Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    22. Svibanj 2024. 10:15

Npelica puno ti hvala ali čak mislim da mi ni neće trebat prije jer su mi dva koja moram ionako kupit za 7 dana, a 7. imam uzv u Zg-u. Jedino ako Sanii neće bit slobodna 5.6. pa da onda ti uzmeš ranije. Ne bi htjela još i tebe trudnu gnjavit s tim.. ❤️🥰  
    Jel se sjećaš možda koja je bila cijena u toj ljekarni u Dražicama kad si ti kupovala? Danas poslije posla krećem sa zivkanjem i potragom.. 

Marisha sva sreća pa je bila vodena cista jer endo ne bi otišla. Ma on je meni rekao da bilo koje kontracepcijske tablete počnem pit da mi endometrioza ne bukne i da se ta cista smanji tako da sam ti ja pila Daylette jer sam imala još jednu kutiju doma od prije. Ali obično daju Novinette ili kod njega na papiru sam vidjela Lindynette. On mi je rekao da pijem bilo šta, čak je rekao da uzmem neke koje su mi najjeftinije.. 

Ja sad razmišljam, meni dr.R nije spomenuo prolutex, nemam ga ni na onom papiru na kojem pise protokol. Pise Cyclogest samo.
    Jel ga vama ostalima pisao odmah ili je njega preporučio nakon transfera?

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

• Marti_na
    22. Svibanj 2024. 10:20

Lijepi pozdrav svima 🤗
    Drage curke, žene i majke, a prije svega kraljice.
    Nakon stimulacijskog protokala ostala mi je zaliha Pergoveris -a 450 IU 3 kutije (krivo sam izračunala svoje potrebe). Stoji uredno skladišten u hladnjaku. Ukoliko vam je potrebno za vaš postupak a morate ga platiti, javite mi se, za cijenu se lako dogovorimo jer evo neznam da li će mi baš on biti potreban za idući stimulacijski proces 🫣 
    (samo za info ja sam u primorsko goranskoj županiji da znate za moguće preuzimanje)

• marica36
    22. Svibanj 2024. 10:21

sanjushka

Npelica puno ti hvala ali čak mislim da mi ni neće trebat prije jer su mi dva koja moram ionako kupit za 7 dana, a 7. imam uzv u Zg-u. Jedino ako Sanii neće bit slobodna 5.6. pa da onda ti uzmeš ranije. Ne bi htjela još i tebe trudnu gnjavit s tim.. ❤️🥰
    Jel se sjećaš možda koja je bila cijena u toj ljekarni u Dražicama kad si ti kupovala? Danas poslije posla krećem sa zivkanjem i potragom..

Marisha sva sreća pa je bila vodena cista jer endo ne bi otišla. Ma on je meni rekao da bilo koje kontracepcijske tablete počnem pit da mi endometrioza ne bukne i da se ta cista smanji tako da sam ti ja pila Daylette jer sam imala još jednu kutiju doma od prije. Ali obično daju Novinette ili kod njega na papiru sam vidjela Lindynette. On mi je rekao da pijem bilo šta, čak je rekao da uzmem neke koje su mi najjeftinije..

Ja sad razmišljam, meni dr.R nije spomenuo prolutex, nemam ga ni na onom papiru na kojem pise protokol. Pise Cyclogest samo.

Meni ga je preporučio nakon transfera.💕🎉
    Svima sretno danas

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Marisha
    22. Svibanj 2024. 10:23

sanjushka

Ok, hvala ti. Drago mi je da ti je otišla cista A kako su ti tablete djelovale na organizam? Da li ti je to poremetilo ciklus?
    Bila sam na kontracepciji daaaavno, valjda prije 15 godina i uopće se ne sjećam kako to ide 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

angel eyes
    22. Svibanj 2024. 10:27

Imam pitanje, znam da ste sto puta pisale, ali nisam zapamtila 🫣 cikla i ananas ide do aspiracije, zar ne? Nema potrebe iza piti, do transfera?

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Hypnoticpoison
    22. Svibanj 2024. 10:41

nina1985

Cure, imam pitanjce…
    Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
    Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
    Je li i vama bilo tako?
    Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
    Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁

Nina joj da, jako boli. Ja sam se u početku bockala svaki drugi dan i to mi je bilo super, jer mi se dan između malo odmorio trbuščić i koža, a sad mi je uveo svaki dan i baš, baš me sve boli. Ne znam da li sam nešto pobrkala, ali čini mi se da si ti iz Međimurja. Ja sam kupila one smeđe igle za bockanje i super su mi i u Čakovcu ih ima jedino u onoj ljekarni preko puta bolnice, ako ti je blizu. A prolutex kupujem u Mađarskoj.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Srculence
    22. Svibanj 2024. 10:44

nina1985

Cure, imam pitanjce…
    Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
    Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
    Je li i vama bilo tako?
    Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
    Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁

Nina1985, ja sebi odma led stavim i bude super ne boli i nenatkne… i bitno je da ga polako ubrizgavas ☺️ ali nakon druge trece se vec naviknes ☺️ 
    Ja imam iglice 0.30x13mm tanke su, ni ne osjetis ubod. 

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• BikMik
    22. Svibanj 2024. 10:51

sanjushka

Smijem li pitat koji stepen endometrioze imas? Ja se sad bojim ovog Gynokadin gela koji ce mi davati od sljedeceg ciklusa jer me moje tijelo trenutno nista ne slusa, a mislim da je zbog endo htio izbjeci davanje toga, ali sad mora. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Tanjanja27
    22. Svibanj 2024. 10:52

Žuži

Bebolina2024 a ne znam ni sama, nekako sam skeptična iako se u sebi nadam da sam u krivu🥴
    Npelica sretno na ultrazvuku 🥳
    Tanjanja27 nadam se da su bolovi prošli i da će transfer biti uspješan. Ti još ne znaš koliko ti ih se oplodilo?

Hvala ti Zuzi i hvala svima..jos uvijek osjecam bol..nadam se da ja nisam nesto z.... 🙂 smijem se a plakala bih.. Kad su me zvali za transfer nisu nista rekli, jos sam i ja na cekanju..vjerujem da je jedna, tako je bilo i prosli put

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Marisha
    22. Svibanj 2024. 10:59

BikMik

Smijem li pitat koji stepen endometrioze imas? Ja se sad bojim ovog Gynokadin gela koji ce mi davati od sljedeceg ciklusa jer me moje tijelo trenutno nista ne slusa, a mislim da je zbog endo htio izbjeci davanje toga, ali sad mora.

Ne znam misliš li na Sanjushku ili mene, ja ne znam koji sam stupanj, nikad mi ništa nije pisalo u povijesti bolesti, otpusnom pismu ni sl. Meni se vratila po treći puta nakon prve stimulacije u rujnu, trenutno je jako mala pa bih ju voljela držati pod nadzorom do iduće stimulacije. Tebi?

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.