Rolice jucer sam citala i mislim da sam u zurbi zaboravila napisati da mi je jako zao sto je ovako ispalo. Nadala sam se do zadnjega da ce biti iznenadenje. Drago mi je da si ti poslozila sve za dalje i nadam se da ce temperatura proci sama.🙏
Wildflower ak se ne varam si pitala za alkohol. Ja sam ga nekako maknula u potpunosti kod postupka ali i sad u trudnoci iako znam puno cura da su tu i tamo nesto popile i sve ok. Nekako sam tip osobe koja sam malo vise na oprezu, pogotovo ova prva 3 mjeseca pa ja bas pazim 😅 sretno sa osipom 😒
Leona super! Sad cekanje na test 😅🤗
Angel eyes ako sam dobro zapamtila 2 su bile i vjerujem da ti to nije bilo bas drago za cuti ali nadamo se da je jedna sad dobitna a jedna smrzlic za kasnije 🥰 Meni je npr AMH odlican, i imala sam sve prognoze da bude hiper a na kraju sam imala samo 1. A koliko cura ima 1 u startu i bude bebica. 😉 tako da je ovo stvarno neki drugi svijet pa samo pozitivno dalje 😊
Hvala na pitanju, ja sam dobro. 😊 dosta sam pozitivna i tek sad kad zavrsava lagano prvo tromjesjecje pocinjem biti svjesnija svega. Mucnine su i dalje tu ali nista strasno, stvarno kad cujem kako curama zna biti na pocetku ja sam prezadovoljna 🤗 Beba je sad preko 7cm tako da lijepo napreduje 🥰
Sretno svim curama dalje🥰
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SVIBANJ 2024.
24.5. pet
BIKMIK - ultrazvuk fet
27.5. pon
KORNI - ultrazvuk
DREAMER - aspiracija
28.5. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
29.5. sri
ČOKOLADICA - beta
LUCKY785 - beta
MILIPE - ultrazvuk fet
31.5. pet
NICAIVO - ultrazvuk fet
LIPANJ 2024.
1.6. sub
SANIII - beta
3.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
4.6. uto
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
6.6. čet
LEONA89 - beta
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Moram priznat da vas malo slabije pratim zadnjih 2-3 dana pa se ispričavam svima koje sam preskočila s komentarom. Nadam se da nisam nekog na listi zaboravila. Javite da upišem ako nešto fali. Baš mi se neka gužva zaredala ali dobro, smiruje se valjda.. ☺️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Fionci hvala ti na podršci ❤️ drago mi je da si dobro i da mala mrva lijepo napreduje ❤️ ❤️ eto prolazi i prvo tromjesečje pa ćeš moći opuštenije uživati u najljepšem razdoblju, sretno dalje 😘😘
Bikmik sretno na uzv, nadam se da se folikul probudio, javi se 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure da se javim da mi je opet buknuo osip preko noci ( kao i noc prije pa imamo makar pattern)
Vec imam preporuku i dr R i ginekologije sa Vinogradske na Cyclogest zamijenit Utrogestanom…
Nisu mi nista vise pametno rekli😔😔😥😥
Jako sam zabrinuta i jadna zbog svega i bojim se za bebu…
Vama zelis srecu danas, tko god nesto ima🙏🏻🍀
Čitala sam negdje da je neka ženica isto dobila osip od Cyclogesta, al nakon što ga zamijenila Utrogestanom da se sve povuklo.
Vjerujem da bude tako i kod tebe! 🤞
Znas mozda je li naknadna reakcija (sa zakasnjenjem) bila ili odmah?
Kazu na dermi da moze biti zakasnjela reakcija i do 4 tjedna
BikMik, medena nisu oni rekli da je alergija na progesteron, to sam ja citala po internetu da moze biti pa mi je palo na pamet…
Utrogestan i Progesteron imaju isti glavni sastojak ali te pomocne stvari su drugacije, da…
Nevjerojatno mi je ako je alergija na Cyclogest, da se manifestiralo 4 tjedna nakon prvog uzimanja…al ok
Nadam se da je to
Da bar znamo sto je🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nina oprosti, ponavljam pitanje..
Znas mozda gdje si to procitala? I jel se sjecas ikakvih detalja?
Oprosti, al ne čitam redovito forum pa sam previdjela pitanje...
Kad sam dobila Cyclogest dosta sam surfala o njemu, al stvarno više ne pamtim gdje sam naletjela na to..
Ako se uspijem sjetiti svakako ću javiti.
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Jutro, lavice moje!🤗🤗🥰🥰
BikMik sretno na ultrazvuku i navijamo za folikul da je nastavio sa rastom!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Pebbles draga sretnoooo danas!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Uživaj u upoznavanju sa svojom mrvicom!🥰🥰❤️❤️ I nemoj nam zaboraviti javiti prve dojmove.🤗🤗😘😘
Angel eyes, Žuži čekamo vas sa lijepim vijestima o oplodnji!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Wildflower nadam se da si dobro i da se osip povukao.🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Čuvaj se!❤️
Svim kraljicama sretno, najsretnije u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Rolice jucer sam citala i mislim da sam u zurbi zaboravila napisati da mi je jako zao sto je ovako ispalo. Nadala sam se do zadnjega da ce biti iznenadenje. Drago mi je da si ti poslozila sve za dalje i nadam se da ce temperatura proci sama.🙏
Wildflower ak se ne varam si pitala za alkohol. Ja sam ga nekako maknula u potpunosti kod postupka ali i sad u trudnoci iako znam puno cura da su tu i tamo nesto popile i sve ok. Nekako sam tip osobe koja sam malo vise na oprezu, pogotovo ova prva 3 mjeseca pa ja bas pazim 😅 sretno sa osipom 😒
Leonasuper! Sad cekanje na test 😅🤗
Angel eyes ako sam dobro zapamtila 2 su bile i vjerujem da ti to nije bilo bas drago za cuti ali nadamo se da je jedna sad dobitna a jedna smrzlic za kasnije 🥰 Meni je npr AMH odlican, i imala sam sve prognoze da bude hiper a na kraju sam imala samo 1. A koliko cura ima 1 u startu i bude bebica. 😉 tako da je ovo stvarno neki drugi svijet pa samo pozitivno dalje 😊
Hvala na pitanju, ja sam dobro. 😊 dosta sam pozitivna i tek sad kad zavrsava lagano prvo tromjesjecje pocinjem biti svjesnija svega. Mucnine su i dalje tu ali nista strasno, stvarno kad cujem kako curama zna biti na pocetku ja sam prezadovoljna 🤗 Beba je sad preko 7cm tako da lijepo napreduje 🥰
Sretno svim curama dalje🥰
Joooj nisam ja pitala za alkohol😂 alkohol ne pijem od transfera
Zapravo od pocetka postupka, samo sam popila casu vina jednom jer sam imala veceru i to bas vecer nakon aspiracije…

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Nina i Pebbles hvala na podijeljenom iskustvu vezanim uz Cyclogest!
Cure, sretno danas!🥰🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Rolica, nadam se da je temp popustila skroz! ❤️🍀
Wildflower, kako je osip? Jel se smanjuje? 🤞🏼🤞🏼❤️
BikMik, sretno danas! Držimo fige da su folikuli krenuli rasti 💪🏼🤞🏼🍀
Meni je frendica pripremila predobar party, baš je bilo lijepo. Nisam se previše iznenadila, jer ja od dana transfera govorim da nam dolazi dečko i bila sam u pravu 💙💙
Sanjushka, možeš me staviti na listu za uzv 18.6.
Curke, sretno svima! 🍀🤞🏼💪🏼❤️💪🏼🤞🏼🍀

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Dobro jutro zene, kod mene ima malo nade. Endometrium se zadebljao na 10mm, a folikul narastao na 16mm. Ipak prosli put nije bio toliko zadebljan endometrijum kako sam mislila, kako mi doktor nista nije rekao, nego samo 1mm vise. Tako da doktor kaze da je mzoda samo kasna ovulacija, i prosli mjesec sam na 18-19dc ovulirala. Uzet ce mi krv, pa ce na osnovu toga reci otkazujemo, dodji opet ponedeljak ili stoperica kad. Malo mi je dalo nade 🤗🎊🎉

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Rolica, nadam se da je temp popustila skroz! ❤️🍀
Wildflower, kako je osip? Jel se smanjuje? 🤞🏼🤞🏼❤️
BikMik, sretno danas! Držimo fige da su folikuli krenuli rasti 💪🏼🤞🏼🍀
Meni je frendica pripremila predobar party, baš je bilo lijepo. Nisam se previše iznenadila, jer ja od dana transfera govorim da nam dolazi dečko i bila sam u pravu 💙💙
Sanjushka, možeš me staviti na listu za uzv 18.6.
Curke, sretnosvima! 🍀🤞🏼💪🏼❤️💪🏼🤞🏼🍀
Hvala i cestitam na deckicu 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji