Bikmik zao mi je, nemam tu nekog iskustva ali se nadam da ce se stanje do sledeceg UZV popraviti.. ovo je definitivno igra zivaca
Angel eyes zao mi je za alergiju.. 😘 ja sam pocela koristiti utrogestan, i nakon toga lezim mozda sat, sta mislis koliko je dovoljno? Posto je malo jc ja pretpostavljam da ce me vec danas zvati za transfer sutra,ako se oplodi bar jedna
Cure mozete li se sjetiti kome se desilo da je prilikom aspiracije doktorica rekla da joj se sve to ne cini ok, a da je onda na kraju beta bila velika? To mi je bas bilo nevjerovatno
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Angel eyes, je li pelud u pitanju ili? Ja kišem čim izađem van 😁 srećom danas kiša 😁
Tanjanja, probaj toliko ne razmišljati..ja sam prije zadnje aspiracije imala 2 folikula, na aspiraciji ipak 3 i 3 js..sve se oplodilo..a isto se na početku tog ciklus to nikome nije činilo obećavajuće.. samo hrabro i plzitivno 🤞🥰 i da, dosta ti je sat ležanja i ne brini ako ti i nakon toga utrogestan curi van, to je je sasvim normalno..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sani pupo navijam na najjace da se primi!
Sanjushka javi nam se nakon konzultacija, nadam se da ces u postupak ovaj ciklus.
Neka danas bude dan za sve vas radostan <3
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Sanjushka sretno na konzultacijama, da krenete vise 🤣🤞🤞
Srculence cekamo betu 🤞🤞🤞
Leona i Nina sretno na transferima ❤️❤️❤️
Bikmik 🤞🤞 da se pokrene folikulic 🍀🍀
Rolica tebi danas posebnu srecu zelim, da se ipak pojavi plod 🤞🍀❤️🤞🍀❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Rolica, želim ti svu sreću danas! Nadam se da će to danas biti pravo pravcato iznenađenje. 🙂🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Tanjanja slažem se sa Stelom ,frendica ti je pobrkala lončiće 😁. Aspiracija u stimuliranom ciklusu lijekovima se radi na određenu veličinu folikula a to može biti bilo koji dan u ciklusu, niti stimulirani ciklus ima veze sa prirodnim ciklusom.
3js od 5 folikula je prosjek za dobiti, ne sadrži svaki folikul js. Nek se sve oplode 🤞
..
Hvala svima ❤️
Ja sam PUPO ❤️, vratili smo jednu odličnu blasticu 5AA ocjene, jedna ista je otišla u kriopohranu , dok su još 3 ostavljene do sutra na promatranju pa će mi javiti..
Beta je za 12 dana, pada u subotu, ali to ću u hodu odlučiti kad ću vaditi.
Draga Sani, PUPOO nasa, zelim ti svu srecu da se mrva primi🥰🍀🤞🏻🙏🏻
Sanjuskha sretno na konzultacijama, nadam se da i ti startas🤞🏻
Srculence sretno da beta bude lijepa💕
Nina i Leona vi ste od danas pupoooo, nek vam je sa srecom i nek se mrva cvrsto primi🥰🍀
Rolice drzimo fige danas za uzv da se i taj tvoj sramezljivi plod pojaviiiiii🙏🏻🙏🏻🥰
Zene moje ja vam jedva izdrzim dan, bas sam bez energije i tlak mi je nizak..
Odem svaki dan u neku duzu setnju i cim je neki uspon, stepenice bas se jako umorim..
Plus zadnjih dana su mi krenile neke mukice... Odnosno nekakva tezina u zelucu navecer... Uopce ne znam sto bi jela za veceru.. Bilo je bolje bez ikakvih simptoma😂
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cureee hvala vam svima od srca 🤞🍀 Imam pregled tek u 18:30h pa se javim kasnije. Hvala vam na svoj pozitivi, treba mi danas
❤️❤️❤️
.
Sretno svima danas, Sanjushka nadam se da krećeš s ovim ciklusom 🤞🍀
BikMik držim fige da se probudi folikulić i sve bude po planu 🍀🍀
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Tanjanja ja uopće nisam ležala nakon utrića, a čini mi se da su cure spominjale da su pola sata ležale. Ne znam koliko treba, ali ovaj put ću i ja ležati maksimalno koliko budem mogla. Nadam se da će te zvati danas s lijepim vijestima 🥰🥰
Jurky nadam se da će i u nas pasti kiša da malo raščisti zrak, ne znam je li pelud ili zbog africkoj pijeska, zrak je pun nečega, oče me svrbe i suze. Inače imam astmu i alergije na raznu pelud, standardne boljke kod mene, proći će 😊
Wildflower ❤️❤️❤️ neka malo simptoma trudnoće, malo dok se tijelo navikne na drugo stanje, bit će lakše 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cureee hvala vam svima od srca🤞🍀 Imam pregled tek u 18:30h pa se javim kasnije. Hvala vam na svoj pozitivi, treba mi danas
❤️❤️❤️
.
Sretno svima danas, Sanjushka nadam se da krećeš s ovim ciklusom🤞🍀
BikMik držim fige da se probudi folikulić i sve bude po planu🍀🍀
Srecno i od mene..vjerujem da ce na kraju sve biti dobro..iscekujem zajedno s tobom!
Sanjuska sretnooo! ❤🍀😘
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji