al skupi se sati za drugu hahaha!
Meni su cice prazne i ostecene..sad je obe sredio do kraja, a nije zaspao...i grize...ubio me danas, doveo me do placa...definitivno skok!! Svako malo jede, vice, ne apava osim na cici ili meni (ako i to). + je prehladen pa i kad zaspe zna se probudit od nosa.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mi smo napunili 7 tjedana, nismo bas shvatili jel nas skok mimoisao, vise manje smo ok samo prije par dana smo imali noc kad nije bas jeo kao inace, sutra dan cice tvrde, uspjeli smo proci bez komplikacija ali se sad vise puta dnevno, i na jednoj i na drugoj, a posebno na vecoj, tako zagrcne da se prepadne on i pocne plakati a prepadnem se ponekad i ja jer mu treba malo da prodise....dal da rucno malo izdojim prije podoja da bude manji pritisak...jer ne bi rekla da hlapljivije jede no inace. Poceo mi je spavat po danu 4-5 x po cca sat vremena, po noci kako kad, nekad svakih sat i pol nekad tri uhvatimo max....kao da je zamijenio noc i dan (makar nismo imali ni noc ni dan prije haha sad barem po danu ima vec neki tempo). I muci me dal on jede kolicinski manje kad su mi cice punije/zagrcava se u njima nego prije tjedan dana recimo....
Ok, ispocetka...
Sve pricate o nekim mlazovima i sl… pa zar je moguce da ih ja nemam? Mislim, beba lijepo dobiva na tezini i fino papa. Kad se napapa i izbaci sisu ima puna usta mlijeka, ali ja svoje mlijeko nisam nikad vidla da curi prije podoja. Cak ni kad je sisa ful puna. Moji su jastucici uvijek suhi. Jel to dobro? Po meni je, ali malo je cudno.
I drugo, jedna bradavica mi je veca od druge i na toj od pocetka vucem ranu. Odnosno nema kraste ni krvi nego samo izgleda kao da mi je bradavicu netko sa strane zarezao i sad je tamo pukotina. Nikako da je zalijecim, a podoji da toj dojci su mi strasno bolni. Grcim se od bolova dok mala zahvaca sisu. Cime da zalijecim to?
Ryanne nemaš se zašto uzrujavati, svaka žena ima drugačiji let down. Budi sretna zbog toga, ovako ti je puno lakše! Ja sam stalno mokra, znam se probuditi u mokrom krevetu i slično.
Sortiraj odgovore
Najstariji