Npelica puno ti hvala ali čak mislim da mi ni neće trebat prije jer su mi dva koja moram ionako kupit za 7 dana, a 7. imam uzv u Zg-u. Jedino ako Sanii neće bit slobodna 5.6. pa da onda ti uzmeš ranije. Ne bi htjela još i tebe trudnu gnjavit s tim.. ❤️🥰
Jel se sjećaš možda koja je bila cijena u toj ljekarni u Dražicama kad si ti kupovala? Danas poslije posla krećem sa zivkanjem i potragom..
Marisha sva sreća pa je bila vodena cista jer endo ne bi otišla. Ma on je meni rekao da bilo koje kontracepcijske tablete počnem pit da mi endometrioza ne bukne i da se ta cista smanji tako da sam ti ja pila Daylette jer sam imala još jednu kutiju doma od prije. Ali obično daju Novinette ili kod njega na papiru sam vidjela Lindynette. On mi je rekao da pijem bilo šta, čak je rekao da uzmem neke koje su mi najjeftinije..
Ja sad razmišljam, meni dr.R nije spomenuo prolutex, nemam ga ni na onom papiru na kojem pise protokol. Pise Cyclogest samo.
Jel ga vama ostalima pisao odmah ili je njega preporučio nakon transfera?
Samo brzo da ti javim. Kasnije citam.. Upravo bila u ljekarni, pa sam usput provjerila cijenu, 427 eura, ovaj od 900
Ja nisam toliko platila. Baš ću dok dođem doma provjerit točnu cijenu.
Nova firma i magistre nema vise.. 🥹 nadala sam se da je tu.
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozz cure, brzinski sam preletjela forum zbog privatnih poslovnih problema u 100 stresova bila i nisam stigla tipkat prije..
Marisha draga žao mi je, hrabro naprijed..
Sanii pupice naša sretno da se čvrsto mrva uhvati
Svim curama želim sreće pune vreće ❤️🤞🍀
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cokoladice da da, dobila sam sve te pretrage. Vjerojatno su se sazalili nadamnom kad sam proplakala zbog straha cijelu aspiraciju😂😂 pa nisu htjeli da opet tulim🤪
Moram sad samo svoju soc gin traziti uputnice, ali mi ih mora dati kada imam pismeno uputu od doktora.
Rolice jako mi je zao. Znam da nema rijeci kojima bih te utjesila. Zelim ti da odtugujes i da nakon toga krenes u nove pobjede i dobijes svoju bebicu❤️
Nadam se da ce barem glupa mengica doci sama ovih dana.
Dreamer meni moj to nece priznati, ali on je vecer prije jednog postupka popio nesto (pretpostavljam Jackie) i zapalio cigaru i tad mu je spermiogram bio najlosiji ikada. Prosli put je jako pazio pa je tjedan dana prije pazio da dovoljno spava i 2 tjedna nije nista pio alkoholno (inace petkom ode na cugu s deckima i to je jedino kad popije) i bio mu je odlican spermiogram. 🤷🏻♀️
Srculence drago mi je da ides odmah u nove pobjede. Mozes traziti da ti vrate obje mrve.
Nina s vremenom se naucis nositi s tim bolovima od Prolutexa, ja sam ga prestala koristiti prije par dana, a i dalje me jos zadnjih par uboda boli😂
.
Cure vi ste bas puno placale postupke preko HZZO-a. Ja sam u Skvorcu platila samo 1 konzultacije (100€ cini mi se) i embrioglue koji je bio cisto moja zelja i nitko mi to nije nametao (160€ - popust na gotovinu) i to je to.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sanjushka kao i marici i meni je dr R preporucio prolutex nakon transfera. Prije ga nije pisao ni spominjao.
Sanjuska uzv ti pada u srijedu kad su oni popodne, u koliko si sati narucena? Jer ako neću moći izletiti s posla da Npelica uskoči ako joj nije teško. Taj papir koji si dobila sa uputama je isprintan i sadrzi generalne upute , ni meni nije pisalo Prolutex ali sam se sjetila trazit sestricu recept i kupila kad sam išla u Mađarsku, a nakon transfera mi i dr rekao da krenem svaki dan do bete.
Nina1985 mjesto uboda je normalno da boli jer je sadržaj na uljanoj bazi i sporo ulazi u organizam nakon primjene i to nema veze sa debljinom igle, ni špricama, kroz neke igle samo brze prođe lijek, ali normalno je da boli i bude ponekad i kvržica. Niti bi se smjelo hladiti ledom ni prije ni poslije jer to značajno umanjuje apsorbciju lijeka. To važi samo za Prolutex. Ja nakon par dana korištenja injekcija ne mogu obući uske traperice jer me cijelo područje trbuha boli 😬.
Angeleyes ananas i ciklu pijemo ako imamo problem sa tankim endometrijem, do aspiracije, mada u stimuliraciji od hormona se endo normalno deblja, ovo sa ciklom je više preporuka za FET.
