Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    07. Svibanj 2024. 13:15

Cure evo mene - ja sam PUPO! 😬🤰🏼
    Transfer je prosao super, bezbolno i lijepo. Endometrij je 12mm, embrij je lijepi trodnevni osmostanicni ❤️ oplodili su stanicu IVF-om jer nam se popravio spermiogram i sad je normo! Od 15mil/ml smo dosli na 88mil/ml🥰🥰 uzimao je Catafertyl for him, cink i selen dodatno + zadnjih 10 dana je pazio da ne trenira previse i da cim vise spava/odmara.
    Sad se moram vratiti na posao pa ce krumpirici morati pricekati popodne, ali budem maznula duplu dozu + 2 hamburgera pa ce to onda biti dobro😂😄
    Kakvu cu laganicu opaliti na poslu iduca dva tjedna, to svijet nije vidio😂
    Hypnoticpoison super je beta! Cestitam!😍😍 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

wildflower
    07. Svibanj 2024. 13:20

Lunolina

Cure evo mene - ja sam PUPO!😬🤰🏼
    Transfer je prosao super, bezbolno i lijepo. Endometrij je 12mm, embrij je lijepi trodnevni osmostanicni❤️oplodili su stanicu IVF-om jer nam se popravio spermiogram i sad je normo! Od 15mil/ml smo dosli na 88mil/ml🥰🥰uzimao je Catafertyl for him, cink i selen dodatno + zadnjih 10 dana je pazio da ne trenira previse i da cim vise spava/odmara.
    Sad se moram vratiti na posao pa ce krumpirici morati pricekati popodne, ali budem maznula duplu dozu + 2 hamburgera pa ce to onda biti dobro😂😄

PUPOOO sretnoo🥰🥰 neka se ova mrva cvrsto primi za sada odmornu, pozitivnu i sretnu mamuuuuu koja nije skoro u hiperu ko zadnji put😊😊
    Bas imam dobar osjecaj da ce ovaj put to biti toooo💕💕

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Mala 33
    07. Svibanj 2024. 13:20

Cure pozdrav svima pratim vasa iskustva i cestitke svima na ostvarenim trudnocama a sa onima koje to cekamo iskreno szosjecam jer znam kako je i drzim fige svima da nam se ostvare nase zelje 😍 Ima li tko iskustva sa ICSI? Nalazi su nam uredu, ali do trudnoce nikako. Odradene su 4 inseminacije 1. IVF i nista. U stimulaciji sam za postupak ali tako se bojim novog neuspjeha. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Medena33
    07. Svibanj 2024. 13:26

Lunolina sretno ti! Na kojoj si terapiji bila?

• marica36
    07. Svibanj 2024. 13:26

Lunolina Pupo čestitam i sretno !!!!!! 😇🥰🎉🤗

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Giselle
    07. Svibanj 2024. 13:42

Lunolina

Cure evo mene - ja sam PUPO!😬🤰🏼
    Transfer je prosao super, bezbolno i lijepo. Endometrij je 12mm, embrij je lijepi trodnevni osmostanicni❤️oplodili su stanicu IVF-om jer nam se popravio spermiogram i sad je normo! Od 15mil/ml smo dosli na 88mil/ml🥰🥰uzimao je Catafertyl for him, cink i selen dodatno + zadnjih 10 dana je pazio da ne trenira previse i da cim vise spava/odmara.

Super🥰❤️
    Ania, super, sretno dalje❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    07. Svibanj 2024. 13:48

Ania odlično, neka se lijepo oplode 🥰🥰
    Lunolina pupo, čestitam ❤️❤️ neka se mrvica čvrsto primi za mamu, a na poslu samo laganini ❤️
    Mala sretno s novim postupkom 🤗, javit će ti se netko s iskustvo.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Hypnoticpoison
    07. Svibanj 2024. 13:51

Lunolina pupice čestitam od ❤!🤗 Mrvica će se lijepo smjestiti i neće te više puštati na miru.🤞🤞🍀🍀❤❤
    Ania super brojček!💪💪 Navijamo za crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Rekli su mi u poliklinici da je to super beta i 17.05. imamo prvi ultrazvuk kod profesora.❤🙏🙏
    Išla sam kod svog ginekologa po recept za prolutex i tamo su mi isto rekli da je to super beta, neka ne brinem. Stvarno se nadam da je sve u redu.🙏🙏 Jednom kad te ugrizne zmija, plašiš se i guštera.😔😔

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

dunya
    07. Svibanj 2024. 13:53

Teich56

dunya

Znaci nakon uklanjanja jajovoda se ne ceka predugo za transfer.
    Ja od iduceg mjeseca planiram u novi postupak.. stimulacija, uklanjanje jajovoda pa transfer .. ali meni to zvuci kao vjecnost.. narocito jer jos uvijek cekam prvu menstruaciju nakon kiretaze skoro 50 dana 🥴 na kontroli prije 9 dana je bio folikul od 24 mm koji nije pukao .. nadam se da do sada jeste

Ja sam dobila nakon 47 dana od kiretaže. Rekli su da je cak i do 8 tjedana oke.
    Zašto imas prvo stimulaciju pa uklanjanje jajovoda,nije mi jasno?

Teich56

dunya

Znaci nakon uklanjanja jajovoda se ne ceka predugo za transfer.
    Ja od iduceg mjeseca planiram u novi postupak.. stimulacija, uklanjanje jajovoda pa transfer .. ali meni to zvuci kao vjecnost.. narocito jer jos uvijek cekam prvu menstruaciju nakon kiretaze skoro 50 dana 🥴 na kontroli prije 9 dana je bio folikul od 24 mm koji nije pukao .. nadam se da do sada jeste

Ja sam dobila nakon 47 dana od kiretaže. Rekli su da je cak i do 8 tjedana oke.
    Zašto imas prvo stimulaciju pa uklanjanje jajovoda,nije mi jasno?

Evo i ja se sam mentalno se pripremila da do 18.05. mogu cekati menstruaciju, to je tih 60 dana koji se tolerisu. 
    Sutra bih trebala na kontrolu da vidim da li je taj folikul pukao .. doktorica je predlagala i utrogestan da od sutra pocnem koristiti kako bih dobila menstruaciju ali eto nesto sam vise za opciju bez hormona jer mislim da je mozda zbog hormona  se ovako oduzilo obzirom da sam imala prvo medikamentozni abortus koji nije uspio do kraja pa kiretaza .. 
    I meni je bilo cudno kad su mi prvi put rekli da prvo ide stimulacija pa operacija (ja se nisam nadala nikakvoj operaciji iskreno) ali mi je doktor rekao da jajnici i jajovodi dijele neke manje krvne sudove i da prilikom operacije moze doci do ostecenja.. naravno rijetki su slucajevi da se to desi ali za svaki slucaj vise vole da imaju embrije prije operacije .. 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

• Ninaniksy
    07. Svibanj 2024. 14:10

Mala 33

Cure pozdrav svima pratim vasa iskustva i cestitke svima na ostvarenim trudnocama a sa onima koje to cekamo iskreno szosjecam jer znam kako je i drzim fige svima da nam se ostvare nase zelje 😍 Ima li tko iskustva sa ICSI? Nalazi su nam uredu, ali do trudnoce nikako. Odradene su 4 inseminacije 1. IVF i nista. U stimulaciji sam za postupak ali tako se bojim novog neuspjeha.

Icsi je metoda kojom se direktno u jajnu stanicu ubrizgavaju spermiji partnera, time se pomaže da do oplodnje dođe uspješnije, jer kod ivf6se ne zna hoce spermiji sami uspjeti doplivati do jajnih stanica, nažalost ne utječe Icsi na samu implantaciju embrija, i ne pospješuje sami postupak do ostvarenja trudnoće nego zapravo samo pomaže u dobivanju embrija. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.