Hypnoticpoison hvala ❤️❤️
Ania žao mi je 😔 nadam se da će fet biti uspješan 🥰 mislim da se treba prestati 7 dana prije vađenja vitamina D sa suplementima i da bi trebalo biti natašte, ali iskusnije cure će ti reći 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mislim da je uvijek preporuka 10ak dana prije vadjenja krvi prestati sa suplementacijom ako nesto specificno vadis sto uzimas u vidu suplemenata.
Meni je endokrinologinja rekla da u trudnoci nastavim sa D-vitalom bez problema i dr R mi je takoder rekao da mogu nastaviti.
Svakako cu ga prekontrolirati u medjuvremenu pa cemo vidjeti za dalje.
Kako god, dozvoljen je.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Angel eyes naavijam na najjače da se obje oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Žuži i za tebe navijam da se sve tri oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Jabukica preeeedivno! Baš sam sretna da je sve u redu!😊 Uživaj u trudnoći i iznenađenju i svakako i nama javi da li stiže princezica ili mali princ.🤗🤗😘😘❤️❤️
Ania neopisivo mi je žao. Ali vidim da si optimistična i da uskoro krećeš u FET tako da od ❤️ navijam na najjače!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Dreamer super su folikulići!💪💪 Neka i dalje ide sve po planu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Kako si mi ti?🤗❤️ Navijam da je menstruacija na vidiku, da ovo sve prođe čim prije i najbezbolnije.🫂❤️
Wildflower najbitnije da je sa bebicom sve u redu.❤️ Nadam se da će se osip povući čim prije.
Nove curke dobrodošle i želim vam svu sreću ovog svijeta!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Hvala ti Hypnoticpoison:) Kao prvo nisam još napisala (ali imam u mislima:) da ti čestitam od srca, presretna sam zbog tebe. 😀 Kad je idući uzv? Kako se osjećaš? Nadam se da ćeš ostati tu i tamo i navijati za nas :) Svaka čast kako uspiješ a da ne preskočiš ni jednu od nas :)
Da, ostala sam i dalje optimistična, nije me obeshrabrilo ni iznenadilo, nekako sam znala da od toga niš. Ne znam još kako dalje, prvo čekam mengu, pa kontrolu za oko 2 tjedna i jednostavno ću vjerovati u našeg prvog smrzlića, blasticu. Ali prije toga mi slijedi provjera vitD, papa, možda još nešto i nadam se histero.
Ania hvala ti od ❤️!🤗🤗😘😘 Imam mučnine, podrigujem se još uvijek 🤭, ali inače sam dobro. Drugi ultrazvuk imamo 03.06. i još malo i početi će me loviti panika jer kod prvog postupka, za nas je baš taj drugi ultrazvuk bio koban.😔😔 Da, najbolje da sve provjeriš, da bude sve kako treba, pa onda po mrvicu, jer mrvica je na sigurnome i čeka mamicu.🤗❤️ Svaki dan se ja javljam i navijam za sve Vas! Baš ste mi prirasle srcu!😘😘❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ania žao mi je.
Ani32 najbolje dan po dan i bit će kako mora biti. Sad razbijaš glavu oko toga i pod stresom si a možda se baš poklopi najbolji mogući scenarij.
Otprilike će se situacija moći vidjeti kad krenu UZV i kad se vidi kojom brzinom će rasti.
Ja ovaj put želim ići skroz bez stresa, nažalost tako sam rekla zadnji put pa sam imala smrtni slučaj. To su stvari na koje ne možemo utjecati ali ovaj put i posao i sve ide sa strane, koliko god puta ću izostati uopće me nije briga. Ovo mi je zadnji postupak i zadnja šansa da ugledam plusić. Sretno, da ti se sve lijepo posloži 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Čokoladice ma nisi, ne brini, radije da realno cujem stvari 😘
HypnoticP evo nervozna sam vec lagano, ne znam sto ocekivati ni koje tablete protiv bolova si uzeti, vidjet cu preporuke u ljekarni 😅 Šaljem ti svu mogucu pozitivu da ti sve bude supeeeer dalje 🙏🥰♥️
Bebolina drzim fige da ugledas plusic 🍀🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Leona ❤️🍀
Rolice, osim ogromne tuge, ne osjećam apsolutno ništa, nekad i zaboravim što se dogodilo, a prošlo je samo tjedan dana, u smislu da imam minimalno krvarenje, ne osjećam bolove apsolutno nikakve, nema ugrušaka (očekivala sam ih jer imam i miom i imam ih za vrijeme menge).
Što god ti rekla, bit će krivo jer ću najbolje znati na kontroli.
Meni su odmah na telefon rekli da nije klasična kiretaža da te stružu, to je DVAC metoda i ima upotrebe kirete, minimum.
Možda možeš nazvati i malo se informirati, pitati što te zanima, da možeš objektivno (koliko možeš) donijeti odluku.
Ja sam postavila pitanje na 2 teme na fb, tamo sam pročitala dosta iskustava i ono što sam ja zaključila - za sebe, ne mogu se zamisliti i gledati krvarenje, izlazak ploda i slično, a kako se kod mene uvijek nešto zakomplicira, da na kraju ipak završim na kiretaži, plus znam otprilike koliko će sve trajati, zahvat plus kontrola i na kontroli saznam stanje.
Žene koje su sve to prošle tabletama su za mene heroine, eto, ja se nisam mogla zamisliti u tom postupku.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
I da, rekli su da se u Vinogradskoj radi vakuum aspiracija, navodbo u Petrovoj ne, tako su mi komentirale žene, nisam osobno provjeravala.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Ania žao mi je.
Ani32 najbolje dan po dan i bit će kako mora biti. Sad razbijaš glavu oko toga i pod stresom si a možda se baš poklopi najbolji mogući scenarij.
Otprilike će se situacija moći vidjeti kad krenu UZV i kad se vidi kojom brzinom će rasti.
Ja ovaj put želim ići skroz bez stresa, nažalost tako sam rekla zadnji put pa sam imala smrtni slučaj. To su stvari na koje ne možemo utjecati ali ovaj put i posao i sve ide sa strane, koliko god puta ću izostati uopće me nije briga. Ovo mi je zadnji postupak i zadnja šansa da ugledam plusić. Sretno, da ti se sve lijepo posloži 😘
Bebolina, zelim ti puno puno srece i da Bog da da lagano prodjes kroz proces i da ti podari cudo ❤️🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Dodo hvala ti, da nazvati cu bas sutra i ispitati. Koliko citam za vakuumsku da nema uopce kirete, sad kako oni rade tocno, bas cu pitati. I za Vinogradsku, ako je ista stvar, a pokriva hzzo, onda nije losa opcija mozda. Ti nisi htjela tamo?
Sanii znas li ti mozda nesto vise o vakuumskoj aspiraciji tipa neke lose strane koje ne isticu i slicno...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Dodo hvala ti, da nazvati cu bas sutra i ispitati. Koliko citam za vakuumsku da nema uopce kirete, sad kako oni rade tocno, bas cu pitati. I za Vinogradsku, ako je ista stvar, a pokriva hzzo, onda nije losa opcija mozda. Ti nisi htjela tamo?
Sanii znas li ti mozda nesto vise o vakuumskoj aspiraciji tipa neke lose strane koje ne isticu i slicno…
Ja sam se natezala sa svojom doktoricom oko uputnice, a dok je to trajalo, već su mi u Podobniku ponudili termin sutradan u 6 30, i ako sam planirala na taj termin, trebala sam izvaditi krv i onda je bilo ili-ili.
Nisam čula nikakva loša iskustva za Vinogradsku u tom pogledu da bi odabrala Podobnik, samo je u pitanju bio tajming.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore