e cure nikako da se uključim u razgovor ovih dana :D čitam okolo po forumu da bebice između podoja spavaju do 3 sata i slično a ja nisam to doživjela od bebača nikada on još uvijek cica svakih 1 - 2 sata s 3 mj ... po noći se u zadnje vrijeme bud 5 puta a po danu ne spava duže od 1ili rijetko kada 2 sata. ali ono svakih sat vremena tražiti jesti... a baš forsiram da isprazni cicu koliko ide. ne znam jel on mali gladuš ili kaj da mislim? i ovo po noći... već sam prehiperaktivna od nespavanja
Nemam ni ja takvu bebu Moja danju uspije max 1 sat odspavat između podoja, jedino noću po 4-5 sati. A svuda piše i da je dokaz da je beba sita i zadovoljna kad zaspe poslije podoja - nikad to nisam doživila hehe, a beba ko zmaj
Mog frajera od 2 mj. po danu probudi frkanje u trbuscicu kad probava proradi nadam se da se bude produzilo i dnevno spavanje...spava max 3 puta po pola sata dnevno, al zato po noci u komadu spava6-7 sati.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
za sve mame koje strahuju da nemaju dosta mlijeka što je bio moj najvći strah jer je stvarno teško ocijeniti koliko stvarno beba pojede a pogotovo ako vam je prvo dijete kao meni pa niš ne znam pa se povodim nekakvim tablicama i slično, mame kupite si izdajalicu. Izbjegavala sam ju kupiti no međutim kada sam uspjela izdojiti cca 100 + ml iz jedne cice totalno sam se smirila i postala samouvjerena da mogu nahraniti svoju bebu i sada otprilike znam koliko pojede u podoju. Nekako mi je ta izdajalica donjela mir, glupo zvuči ali vidim sastav mlijeka, koliko ima masnoga ili nema, ostavim u frižideru kada moram otići nekaj obaviti i eto meni je izadajalica zakon i ne žalim lipe koju sam dala na nju.
Mozda ima negdje ranije, al lijena sam tražit..ugl..Jel koja od vas imala neugodne bolove slične probadanjima u grudima?Ne mislim kad nadolazi mlijeko negoonako..neočekivano i iznenada i ako da kako ste to rješavale? Mene ponekad, čak poslije podoja, zna bas zaboliti u grudima, oštra bol poput noža imam osjećaj da na leđa izađe. Grudi nisu otečene, nema upaljenih kanalića, nema temperature..
Sortiraj odgovore
Najstariji