Tincica 🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Cure, imam pitanjce…
Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
Je li i vama bilo tako?
Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁Nina joj da, jako boli. Ja sam se u početku bockala svaki drugi dan i to mi je bilo super, jer mi se dan između malo odmorio trbuščić i koža, a sad mi je uveo svaki dan i baš, baš me sve boli. Ne znam da li sam nešto pobrkala, ali čini mi se da si ti iz Međimurja. Ja sam kupila one smeđe igle za bockanje i super su mi i u Čakovcu ih ima jedino u onoj ljekarni preko puta bolnice, ako ti je blizu. A prolutex kupujem u Mađarskoj.
Nisi pobrkala. 🙂
Uzela sam jučer u Zg-u 4 kom. Prolutexa za prve dane i odmah naručila dvije kutije za koje imam recept u Mađarskoj...
U Zg-u sam dobila neke žute iglice...
Budem otišla do te ljekarne po smeđe. 🙂
Hvala na sugestiji!
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Cure vi ste bas puno placale postupke preko HZZO-a. Ja sam u Skvorcu platila samo 1 konzultacije (100€ cini mi se) i embrioglue koji je bio cisto moja zelja i nitko mi to nije nametao (160€ - popust na gotovinu) i to je to.
Samo da se nadovežem da je tako nekako bilo 80€ konze + 20€pregled, HZZO pokriva anesteziju. U prirodnom ciklusu je jedna folikulometrija 30€ (ukoliko ne dođe do štoperice i aspiracije), ako dođe opet je sve pokriveno.
Sretno sa pretragama 🍀 pratimo se opet.
Srculence ti slobodno možeš tražiti dvije blastice, držim fige 🍀
Tinčice sretno i čekamo lipanj sa tobom. Čim manje stresa
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Marisha ja sam stalno na tabletama tako da ti ja ne primijetim neku razliku. Ja ih volim jer znam da mi više manje drže endometriozu pod kontrolom i nekako sam sigurnija s njima. Mene svaki put nakon neuspješnog postupka vrate na tablete jer mi bez njih endo buja..
BikMik mislim mi nije nikad definiran stupanj, nisam na ni jednom nalazu vidjela da piše. S obzirom da je bila operacija, da je priraslica bilo svuda po zdjelici, vjv je neki viši stupanj..
NPelica puno ti hvala svejedno.❤️ Šteta da je druga magistra.. 😏
Sanii, da popodne sam naručena u 16..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Cure, imam pitanjce…
Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
Je li i vama bilo tako?
Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁Nina joj da, jako boli. Ja sam se u početku bockala svaki drugi dan i to mi je bilo super, jer mi se dan između malo odmorio trbuščić i koža, a sad mi je uveo svaki dan i baš, baš me sve boli. Ne znam da li sam nešto pobrkala, ali čini mi se da si ti iz Međimurja. Ja sam kupila one smeđe igle za bockanje i super su mi i u Čakovcu ih ima jedino u onoj ljekarni preko puta bolnice, ako ti je blizu. A prolutex kupujem u Mađarskoj.
Nisi pobrkala. 🙂
Uzela sam jučer u Zg-u 4 kom. Prolutexa za prve dane i odmah naručila dvije kutije za koje imam recept u Mađarskoj…
U Zg-u sam dobila neke žute iglice…
Budem otišla do te ljekarne po smeđe. 🙂
Hvala na sugestiji!
Nina nema na čemu! Zato smo tu.🤗🥰 Ja uopće ne hladim mjesto uboda ni prije ni poslije, malo stisnem zube i idemo dalje.💪💪 Ja kad sam jučer zvala u Mađarsku, već je ljekarnica znala da zovem za prolutex.🤭🤭 Te smeđe iglice su ti 0,45×13 mm.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Smijem li pitat koji stepen endometrioze imas? Ja se sad bojim ovog Gynokadin gela koji ce mi davati od sljedeceg ciklusa jer me moje tijelo trenutno nista ne slusa, a mislim da je zbog endo htio izbjeci davanje toga, ali sad mora.
Ne znam misliš li na Sanjushku ili mene, ja ne znam koji sam stupanj, nikad mi ništa nije pisalo u povijesti bolesti, otpusnom pismu ni sl. Meni se vratila po treći puta nakon prve stimulacije u rujnu, trenutno je jako mala pa bih ju voljela držati pod nadzorom do iduće stimulacije. Tebi?
Meni su napisali 1-2 stupanj, imala sam jednu priraslocu od 15mm i kazu da je tek pocela nedavno ( ja sumnjam na septembar prosle godine kad su mi i krenuli ti cudni bolovi, a nakon tezeg smrtnog slucaja u porodici i mog spontanog). Bolilo me isto mjesto nakon operacije jos 2-3 mjeseca, sad nista, a sve kontam ako je i buknulo nakon stimulacije opet da cu ubrzo ostat, trudna, ah te fantazije😅. Pa sad gledam da regulisem dietu i stres i da se edukujem da ne bukne...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji