"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    07. Veljača 2015. 19:37

Nisam ni ja mislila u početku s ničime, samo sa vodom i maslinovim uljem, a za kasnije sam vidjela par filimća gdje patronažne sestre preporučuju baby ulje!

=http://lilypie.com]

Nixie
    07. Veljača 2015. 20:20

Nama je primalja na tečaju rekla da nije dobro ni svaki put kod mijenjanja pelena stavljati kremu i da je druga kozmetika za bebu više štetna nego korisna, tak da ću se ja time voditi, a i zdravim razumom 

Lollypop
    08. Veljača 2015. 21:59

Sto se onda beba kupa u vodi sa malo maslinovog ulja? To prvi put cujem, znam da je maslinovo ulje bolje od ikakve kreme za tjemenicu, cak i od skupe Musteline! 

Je li popust na Mustelu 40% svake srijede u city centru? Je li to neko pravilo? Nisam iz zg ali bi mogla nekog poslati da mi uzme.

Sara9
    09. Veljača 2015. 09:19

Lollypop

Sto se onda beba kupa u vodi sa malo maslinovog ulja? To prvi put cujem, znam da je maslinovo ulje bolje od ikakve kreme za tjemenicu, cak i od skupe Musteline! 

Je li popust na Mustelu 40% svake srijede u city centru? Je li to neko pravilo? Nisam iz zg ali bi mogla nekog poslati da mi uzme.

ili bademovog ulja. općenito je to puno zdravije za bebinu osjetljivu kožu od ikakvih proizvoda. Mustela je gotovo svaku žutu srijedu na popustu :)

mummy.pharmacist
    09. Veljača 2015. 10:11

Lollypop

Samo jednom mjesečno (svaka prva srijeda u mjesecu). Na stranicama cc1 objave par dana prije koliki su popusti...većinom je 30%, rijetko kad 40% na Mustelu...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    09. Veljača 2015. 10:10

Nisam znala, kul. Ja imam svoje ekolosko maslinovo ulje, ali imam jos malo, sad sam u nedoumici da li da ga pojedem ili mazem bebu s njim   Bojim se da cu ga pojest hahaha bolje da ga jedem i hranim bebu s njim nego da mu mazem govnice s njim   
    Bademovo ulje ne volim iz nekog razloga...uvik bi ga kupila i uvik bi mi se prolilo i onda mi je jednog dana do****** i rekla sam nikad vise. Ali kokosovo ulje sam cula da je odlicno i za strije i za guzu! Mada nije bas za kupke ako se skruti...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI