u pon puni 3 mj ...
u pon puni 3 mj …
Koliko često ima stolicu u toku dana, mislim ovu rijetku? da li ti je dok. preporučila kakav probiotik? Ti si definitivno skuhaj čaj od šipka on zaustavlja proljev kod odraslih i možeš si malo riže pojesti ili suhih štapića jer će kroz mlijeko doći i do njega pa da malo otvrdne tu stolicu. Jel kuri?
nema temperaturu ....caj od sipka pijem od jutra i imao je samo 2 vodene solice danas ...kao da se smanjuje...dajem mu bio gaju vec 2 mjeseca...
mozda da mu ne dajem onda caj na zlicicu jer se smanjila stolica ?,,,,neznam
do danas je imao 5 vodenih stolica sluzavih zelenih sa trakicama krvi ....mije u svakoj bilo krvi ...al vecinom su zuto zelene sluzave danas svjetlozelena sluz u peleni
opet smo nosili stolicu na analizu
Nisi niš skrenula s teme, ja bi prije izbacila te kapi, možda preagresivno djeluju na njegova crijeva. Mahom bi dojila da mu to prođe i ovako šipkov čaj ti. Zašto koristiš te kapi, mislim jer se može bez njih, i dalje ima grčeve ili?
a neznam vise dal su grcevi ili kaj...ali su slabiji za razliku od prije kada ga nista nije moglo smiriti i sad se grci ali manje ...nademo rijesenje smiriti ga ...
mislis da bi moglo biti do kapi???
dojim ga cesto u sat vremena i po par puta ....
mozda da mu sutra ne dajem kapi pa da vidim
a neznam vise dal su grcevi ili kaj…ali su slabiji za razliku od prije kada ga nista nije moglo smiriti i sad se grci ali manje …nademo rijesenje smiriti ga …
mislis da bi moglo biti do kapi???
dojim ga cesto u sat vremena i po par puta ….
mozda da mu sutra ne dajem kapi pa da vidim
Ne znam, ja bih probala par dana bez, možda stvarno nema više grčeve, ipak je tri mjeseca, do tad većini prođe. Možda je njegov probavni sustav sazrio pa mu više ni ne trebaju, a moguće da ga iritiraju. Probaj, ništa te ne košta, a možda će biti bolje, ipak te kapi nisu neka trajna terapija, pa treba prestati kad tad. Doji lijepo sad za vikend, pij si taj čaj, nosi ga na sebi da osjeti tvoju toplinu i mislim da bi se trebalo smiriti. Kažem, ne mora biti ali ja bih svakako probala. Drž se!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji