Tanjanja hvala na utjesi 🤗🤗 još mi je dr popodne ovaj tjedan, ne mora ništa značiti ali ovo čekanje.. javim se čim saznam 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tanjanja hvala na utjesi 🤗🤗 još mi je dr popodne ovaj tjedan, ne mora ništa značiti ali ovo čekanje.. javim se čim saznam 😘
❤🫂 obavezno se javi..ja stalno provjeravam poruke
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Angel eyes, čekamo s tobom 🤞🤞❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Bebolina hvala ti❤️neću prerano, kad skupim hrabrosti 🙈🥰🥰🥰🍀
Čokoladica hvala ti❤️neću uskoro, tako bi i ja možda 10dnt🙈🍀držim nam 🤞🏻❤️🍀
Fionci da, skupljanje hrabrosti❤️🙈🥰🍀🤞🏻drago mi je da ste ti i bebica dobro🥰🥰❤️😘
Pebbles sretno na upoznavanju 😍🥰❤️🍀
Jabukica baš mi je drago da ti je bilo lijepo i da vam stiže dečko🩵💙🩵💙🩵
BikMik drago mi je da se folikul probudio, neka se sve nastavi pozitivno dalje, držim 🤞🏻 🍀 ❤️
Sani hvala ti🥰❤️skupljamo hrabrost onda pa ćemo piškiti između 7 i 10dnt🙈kako si ti? Oćeš ti piškiti ili čekaš betu? Vidim da je tebi beta 01.06. a transfer si imala dan prije mene, meni je tek 06.06. i pada u četvrtak, pa sam ju mislila taj tjedan raditi ali možda ranije da mogu pratiti duplanje? Recimo pon, sri, pet, što misliš?🍀🤞🏻🥰❤️
Jurky drago mi je da je bolje grlo.🥰 Imaš neki tips and tricks, ja sam ukočena u kičmi od ponedjeljka, luda sam više🙈koliko znam ne smijemo se masirati dok smo trudne?🫣😁hvala ti🥰❤️🥰❤️🥰😘
Wildflower jako mi je žao što je sad i usnica natekla😔nadam se da ćeš ubrzo biti bolje i da će proći sve🍀 vjerujem da si zabrinuta i tužna, držim 🤞🏻 da brzo imaš opet osmijeh na licu❤️🥰🍀🤞🏻
Sadiegreen ja sam iz Praga dobila uputu 06.06. beta, za test sam pitala koordinatoricu pa je rekla da mogu malo prije bete piškiti test, nije rekla kad točno, zato se i raspitujem tu. Sretno nam ☺️🥰❤️🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 vidim sad da ti je Jurky dala odgovor🎉🤞🏻🍀😘
Rolice hvala ti❤️🥰🤞🏻🍀🎉sretno ti, neka se samo završi što prije. Vjerujem da si već nervozna od svega, žao mi je. Šaljem puse i zagrljaje🫂😘🫂😘🫂😘❤️
Tanjanja krasni snovi, da bar ja sanjam pozitivne bete🎉🍀meni muž svako jutro priča kako se derem po noći i sanjam tko zna što😁🤣
Ani32❤️❤️❤️😘
Žuži hvala ti ❤️🥰bravo, super rezultat, neka se sve održe do petog dana, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘
Angeleyes čekanje je najgore, znam kako ti je. Držim 🤞🏻 🍀 da brzo saznaš🥰❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Drage moje, barem sam brzo saznala iako nisu dobre vijesti. Zvao me dr, nažalost ništa, došlo do je oplodnje ali neka je kromosomska greška, ne znam ponoviti naziv koji mi je rekao... Moram malo doći k sebi pa vidjeti što ću dalje, odustajemo li ili ćemo još pokušavati, dokad...
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
Angel eyes, bas mi je zao 😥. Nista nije oplodjeno? Uh, sabrati se, pa nam pisi jos detalja ako znas...
Ja imam dobre vijesti, javila se klinika. Vrijednosti krvi su dobre, sutra stoperica. U utorak odmrzavaju ove 4 oplodjene jajne celije i racunaju da ce bar jedna do subote biti blasto kad ce biti transfer 🤗❤️. Bas sam sretna sto nismo jos jednom odgodili, a vrijedno cemo raditi i na prirodnoj trudnoci 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala vam puno cure! Bogu hvala sve je ok 🥰 neka mala brlja se vidi na slici 😅 srce kuca i doktor prezadovoljan ( s obzirom da nikad nisam dosla ni do oplodnje prije) i kaze da je trudnoca 6 tjedana. Opet kontrola za 3 tjedan i to je to ❤️
Angel eyes bas mi je zao 😔😔 Nadam se da cete skupiti snage za bar jos jedan pokusaj ❤️ bas mi je krivo da ovaj put nije bio taj put!
Jabukica cestitam na malom pisulincu 😄💙🩵
Wildflower drzim 🤞🏼 da ces brzo doma, da ce se to povuc i da ce ti dalje bit ultra dosadno kroz trudnocu 😄
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Drage moje, barem sam brzo saznala iako nisu dobre vijesti. Zvao me dr, nažalost ništa, došlo do je oplodnje ali neka je kromosomska greška, ne znam ponoviti naziv koji mi je rekao… Moram malo doći k sebi pa vidjeti što ću dalje, odustajemo li ili ćemo još pokušavati, dokad…
😔😔😔 do neba mi je zao..nista drugo ne mogu reci, a mislim da ti nista drugo i ne treba..samo ti zelim optimizma za dalje 🫂🫂🫂
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Pebbles jako mi je drago. Od kojeg datuma ti se racuna trudnoca? Meni od 15.05. Kad ti je iduci uzv? Ja i ti smo tu negdje u blizo. Kod kojeg dr si u Cito?
Pebbles tako sam sretna zbog tebe ❤️❤️❤️ srčeko malo, predivno 🥰
Hvala vam cure, definitivno pauza preko ljeta, vracam se od ponedjeljka na trening, to uvijek pomogne, a što dalje vidjet ćemo na jesen... Pratim vas i dalje i navijam za svaku od vas 😘
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji