Cure da se javim da mi je opet buknuo osip preko noci ( kao i noc prije pa imamo makar pattern)
Vec imam preporuku i dr R i ginekologije sa Vinogradske na Cyclogest zamijenit Utrogestanom…
Nisu mi nista vise pametno rekli😔😔😥😥
Jako sam zabrinuta i jadna zbog svega i bojim se za bebu…
Vama zelis srecu danas, tko god nesto ima🙏🏻🍀
Čitala sam negdje da je neka ženica isto dobila osip od Cyclogesta, al nakon što ga zamijenila Utrogestanom da se sve povuklo.
Vjerujem da bude tako i kod tebe! 🤞
Znas mozda je li naknadna reakcija (sa zakasnjenjem) bila ili odmah?
Kazu na dermi da moze biti zakasnjela reakcija i do 4 tjedna
BikMik, medena nisu oni rekli da je alergija na progesteron, to sam ja citala po internetu da moze biti pa mi je palo na pamet…
Utrogestan i Progesteron imaju isti glavni sastojak ali te pomocne stvari su drugacije, da…
Nevjerojatno mi je ako je alergija na Cyclogest, da se manifestiralo 4 tjedna nakon prvog uzimanja…al ok
Nadam se da je to
Da bar znamo sto je🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nina oprosti, ponavljam pitanje..
Znas mozda gdje si to procitala? I jel se sjecas ikakvih detalja?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Koalice super, samo neka lijepo rastu i dalje🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Sadiegreen dobrodošla 🥰 i ja sam početkom tjedna, u utorak imala ET. Isto sam pušač. Smanjila sam bila na 10 dnevno, nakon aspiracije sam smanjivala po dve dnevno. Isto pušim Iqos, nakon transfera sam zapalila jednu, jučer dvije, danas jednu. Mislim da je lakše zapaliti nego prolaziti kroz krizu😔nadam se da mi uskoro ni jedna neće trebati, sretno i tebi💪🏻♥️kad je tebi bio transfer? 31.05. ćeš piškiti test? Kad ti je beta?
Nicaivo sretno i neka ovaj bude dobitan 🍀🥰🤞🏻♥️
Rolice drago mi je da si danas bolje i da temp ne raste, držim 🤞🏻 da M dođe brzo🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Angeleyes neka se oplode obe🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
Wildflower bit će sve u redu, držim 🤞🏻🫂 ♥️ 😘 ♥️
Žuži neka se sve tri oplode, držim 🤞🏻 ♥️🍀😘❤️
Ani32 sretno🍀🍀🍀🤞🏻sve su ti cure već rekle, samo hrabro i budi sama sebi na prvom mjestu♥️🥰❤️😘
Jabukice drago mi je da je sve u redu sa bebicom🥰🥰🥰 Jako cool mi je ovo sa otkrivanjem spola😍😘♥️uživaj i javi nam kako je bilo 🥰
Dreamer super♥️ sretno na aspiraciji, nek bude dobra berba sa što više zrelih🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️😘
Boogie dobrodošla🥰jako si me nasmijala sa drekecima🤣ne mogu ti pomoći sa odgovorom, ali sigurno će ti cure pomoći. Ja ti želim puno sreće i da ti je ovo dobitni postupak 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️♥️♥️
Tanjanja ja sam ga nastavila piti i dalje🥰❤️vidim sad da su ga druge cure prestale piti, pa ću se savjetovati sa svojom dr.opće prakse.😁iz Praga su rekli da slobodno nastavim pa sad ne znam...
Ania žao mi je što je beta negativna 🫂😔ja sam prestala 10 dana prije vađenja, mislim da ne moraš biti na tašte, nisam sigurna. Drži se♥️🥰😘
Hypnoticpoison samo pozitivno, bit će sve u redu🥰♥️♥️♥️♥️♥️😘
🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️
Sad kad sam vas napokon ispratila, u par dana napisale ste desetke stranica🥰🥰🥰✅da napišem napokon što sam htjela o sebi🫣 iskreno možda ću se i ponoviti, ne znam više što sam vam pisala, a što ne. Od onih 6 embrija, tri su odmah zamrznuli, a dva ostavili na promatranju do srijede, na žalost nisu se održali. Jednu odličnu blasticu su mi prebacili u utorak i imamo 3 smrzlića odlične kvalitete. Sad čekanje bete, razmišljam i o testiću ranije, dugo mi je čekati 06.06.🙈 transfer je bio 21.05. a štopericu Ovitrelle 2kom i jedan Decapeptyl sam primila 14.05. Kada mislite da bi mogla piškiti?🙈🙈 Ljubim vas sve🥰❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Koalice super, samo neka lijepo rastu i dalje🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Sadiegreen dobrodošla 🥰 i ja sam početkom tjedna, u utorak imala ET. Isto sam pušač. Smanjila sam bila na 10 dnevno, nakon aspiracije sam smanjivala po dve dnevno. Isto pušim Iqos, nakon transfera sam zapalila jednu, jučer dvije, danas jednu. Mislim da je lakše zapaliti nego prolaziti kroz krizu😔nadam se da mi uskoro ni jedna neće trebati, sretno i tebi💪🏻♥️kad je tebi bio transfer? 31.05. ćeš piškiti test? Kad ti je beta?
Nicaivo sretno i neka ovaj bude dobitan 🍀🥰🤞🏻♥️
Rolice drago mi je da si danas bolje i da temp ne raste, držim 🤞🏻 da M dođe brzo🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Angeleyes neka se oplode obe🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
Wildflower bit će sve u redu, držim 🤞🏻🫂
Boogie dobrodošla🥰jako si me nasmijala sa drekecima🤣ne mogu ti pomoći sa odgovorom, ali sigurno će ti cure pomoći. Ja ti želim puno sreće i da ti je ovo dobitni postupak 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️♥️♥️
Tanjanja ja sam ga nastavila piti i dalje🥰❤️vidim sad da su ga druge cure prestale piti, pa ću se savjetovati sa svojom dr.opće prakse.😁iz Praga su rekli da slobodno nastavim pa sad ne znam…
Ania žao mi je što je beta negativna 🫂😔ja sam prestala 10 dana prije vađenja, mislim da ne miskreno možda ću se i ponoviti, ne znam više što sam vam pisala, a što ne. Od onih 6 embrija, tri su odmah zamrznuli, a dva ostavili na promatranju do srijede, na žalost nisu se održali. Jednu odličnu blasticu su mi prebacili u utorak i imamo 3 smrzlića odlične kvalitete. Sad čekanje bete, razmišljam i o testiću ranije, dugo mi je čekati 06.06.🙈 transfer je bio 21.05. a štopericu Ovitrelle 2kom i jedan Decapeptyl sam primila 14.05. Kada mislite da bi mogla piškiti?🙈🙈 Ljubim vas sve🥰❤️
Lijep rezultat! Neka se mrva lijepo primi 🤞🤞
Štoperica izađe kroz kojih 10 dana iz tijela.
Test nemoj prerano da se ne razočaraš, možda u utorak to ti je kao 12 dana nakon ovulacije. Tu bi test već morao pokazati realno stanje. 🤞🤞
Bikmik hvala. Svakoj članici ovdje želim isto čudo kao i sebi. Sretno!
Rolice hvala ti.
Nadam se da će nekako što lakše fizički to proći, psihički će trebati malo vremena za oporavak. Drži se 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Leona, bravo za smrzliće ❤️ Meni je transfer bio 17.05. Ja sam mislila 10 dnt radit testic, kad si ti mislila? Mislim da 9dnt se vec moze. Nemoj samo prerano 🤞🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Medena meni je osobno drazi Utrogestan, nekako se lakse koristi i djeluje mi nekako “kvalitetnije” ne znam kako da objasnim 😄 A neki bi mi samo odmahnili rukom kad bi spomenila Cyclogest (jer sam njega prvog koristila pa sam tila i nastavit) i tako sam zbog preporuka i odmahivanja rukom presla na Utrogestan 😄
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Rolice jucer sam citala i mislim da sam u zurbi zaboravila napisati da mi je jako zao sto je ovako ispalo. Nadala sam se do zadnjega da ce biti iznenadenje. Drago mi je da si ti poslozila sve za dalje i nadam se da ce temperatura proci sama.🙏
Wildflower ak se ne varam si pitala za alkohol. Ja sam ga nekako maknula u potpunosti kod postupka ali i sad u trudnoci iako znam puno cura da su tu i tamo nesto popile i sve ok. Nekako sam tip osobe koja sam malo vise na oprezu, pogotovo ova prva 3 mjeseca pa ja bas pazim 😅 sretno sa osipom 😒
Leona super! Sad cekanje na test 😅🤗
Angel eyes ako sam dobro zapamtila 2 su bile i vjerujem da ti to nije bilo bas drago za cuti ali nadamo se da je jedna sad dobitna a jedna smrzlic za kasnije 🥰 Meni je npr AMH odlican, i imala sam sve prognoze da bude hiper a na kraju sam imala samo 1. A koliko cura ima 1 u startu i bude bebica. 😉 tako da je ovo stvarno neki drugi svijet pa samo pozitivno dalje 😊
Hvala na pitanju, ja sam dobro. 😊 dosta sam pozitivna i tek sad kad zavrsava lagano prvo tromjesjecje pocinjem biti svjesnija svega. Mucnine su i dalje tu ali nista strasno, stvarno kad cujem kako curama zna biti na pocetku ja sam prezadovoljna 🤗 Beba je sad preko 7cm tako da lijepo napreduje 🥰
Sretno svim curama dalje🥰
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SVIBANJ 2024.
24.5. pet
BIKMIK - ultrazvuk fet
27.5. pon
KORNI - ultrazvuk
DREAMER - aspiracija
28.5. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
29.5. sri
ČOKOLADICA - beta
LUCKY785 - beta
MILIPE - ultrazvuk fet
31.5. pet
NICAIVO - ultrazvuk fet
LIPANJ 2024.
1.6. sub
SANIII - beta
3.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
4.6. uto
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
6.6. čet
LEONA89 - beta
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Moram priznat da vas malo slabije pratim zadnjih 2-3 dana pa se ispričavam svima koje sam preskočila s komentarom. Nadam se da nisam nekog na listi zaboravila. Javite da upišem ako nešto fali. Baš mi se neka gužva zaredala ali dobro, smiruje se valjda.. ☺️
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Fionci hvala ti na podršci ❤️ drago mi je da si dobro i da mala mrva lijepo napreduje ❤️ ❤️ eto prolazi i prvo tromjesečje pa ćeš moći opuštenije uživati u najljepšem razdoblju, sretno dalje 😘😘
Bikmik sretno na uzv, nadam se da se folikul probudio, javi se 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure da se javim da mi je opet buknuo osip preko noci ( kao i noc prije pa imamo makar pattern)
Vec imam preporuku i dr R i ginekologije sa Vinogradske na Cyclogest zamijenit Utrogestanom…
Nisu mi nista vise pametno rekli😔😔😥😥
Jako sam zabrinuta i jadna zbog svega i bojim se za bebu…
Vama zelis srecu danas, tko god nesto ima🙏🏻🍀
Čitala sam negdje da je neka ženica isto dobila osip od Cyclogesta, al nakon što ga zamijenila Utrogestanom da se sve povuklo.
Vjerujem da bude tako i kod tebe! 🤞
Znas mozda je li naknadna reakcija (sa zakasnjenjem) bila ili odmah?
Kazu na dermi da moze biti zakasnjela reakcija i do 4 tjedna
BikMik, medena nisu oni rekli da je alergija na progesteron, to sam ja citala po internetu da moze biti pa mi je palo na pamet…
Utrogestan i Progesteron imaju isti glavni sastojak ali te pomocne stvari su drugacije, da…
Nevjerojatno mi je ako je alergija na Cyclogest, da se manifestiralo 4 tjedna nakon prvog uzimanja…al ok
Nadam se da je to
Da bar znamo sto je🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nina oprosti, ponavljam pitanje..
Znas mozda gdje si to procitala? I jel se sjecas ikakvih detalja?
Oprosti, al ne čitam redovito forum pa sam previdjela pitanje...
Kad sam dobila Cyclogest dosta sam surfala o njemu, al stvarno više ne pamtim gdje sam naletjela na to..
Ako se uspijem sjetiti svakako ću javiti.
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Jutro, lavice moje!🤗🤗🥰🥰
BikMik sretno na ultrazvuku i navijamo za folikul da je nastavio sa rastom!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Pebbles draga sretnoooo danas!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Uživaj u upoznavanju sa svojom mrvicom!🥰🥰❤️❤️ I nemoj nam zaboraviti javiti prve dojmove.🤗🤗😘😘
Angel eyes, Žuži čekamo vas sa lijepim vijestima o oplodnji!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Wildflower nadam se da si dobro i da se osip povukao.🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Čuvaj se!❤️
Svim kraljicama sretno, najsretnije u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji