Curke drage hvala vam ☺️😊😚 neka sad necu dok ne budem trebala dobiti…
Pixiu mojoj klinici je takva procedura, nebitno jel blastica ili trodnevni uvijek 14 dana poslije transfera 🫣
Držim fige da bude pozitivno kad god da izvadiš betu
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Jaaaaoj žene jeste se raspisale,jedva sam uspijela malo nešto pohvatati. 😂
Vidim da imamo i novih cura,sretno vam- biti će sve ok 💪🏻
Moje curke koje smo se pratile čestitke na beturinama,nemojte se brinuti previše,malo morate jer čim vidimo tu betu,spoznaja da smo trudni i da je u nama mali život već ti krenu one sve mameće brige i to je sasvim uredu. Strah je normalan i opravdan,ja sam prva tri mjeseca mislila da ću završiti na odjelu gdje radim- pogodite i sami gdje 😂 zezala sam se sa pacijentima da mi čuvaju krevet. Svaka dva tjedna UZV i strah šta ako kaže ovo,a šta ako kaže ono… na kraju je sve bilo i vise nego uredu i imala sam prekrasnu trudnoću. I to želim svakoj od vas. 💚🥰
Ja iskreno još nisam nadosla,nikada mi nakon nijednog neuspješnog transfera nije bilo ovako teško. Ali vjerojatno zato sto nemamo smrzlica i psiha je tu dodatno narušena znajući da nemamo “rezervu” ,nego sve ispočetka sto je jako teško prolaziti. 🥺
Nooooo,ja sam u ovakvoj depri i anksioznosti prvi put čupala dlake na nogama (btw čupanje obrva me boli) i bilo mi je bolno ali kao super. Priznajem da ludim pomalo. 😂😂😂😂 ali evo,kažem vam da me ovo sve dosta smrdalo i treba mi neko vrijeme da se resetiram na tvorničke.
Vi sve mi se pazite,mazite pupice i pokušajte se sto manje stresirati.
Teško je,biti će i teze, a biti će i bolje.💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ali kakav god ishod bio,zapamtite : OK JE NE BITI OK!!!! 💪🏻💚
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Marisha draga evo dobro sam, sve me nešto boluckalo i pikalo do neki dan, a sad više ništa pa sam sva nervozna i nikako dočekati taj uzv i prvi pregled (14.05 tek)… inace više papam, gladna sam svako malo, bole me cicke i to je to od mojih simptoma 😅 Dns sam usla u 6. tjedan trudnoce, ako gledamo kao i inace kako gledaju od prvog dana zadnje menge. Kako si tiiii, kako se osjecas? 😍🙏 Nisam znala da već imaš dijete, daj nam malo piši o tome 😁🥹♥️
Samo ti papaj, ne kaže se uzalud sad jedeš za dvoje
Sretna sam jer su mi nalazi super i ispunjena sam nekom pozitivom pa kako bude 🍀 Nemam ama baš nikakvih simptoma. Moja sunčica ima 5 godina🌸, dobili smo ju nakon prve operacije endometrioze. Nakon nje se nismo usudili odmah na drugo jer sam imala tešku trudnoću i preklampsiju i došla je korona a do tada je endometrioza napravila svoje.
Annboleyn najljepši zvuk na svijetu 👼
Pebbles čekamo beturinu 🤞🏻🍀
Srculence carice, samo ti njega pitaj, možda ćeš biti prva koja pita pa i on uvede tu lijepu gestu kao i dr.Lana
Lunolina ti si isto carica sa cipelama i troškovima za MPO, ali točno tako je to sa nama ženama Budeš vidjela kada dođe bebica bit će: dijete ti ima dovoljno robice, kupi si dva poštena grudnjaka
Sanii hvala ti na odgovoru Kako si ti?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Cure, imate na facebooku grupu Roda plodnost i 16.5. organiziraju zoom poziv za podrsku na temu ‘niste sami’ - evo link za prijavu https://forms.gle/NwADbLjYqUMez1hy7
Ja cu 16.5. biti 2 dana do bete i ZNAM da necu biti dobro pa ce mi ovaj zoom doci kao narucen😂🙈
P.S. nisam nikad bila na ovakvim okupljanjima pa ne znam jesu li korisni, ali nekako vjerujem da ne mogu odmoci ☺️
Hypnoticpoison haha da, ako se vec moramo krkati krimpiricima, ha Boze moj, sto se mora, nije tesko 😄 bolje krumpirici nego recimo jetrica🤢😬
Marisha kako se ti osjecas? Tvoja mrva je sad sestodnevna, mogla bi se ovih dana poceti ukopavati🥰🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Marisha draga evo dobro sam, sve me nešto boluckalo i pikalo do neki dan, a sad više ništa pa sam sva nervozna i nikako dočekati taj uzv i prvi pregled (14.05 tek)… inace više papam, gladna sam svako malo, bole me cicke i to je to od mojih simptoma 😅 Dns sam usla u 6. tjedan trudnoce, ako gledamo kao i inace kako gledaju od prvog dana zadnje menge. Kako si tiiii, kako se osjecas? 😍🙏 Nisam znala da već imaš dijete, daj nam malo piši o tome 😁🥹♥️
Samo ti papaj, ne kaže se uzalud sad jedeš za dvoje
Sretna sam jer su mi nalazi super i ispunjena sam nekom pozitivom pa kako bude🍀Nemam ama baš nikakvih simptoma. Moja sunčica ima 5 godina🌸, dobili smo ju nakon prve operacije endometrioze. Nakon nje se nismo usudili odmah na drugo jer sam imala tešku trudnoću i preklampsiju i došla je korona a do tada je endometrioza napravila svoje.
Annboleynnajljepši zvuk na svijetu👼
Pebblesčekamo beturinu 🤞🏻🍀
Srculence carice, samo ti njega pitaj, možda ćeš biti prva koja pita pa i on uvede tu lijepu gestu kao i dr.LanaLunolina ti si isto carica sa cipelama i troškovima za MPO, ali točno tako je to sa nama ženama
Budeš vidjela kada dođe bebica bit će: dijete ti ima dovoljno robice, kupi si dva poštena grudnjaka
Sanii hvala ti na odgovoru
Kako si ti?
Aaa super, mišica mala, taman će biti razlika prema braci ili seki Osjetiš neko bockanje dolje ili pikanje? Držim fige za svemirsku beturinu
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Teich drago mi je da je sve okej i da krećeš uskoro 🤗 mi smo doma pokrivali sve dane oko O, nakon feta više nismo imali odnose. Sretno 🍀
Hypnotic mislim da je beta dobra ❤️ uvijek možeš još jednu izvaditi, mira radi (i ja sam ju 3x vadila). Čekamo s tobom uzv ❤️
Ania super brojka, neka bude dobar party 🤞🍀
Lunolina pupice, nek se mrva cvrsto primi 🍀❤️ ja u uspješnom fetu nisam ni pojela krumpiriće 🤭
Mala33 nama su radili ICSI jer sam imala mali broj js.
Annboleyn divno ❤️ zelim ti urednu i školsku trudnoću ❤️🍀
Bless rano je još, drzim fige da bude crtica za koji dan 🍀🤞
Sretno svima ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Moje curke koje smo se pratile čestitke na beturinama,nemojte se brinuti previše,malo morate jer čim vidimo tu betu,spoznaja da smo trudni i da je u nama mali život već ti krenu one sve mameće brige i to je sasvim uredu. Strah je normalan i opravdan,ja sam prva tri mjeseca mislila da ću završiti na odjelu gdje radim- pogodite i sami gdje 😂 zezala sam se sa pacijentima da mi čuvaju krevet. Svaka dva tjedna UZV i strah šta ako kaže ovo,a šta ako kaže ono… na kraju je sve bilo i vise nego uredu i imala sam prekrasnu trudnoću. I to želim svakoj od vas. 💚🥰
Ja iskreno još nisam nadosla,nikada mi nakon nijednog neuspješnog transfera nije bilo ovako teško. Ali vjerojatno zato sto nemamo smrzlica i psiha je tu dodatno narušena znajući da nemamo “rezervu” ,nego sve ispočetka sto je jako teško prolaziti. 🥺
Nooooo,ja sam u ovakvoj depri i anksioznosti prvi put čupala dlake na nogama (btw čupanje obrva me boli) i bilo mi je bolno ali kao super. Priznajem da ludim pomalo. 😂😂😂😂 ali evo,kažem vam da me ovo sve dosta smrdalo i treba mi neko vrijeme da se resetiram na tvorničke.
Loliii💕💕 divno si sve napisala... zao mi je sto te pogodilo jako ovaj put, odtuguj koliko ti treba (ali nemoj dugo ipak imas svoju curu koja ne voli da je mama tuzna).... znam da te brine sto nemate smrzlica, ali kad skupis dovoljno snage i pozitive samo kreni opet u postupak.. biti ce tesko, ali uz podrsku svog muza i svoje cure, te svih lavica ovdje, odradit ces to bez problema i bit ce to sve dobro🥰 sad se samo kljukajte suplementima i pripremajte za postupak
Pebbles cekamo tvoju betu
Lunolina hahaha za cipelee🤣 ovaj put bas zracis nekom pozitivom i to mi je drago vidjeti🥰
Annboleyn divnooo za srceko🥹❤️
Svim curama sretno danas🍀🍀
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lolice 💕 ti si precarica i bit ćeš OK Mora se sve malo slegnuti i sa vremenom ćeš otpustiti taj loš filing i pitanja zašto nema smrzlića, i da li sam podbacila, tko je kriv i sl. Samo treba proći malo vremena i ok je dopustiti si sav taj mix emocija. Meni je isto teško ali baš teško palo kad nam je embriologica rekla da nemamo smrzlića, mislim da sam joj u tom trenu rekla hvala i spustila slušalicu od šoka. Pa sto pitanja i upiranja prstom u polikliniku, pa u sebe dok se nisam zbrojila i rekla da je očito bio loš ciklus i naprosto nitko nije kriv, odmah sam krenula slagati plan za dalje a tako ćeš i ti 🌷 Ljubi svoju djevojčicu, snažno ju zagrli i sve će proći!
Nema predaje, tu smo jedna za drugu.
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
Pebbles čekamo 😀
Svim drugim curama sretno
Javljam da od 5 je za sad na 4 stanice vidljiva oplodnja I dalje sam na iglama i svim srcem se nadam, idem korak po korak, dan po dan, dalje od toga se ne usudim misliti. Ma da se jedna mrva izbori za mene.. Možeš me Sanjushka staviti na listu za petak transfer.
Da vas pitam, kak je vama bilo drugi dan nakon aspiracije, ja sam jučer kroz dan, evo i danas povremeno smeđarim. To je sve normalno jelda? Prvi put mi nije bilo niš.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Pebbles čekamo 😀
Svim drugim curama sretno
Javljam da od 5 je za sad na 4 stanice vidljiva oplodnjaI dalje sam na iglama i svim srcem se nadam, idem korak po korak, dan po dan, dalje od toga se ne usudim misliti. Ma da se jedna mrva izbori za mene.. Možeš me Sanjushka staviti na listu za petak transfer.
Da vas pitam, kak je vama bilo drugi dan nakon aspiracije, ja sam jučer kroz dan, evo i danas povremeno smeđarim. To je sve normalno jelda? Prvi put mi nije bilo niš.
Baš mi je drago, neka sve četiri opstanu 🌸💪🏻🤞🏻 i sretno na transferu u petak
To je sve normalno, bude ti stalo uskoro
Lunolina thx kaj si podijelila link
Rolice hvala ti na lijepim riječima povremeno kroz dan osjetim kao da netko sisaljkom dolje isisava, ne znam uopće opisati filing. Ali nemam nikakva probadanja/grčeve/bolove
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
Sortiraj odgovore
Najstariji