Baby1 ništa se ne brini, gluposti su da majke koje imaju male grudi ne mogu dojiti, odnosno da one koje imaju velike nemaju nikakvih problema. Bitna je tvoja smirenost u prvim danima, edukacija i učenje će se sve u hodu odraditi a i mame klokanice su uvijek tu i svakodnevno će te savjetovati tako da samo hrabro! Uživaj nadalje u ovim danima trudnoće a kad rodiš mi smo tu!
Hvala renata! Od samog početka trudnoće sam na Klokanici i toliko toga sam saznala, i mnoge nedoumice riješila, a vjerujem da ću i dalje biti prisutna...kad rodim - koliko budem mogla i stigla.
Forumi su najbolji za utjehu, meni je puno značilo kad sam saznala da su i druge mame bile u ragadama i suzama, a ipak su uspile nastavit dojit . Trebalo mi je samo da mi neko kaže: Proć će.
mame mi muku mucimo sa probavom i dalje beba je navodno dobila proljev ....pedijatrica kaze da mu dam u toku dana caja odkomoracana zlicicu da ne dehidrira....pa me zanima dal da mu damm prije poslije ili izmedu podoja????samo dojimo....
Ja mislim da ti je najbolje poslije podoja, jer ako mu daš prije ili za vrijeme onda može manje pojest, a ovako si sigurna da je sit kad mu daješ čaj.
Evo, ja jučer gledala na youtubu one Rodine filmiće o dojenju "Mliječna staza" i baš su mi se svidjeli! Svi tako smireno govore, objašnjavaju... Eto. baš su mi se svidjeli, i još sam ponešto saznala. Preporučam!
Sortiraj odgovore
Najstariji