Ania čestitam, neka se lijepo oplode 🤞🏻🍀
Hypnoticpoison lijepa beta, neka je i dalje sa srećom! ❤️🍀
Lunolina pupo, čestitam, neka se mrvica čvrsto primi.. 🤞🏻🥰
Marisha vitamin D ti je top. 🥳 Za progesteron ne znam koje su referentne vrijednosti..
Ja i dalje nisam dobila odgovor na mail od dr.R… 😔
Prosli tjedan kad smo bili na konzama je spominjao da ide na neki seminar ili nešto slično i nekako mi je ostalo u glavi da je rekao ili 8. ili četvrtak. Ne znam dal sam zabrijala. Jel ide netko ovih dana kod njega? Glupo mi je spamat čovjeka ako nije dostupan..
Možda da zvrcneš polikliniku? I ja sam zvala da provjerim da li mi je doktorica u smjeni. Ništa te ne košta, možda ti odgovoriti može i neki drugi doktor ako je tvoj na putu? Nadam se da ćeš uskoro dobiti odgovor, znam koliko je to iscrpljujuće
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Ania čestitam, neka se lijepo oplode 🤞🏻🍀
Hypnoticpoison lijepa beta, neka je i dalje sa srećom! ❤️🍀
Lunolina pupo, čestitam, neka se mrvica čvrsto primi.. 🤞🏻🥰
Marisha vitamin D ti je top. 🥳 Za progesteron ne znam koje su referentne vrijednosti..
Ja i dalje nisam dobila odgovor na mail od dr.R… 😔
Prosli tjedan kad smo bili na konzama je spominjao da ide na neki seminar ili nešto slično i nekako mi je ostalo u glavi da je rekao ili 8. ili četvrtak. Ne znam dal sam zabrijala. Jel ide netko ovih dana kod njega? Glupo mi je spamat čovjeka ako nije dostupan..
Nije mi poznato da negdje ide, možda da nazoveš sutra i pitaš? Ako nije tamo reći će ti sestra, a ako je podsjetit ćeš da ti odgovori..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Srculence da da, kod Skvorca. Aspiraciju je radila Lana, a transfer Skvorc. Nije fer, Skvorc ne da sliku mrve u maternici, a Lana da 😂
Ali sam skuzila da je ovaj put bio temeljitiji, bas je pregledao maternicu iz svih kuteva i prije i kasnije.
Marisha ti bi trebala gledati luteinsku fazu. Super sto ti je nalaz dobar! 🥰
Nisam sigurna, ali mozda ne bi bilo pametno davati si neredovito Prolutex da ne bile prevelike oscilacije u kolicini progesterona. Mozda sam u krivu.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure koliko je vitamin D presudan za uspješnu implementaciju? Ima li neka od vas da su joj razine vitamina D niske, a ipak je uspjela ostati trudna?
Meni je jako nizak, trenutno suplementiram sa kapima koje mi je ginči pustila (nekih mjesec i pol), a vidim da spominjete da bi trebao biti 90+
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure koliko je vitamin D presudan za uspješnu implementaciju? Ima li neka od vas da su joj razine vitamina D niske, a ipak je uspjela ostati trudna?
Meni je jako nizak, trenutno suplementiram sa kapima koje mi je ginči pustila (nekih mjesec i pol), a vidim da spominjete da bi trebao biti 90+
Meni je vit D bio 67.5 nmol/L i evo ostvarila se trudnoca, sad samo jos da se beta bude dobro duplala tj. da sve bude ok ali ugl. doslo je do trudnoce. 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Lunolina PUPOOO čestitam i nek se čvrsto primi 🥰🎉
Jurky držim fige da sve bude TOPa baš jesi priljepak za njih hehe, a tko ih fučka, glavno da sve bude dobro
Hypnotic djeluje mi super beta, čestitaaaam!!!
Recept za prolutex? Koliko znam, recept ne treba, a plaća se svakako pa samo kupiš u ljekarni. Mene nisu nigdje tražili recept
.
Sretno svimaaaa!🤞🍀
Hvala ti od ❤!🤗 Uspjela sam se malo smiriti i ohrabriti. Da, nakon aspiracije su mi u poliklinici napisali privatan recept i sa njime sam u Zagrebu u ljekarni kupila tri bočice, jer nismo znali hoćemo li uopće doći do transfera, pa da ne kupujem bez veze, a nakon transfera su mi ponovno napisali recept i sa njime sam kupila u Mađarskoj. Tamo treba recept, odmah mi je tako rekla preko telefona. Ne znam kako je moguće tu kod nas kupiti bez recepta.🤔🤔 Kako si mi ti?❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Marisha draga evo dobro sam, sve me nešto boluckalo i pikalo do neki dan, a sad više ništa pa sam sva nervozna i nikako dočekati taj uzv i prvi pregled (14.05 tek)... inace više papam, gladna sam svako malo, bole me cicke i to je to od mojih simptoma 😅 Dns sam usla u 6. tjedan trudnoce, ako gledamo kao i inace kako gledaju od prvog dana zadnje menge. Kako si tiiii, kako se osjecas? 😍🙏 Nisam znala da već imaš dijete, daj nam malo piši o tome 😁🥹♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hipnoticpoison nisam strucnjak al meni djeluje beta odlicna! Opusti se malo..prijat ce i tebi i tvojoj bebuski 😘
Tanjanja hvala ti od ❤!🤗🤗😘😘 Uspjela sam se malo opustiti. Nadamo se najboljem, ali neka bude kako mora biti, ne možemo mi tu previše utjecati na ishod. Kad se jednom opečeš, pušeš i na hladno.😔😔
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala vam punocure na podršciMoja aspiracija je gotova, imamo ih čak 5, ostala sam u pozitivnom šoku. Sad se svim srcem nadam oplodnji, a to ću znati sutra ujutro. Znate sve taj osjećaj čekanja…
Marisha spomenula sam estrofem baš zbog endometrioze, onakva omamljena sam zaboravila pitati dr. A zašto estrofem nije dobar, tj.preporučljiv? Na kraju mi je pripisala estrofem i cyclogest. S tim da sam za cyclogest rekla da ne želim zbog noćnoga znojenja, pa sam dobila Utrogestan.
Pa da vas pitam, je taj Utrogestan okej?
Sretno, neka se svih pet oplode🤞🍀🙏 Možda da nazoveš i pitaš? Kaj ti piše na otpusnom pismu koliki ti je endometrij?
Osobno sam imala i od utrogestana znojenja, jedina prednost je što cyclogest stavljam ujutro/navečer a utrogestan 3x na dan pa mi je to bila tlaka. Ostalih simptoma nema…
Hypnotic superiškaaaaa, brzo će i to doći, uživaj i neka trudnoća bude školska🥰🎉
Lunolina pupice😇 samo opušteno i bitno da imaš dobar filing, javljaj kako se osjećaš
Meni su došli nalazi D vitamin =129 (u prosincu je bio 60) a progesteron =144,50. Nikako da mi se doktorica javi, brinem se da li je progesteron okIma li netko tko bi znao reći jel to ok?
Hvala ti:) Kako sam došla, preležala i prespavala cijelo popodne.. Ne piše niš kolki je endometrij, znam da je rekla danas da je endometrij dobar trolinijski. Vidjet ću dalje kak bude išlo sve. Ne znam kaj reći za to znojenje, pod nuspojavama utrogestana nije navedeno. I Marisha držim ti fige da je to zapravo dobar znak. 😀
A kad se cure onda provjerava progesteron, na dan transfera ili?
Lunolina pupo čestitam, nek se mrvica čvrsto primi :)
Hypnoticpoison samo polako I smireno, kak vele dobra je beta :)
Ostale cure, sorry koga sam preskočila, ali želim svima isto i hvala na podršci još jedanput 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Srculence da da, kod Skvorca. Aspiraciju je radila Lana, a transfer Skvorc. Nije fer, Skvorc ne da sliku mrve u maternici, a Lana da😂
Ali sam skuzila da je ovaj put bio temeljitiji, bas je pregledao maternicu iz svih kuteva i prije i kasnije.
Marisha ti bi trebala gledati luteinsku fazu. Super sto ti je nalaz dobar!🥰
Nisam sigurna, ali mozda ne bi bilo pametno davati si neredovito Prolutex da ne bile prevelike oscilacije u kolicini progesterona. Mozda sam u krivu.
Lunolina, ma ja cu ga bome trazit sliku 🤭🤭
Joooj cetvrtak je sve blize sretna sam i stresna 😂😂
U kojem periodu ste vadile progesteron? Prije ili nakon transfera?
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️