Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    08. Svibanj 2024. 11:43

Medena33

Sanjushkane znam jeli ti odg dr R, ali nemoj se ustrucavati zvati ih na telefon i pitati sestre. Meni su rekli nema glupih pitanja, sto te god zanima pliz zovi. Telefon u ruke. 😁

Ma imate vi pravo, nazvat ću ja danas nakon posla pa ću vidjeti što kaže sestra. 
    Nadala sam se da će odgovoriti na mail jer mi je lakše sve objasniti napismeno kad mogu priložiti i nalaze i dogovoriti se sve direktno s doktorom, a ne objašnjavati sestri telefonom ali dobro.. Ovako će očito biti brže.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    08. Svibanj 2024. 11:50

Ania

Pebbles čekamo 😀
    Svim drugim curama sretno
    Javljam da od 5 je za sad na 4 stanice vidljiva oplodnjaI dalje sam na iglama i svim srcem se nadam, idem korak po korak, dan po dan, dalje od toga se ne usudim misliti. Ma da se jedna mrva izbori za mene.. Možeš me Sanjushka staviti na listu za petak transfer.
    Da vas pitam, kak je vama bilo drugi dan nakon aspiracije, ja sam jučer kroz dan, evo i danas povremeno smeđarim. To je sve normalno jelda? Prvi put mi nije bilo niš.

Ania super! Sad nek se i dalje lijepo razvijaju.🤞🤞🍀🍀❤❤ Uskoro si nam pupica.🤗🤗❤❤ Da, normalno je to smeđarenje. Ja nakon prve aspiracije uopće nisam smeđarila, ali nakon druge i sad treće jesam i to dva dana, tako da ne brini. Pripremaj se za svoju mrvicu ili mrvice!🥰🥰❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Medena33
    08. Svibanj 2024. 11:57

Sanjushka doktor ti uopce nece puno analizirati nalaze, barem meni nije, nije ga zanimao ni povisen vitamin b12, ni nizak d vitamim,  imala sam starije nalaze briseva i pape i sve sam ponovila na svoju ruku jer sam bila imala proslo lito ureoplazmu. 
    Pogleda na uzv i nije od puno rijeci. Dat ce ti lijekove i pratit uzv i to je to. Ne znam drugima, al meni nije bas pricljiv bio. Tako da zovi i pitaj. 

angel eyes
    08. Svibanj 2024. 11:57

Lunolina, Srculence ajme baš ste me nasmijale 😂😂
    Bless još je rano, pričekaj makar 2 dana. Nadam se da će biti lijepa crtica 🤗🤗
    Loli joj, razumijem te u potpunosti, i meni je jako teško pao neuspjeh pogotovo što sve opet moram ispočetka, ali možemo mi to. Uzmi si vremena koliko trebaš da dodjes k sebi. Šaljem puno zagrljaja i tebi i malenoj 🤗🤗😘😘
    Marisha jeli ti curica iz spontane trudnoće ili si isto bila u postupku? Ima nas isto dosta koji se muče da sekundarnom neplodonošću...
    Lunolina hvala na info za zoom podršku, treba više toga. Nisam ni ja nikad sudjelovala, ali baš mi mi nekad trebala podrška. Pratim Spontano ja, ima 14.5 masterclass Kako preživjeti trudnoću nakon gubitka, 50eur, razmišljam hoće li mi to koristiti ili ne.
    Ania odlično, neka se nastave lijepo razvijati 🥰🥰
    Pebbles čekamo betu, sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Medena33
    08. Svibanj 2024. 11:59

I da ne zab meni je na transferu rekao ako mi ne uspije ovaj put da sljedeci put zaobilazimo pergoveris. Jer elonva plus pergoveris 150 i 200 jedinica i sprej da je jaka stimulacija, a na kraju iman jednu vracenu morulu i to je sve. 

Medena33
    08. Svibanj 2024. 12:02

Sorry sto ovako pisem iz par puta, svako malo se neceg sjetim. Kad smo radili uzv i transfer rekao mi je da mi na lijevoj strani tj. Na lijevom jajniku vidi endometriom, iako sam vadila marker ca125 i on je ok. Neke bolove velike i sve te karakteristike endo nemam, al ocito je ona tu negdje ako on kaze da je i vidi je na uzv. A desni jajnik mi u stimulaciji uopce nije reagirao. Eto zanima me kakav ces ti protokol dobiti.

sanjushka
    08. Svibanj 2024. 12:20

Meni je pogledao nalaze hormona, čak je tražio da mu i neke stare nalaze pokažem. Ne znam, na prvim konzama mi je bio baš ok. Sad mi je poslao da su svi nalazi odlični i da nema zamjerke, valjda ih je pogledao.. 🤣
    Rekao je isto pergoveris ali ne znam u kombinaciji sa čim. Javim se kad ih dobijem na tel.. 

🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)

........
    📧 s88.forum@gmail.com

sanjushka
    08. Svibanj 2024. 12:36

21.5. naručena na nove konzultacije, provjeru ciste i dogovor za početak 🥳🥳

🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Jurky32
    08. Svibanj 2024. 12:53

Pebbles F., sretnoo, čekamo 🤞🥰
    Bless, rano je, strpi se još koji dan 🤞🥰
    Loli, drži se 💪❤️
    Ania, super 🥳 🤞 da sve 4 ostanu 🥰
    Sanjushka, bravoo, dogovori ti sve..sretnoo 🤞🥰
    Sretno svima 😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

nicaivo
    08. Svibanj 2024. 13:49

Drage curke, propustila sam dobar dio stranica, ali sam sve zaostatke pročitala, da ne spominjem sada sve redom jer ću sigurno nešto zaboraviti, želim čestitati svima s dobrim vijestima, a vama s lošim vijestima želim poručiti da se držite i ne odustajete :) 
    Kod mene nema ništa novo zato baš i ne tipkam, prošli utorak sam imala histeroskopiju koja je prošla dobro, sve je ok, ali čekam i dalje nalaze s mikrobiološke i PHD analize, malo me hvata panika kad mislim o tome, ali želim biti pozitivna da će nalazi biti dobri :)

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.