Pebbles sretnooo danas🤞 nek bude dupla 🥰🤩
..
Ja sam cure radila test sinoc(5dnt) i jutros(6dnt) i vidim kao neku sjenu vidljivu samo pod odredenim kutom 😢😢 cak mislim da je to evaporacijska. Eto ja jednostavno volim ranije znati i da se pripremim na sve 😫
Koliko sam čitala i koliko su mi cure ovdje govorile 5.dan je stvarno rano da se vidi neka jasna crta..
Ponovi za koji dan.. sretno i držim ti fige 🥰🥰🥰🤞🤞
Pebbles sretno🤞🤞
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Pebbles sretno danas, čekamo betu
Leona
Annboleyn wow predivno, neka si pustila suzice, razumijem te jer nisam ni ja taj tip za pokazivanje emocija, ali ova situacija je opravdanaaa 🥰🥰🥰
.
Sretno svimaaaa! 🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Jutro drage moje
Pebbles neka se beta udupla.
Bless možda je još rano za test, barem pričekaj 7 dnt ili 9 dnt kad će sigurno pokazati Kako to da ideš vaditi betu 16.5.? meni su rekli da mogu već 14.5.
Srculence haha, jako si me nasmijala sa pljačkašem. .

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sanjushka ne znam jeli ti odg dr R, ali nemoj se ustrucavati zvati ih na telefon i pitati sestre. Meni su rekli nema glupih pitanja, sto te god zanima pliz zovi. Telefon u ruke. 😁
Curke drage hvala vam ☺️😊😚 neka sad necu dok ne budem trebala dobiti...
Pixi u mojoj klinici je takva procedura, nebitno jel blastica ili trodnevni uvijek 14 dana poslije transfera 🫣
Curke drage hvala vam ☺️😊😚 neka sad necu dok ne budem trebala dobiti…
Pixiu mojoj klinici je takva procedura, nebitno jel blastica ili trodnevni uvijek 14 dana poslije transfera 🫣
Držim fige da bude pozitivno kad god da izvadiš betu

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Jaaaaoj žene jeste se raspisale,jedva sam uspijela malo nešto pohvatati. 😂
Vidim da imamo i novih cura,sretno vam- biti će sve ok 💪🏻
Moje curke koje smo se pratile čestitke na beturinama,nemojte se brinuti previše,malo morate jer čim vidimo tu betu,spoznaja da smo trudni i da je u nama mali život već ti krenu one sve mameće brige i to je sasvim uredu. Strah je normalan i opravdan,ja sam prva tri mjeseca mislila da ću završiti na odjelu gdje radim- pogodite i sami gdje 😂 zezala sam se sa pacijentima da mi čuvaju krevet. Svaka dva tjedna UZV i strah šta ako kaže ovo,a šta ako kaže ono… na kraju je sve bilo i vise nego uredu i imala sam prekrasnu trudnoću. I to želim svakoj od vas. 💚🥰
Ja iskreno još nisam nadosla,nikada mi nakon nijednog neuspješnog transfera nije bilo ovako teško. Ali vjerojatno zato sto nemamo smrzlica i psiha je tu dodatno narušena znajući da nemamo “rezervu” ,nego sve ispočetka sto je jako teško prolaziti. 🥺
Nooooo,ja sam u ovakvoj depri i anksioznosti prvi put čupala dlake na nogama (btw čupanje obrva me boli) i bilo mi je bolno ali kao super. Priznajem da ludim pomalo. 😂😂😂😂 ali evo,kažem vam da me ovo sve dosta smrdalo i treba mi neko vrijeme da se resetiram na tvorničke.
Vi sve mi se pazite,mazite pupice i pokušajte se sto manje stresirati.
Teško je,biti će i teze, a biti će i bolje.💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ali kakav god ishod bio,zapamtite : OK JE NE BITI OK!!!! 💪🏻💚
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Marisha draga evo dobro sam, sve me nešto boluckalo i pikalo do neki dan, a sad više ništa pa sam sva nervozna i nikako dočekati taj uzv i prvi pregled (14.05 tek)… inace više papam, gladna sam svako malo, bole me cicke i to je to od mojih simptoma 😅 Dns sam usla u 6. tjedan trudnoce, ako gledamo kao i inace kako gledaju od prvog dana zadnje menge. Kako si tiiii, kako se osjecas? 😍🙏 Nisam znala da već imaš dijete, daj nam malo piši o tome 😁🥹♥️
Samo ti papaj, ne kaže se uzalud sad jedeš za dvoje
Sretna sam jer su mi nalazi super i ispunjena sam nekom pozitivom pa kako bude 🍀 Nemam ama baš nikakvih simptoma. Moja sunčica ima 5 godina🌸, dobili smo ju nakon prve operacije endometrioze. Nakon nje se nismo usudili odmah na drugo jer sam imala tešku trudnoću i preklampsiju i došla je korona a do tada je endometrioza napravila svoje.
Annboleyn najljepši zvuk na svijetu 👼
Pebbles čekamo beturinu 🤞🏻🍀
Srculence carice, samo ti njega pitaj, možda ćeš biti prva koja pita pa i on uvede tu lijepu gestu kao i dr.Lana
Lunolina ti si isto carica sa cipelama i troškovima za MPO, ali točno tako je to sa nama ženama Budeš vidjela kada dođe bebica bit će: dijete ti ima dovoljno robice, kupi si dva poštena grudnjaka
Sanii hvala ti na odgovoru Kako si ti?
Cure, imate na facebooku grupu Roda plodnost i 16.5. organiziraju zoom poziv za podrsku na temu ‘niste sami’ - evo link za prijavu https://forms.gle/NwADbLjYqUMez1hy7
Ja cu 16.5. biti 2 dana do bete i ZNAM da necu biti dobro pa ce mi ovaj zoom doci kao narucen😂🙈
P.S. nisam nikad bila na ovakvim okupljanjima pa ne znam jesu li korisni, ali nekako vjerujem da ne mogu odmoci ☺️
Hypnoticpoison haha da, ako se vec moramo krkati krimpiricima, ha Boze moj, sto se mora, nije tesko 😄 bolje krumpirici nego recimo jetrica🤢😬
Marisha kako se ti osjecas? Tvoja mrva je sad sestodnevna, mogla bi se ovih dana poceti ukopavati🥰🤭

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Marisha draga evo dobro sam, sve me nešto boluckalo i pikalo do neki dan, a sad više ništa pa sam sva nervozna i nikako dočekati taj uzv i prvi pregled (14.05 tek)… inace više papam, gladna sam svako malo, bole me cicke i to je to od mojih simptoma 😅 Dns sam usla u 6. tjedan trudnoce, ako gledamo kao i inace kako gledaju od prvog dana zadnje menge. Kako si tiiii, kako se osjecas? 😍🙏 Nisam znala da već imaš dijete, daj nam malo piši o tome 😁🥹♥️
Samo ti papaj, ne kaže se uzalud sad jedeš za dvoje
Sretna sam jer su mi nalazi super i ispunjena sam nekom pozitivom pa kako bude🍀Nemam ama baš nikakvih simptoma. Moja sunčica ima 5 godina🌸, dobili smo ju nakon prve operacije endometrioze. Nakon nje se nismo usudili odmah na drugo jer sam imala tešku trudnoću i preklampsiju i došla je korona a do tada je endometrioza napravila svoje.
Annboleynnajljepši zvuk na svijetu👼
Pebblesčekamo beturinu 🤞🏻🍀
Srculence carice, samo ti njega pitaj, možda ćeš biti prva koja pita pa i on uvede tu lijepu gestu kao i dr.LanaLunolina ti si isto carica sa cipelama i troškovima za MPO, ali točno tako je to sa nama ženama
Budeš vidjela kada dođe bebica bit će: dijete ti ima dovoljno robice, kupi si dva poštena grudnjaka
Sanii hvala ti na odgovoru
Kako si ti?
Aaa super, mišica mala, taman će biti razlika prema braci ili seki Osjetiš neko bockanje dolje ili pikanje? Držim fige za svemirsku beturinu
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji