Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    25. Veljača 2015. 15:32

e cure nikako da se uključim u razgovor ovih dana :D čitam okolo po forumu da bebice između podoja spavaju do 3 sata i slično a ja nisam to doživjela od bebača nikada on još uvijek cica svakih 1 - 2 sata s 3 mj ... po noći se u zadnje vrijeme bud 5 puta a po danu ne spava duže od 1ili rijetko kada 2 sata. ali ono svakih sat vremena tražiti jesti... a baš forsiram da isprazni cicu koliko ide. ne znam jel on mali gladuš ili kaj da mislim? i ovo po noći... već sam prehiperaktivna od nespavanja

mirka4
    25. Veljača 2015. 16:43

Nemam ni ja takvu bebu Moja danju uspije max 1 sat odspavat između podoja, jedino noću po 4-5 sati. A svuda piše i da je dokaz da je beba sita i zadovoljna kad zaspe poslije podoja - nikad to nisam doživila hehe, a beba ko zmaj

Jojo5
    25. Veljača 2015. 22:57

mirka

Nemam ni ja takvu bebu Moja danju uspije max 1 sat odspavat između podoja, jedino noću po 4-5 sati. A svuda piše i da je dokaz da je beba sita i zadovoljna kad zaspe poslije podoja - nikad to nisam doživila hehe, a beba ko zmaj

ma spava mali po danu ok ali po noći me zbunjuje s 5 cicanja, zakaj mu toliko hrane treba po noći? nacica se prije spavanja, po danu često jede ..ne kužim...

kleaiva
    25. Veljača 2015. 21:54

Mog frajera od 2 mj. po danu probudi frkanje u trbuscicu kad probava proradi nadam se da se bude produzilo i dnevno spavanje...spava max 3 puta po pola sata dnevno, al zato po noci u komadu spava6-7 sati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Jojo5
    25. Veljača 2015. 22:51

za sve mame koje strahuju da nemaju dosta mlijeka što je bio moj najvći strah jer je stvarno teško ocijeniti koliko stvarno beba pojede a pogotovo ako vam je prvo dijete kao meni pa niš ne znam pa se povodim nekakvim tablicama i slično, mame kupite si izdajalicu. Izbjegavala sam ju kupiti no međutim kada sam uspjela izdojiti cca 100 + ml iz jedne cice totalno sam se smirila i postala samouvjerena da mogu nahraniti svoju bebu i sada otprilike znam koliko pojede u podoju. Nekako mi je ta izdajalica donjela mir, glupo zvuči ali vidim sastav mlijeka, koliko ima masnoga ili nema, ostavim u frižideru kada moram otići nekaj obaviti i eto meni je izadajalica zakon i ne žalim lipe koju sam dala na nju.

Bori
    27. Veljača 2015. 18:29

Mozda ima negdje ranije, al lijena sam tražit..ugl..Jel koja od vas imala neugodne bolove slične probadanjima u grudima?Ne mislim kad nadolazi mlijeko negoonako..neočekivano i iznenada i ako da kako ste to rješavale? Mene ponekad, čak poslije podoja, zna bas zaboliti u grudima, oštra bol poput noža imam osjećaj da na leđa izađe. Grudi nisu otečene, nema upaljenih kanalića, nema temperature..

LuKi5
    28. Veljača 2015. 08:56

Bori

Mozda ima negdje ranije, al lijena sam tražit..ugl..Jel koja od vas imala neugodne bolove slične probadanjima u grudima?Ne mislim kad nadolazi mlijeko negoonako..neočekivano i iznenada i ako da kako ste to rješavale? Mene ponekad, čak poslije podoja, zna bas zaboliti u grudima, oštra bol poput noža imam osjećaj da na leđa izađe. Grudi nisu otečene, nema upaljenih kanalića, nema temperature..

Mene ti zna tako zaboliti pred menstruaciju. Bas kao noz da netko zabije. Prije trudnoce mi nikad nije bilo tako, a sad prije svake menstruacije, I jedna mi bude bolna na dodir, sa strane.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI