u dm-ovoj kinjižic onoj što dobiješ jednu za trudnice i jednu za bebu, uglavnom tamo ima raznih kupona za pelene i te su među njima. ako hoćeš poslat ću ti jer moja je već sad veća malo tako da mislim da ih neće moći koristit, samo mi pošalji u privatnu poruku.
Jučer smo dragi i ja gledali madrace u baby centru,ima netko koji od ovih?
http://www.lagea.net/lezista-djecja
I bila sam danas kod pedijatra u kvartu,sestra je bila preljubazna,dala mi je doktoričinu posjetnicu i rekla da zvrcnem kad se vratim iz bolnice i da ćemo se sve dogovoriti za prvi pregled
mene isto ti madraci muče... tvrđi, mekaniji?
a što se pedijatra tiče, ja sam pitala kod svoje bivše pedijatrice (super je žena) i rekli su mi da bez obzira šta je drugi grad u pitanju samo dovedem curu na prvi pregled mjesec dana nakon poroda :D
Mi smo uzeli madrac u bebenova. Onak je, ni tvrd ni mekan, deblji, da mala ne spava na daskama :D i ima podlogu onu nepromočivu. Koštao je 200 i nešto kuna i čini mi se super. Znam da je moj buraz izdavao novaca na te madrace, antialergijske i svakakve. Osobno mislim da nije potrebno
Ja sam kupila u ktc-u za 300 kn, tvrđi od pjene, skidiva i periva navlaka i prezadovoljna sam bila, a i moja curka....sad taj ostaje braci, a ona je dobila novi opet od takve pjene i opet spava ko bebica a vjerujte i ja bi se kod nje izvrsno odmorila. Svaki put dok legnem kod nje u sobu borim se s kapcima
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
kleaiva... i ja mislim da ćemo u ktc-u uzimat jer tamo planiramo kinderbet i posteljinu pa će vjerojatno i on biti od tamo... znači pjena, s navlakom :D zahvaljujem draga (cijena mi nije problem, plaćaju svekiji hihi)
U magic baby su imali super i onda su ih sve prodali,sad nemaju ni na skladištu,morat ću popodne opet do baby centra....kupila sam u Kiku malu dekicu uz koju se dobije i medek,preslatko je,boje bijele kave kojih 40 kn,to će mi biti za pokrivanje u kolicima kad zatopli i imaju super đinđi za Božić
Oni su mi super jer se prodavačice fakat kuže,sve znaju i puno ti olakšaju odabir,u baby centru nikad nisam zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji