Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    03. Ožujak 2015. 21:14

mene ne probada čak ni kad mlijeko nadolazi...
    moćas sam imala prvu noćnu moru o dojenju hi hi..
    sanjam da je moja sestra L dala ad, ne znam zbog čega, uglavnom ja sam bila tako ljuta, tužna i razočarana strašno.. iako mi je bilo smješno kad sam se probudila

lonny
    04. Ožujak 2015. 09:02

Mene i kad sam budna proganjaju strahovi od ad-a!

MarijaŠ
    04. Ožujak 2015. 10:22

Zadovoljna sam kako moj K prihvaća dohranu, imamo jedan cijeli obrok dnevno, za nekih pola mjeseca ćemo krenuti i s drugim. Mislila sam da će se broj podoja početi smanjivati kako je veći, no kod nas ih ima sve više i više. Možda sam luda, ali nekako mi tako ispada. Noću ih je minimalno 4, a dnevne sam prestala i brojati. Možda je to jer ga zubi zezaju? Ja mu dajem sikiti na svaki kme. Je li to dobro, ili da ipak počnem sa pokušajima da ga nečime drugim umirim? Ima 6,5 mjeseci.

I ja sam sanjala da su mome malenom dali AD, ali me taj strah napustio čim sam se probudila jer nisam nikada dozvolila da kutija AD bude u našoj kući 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.