U 7sretno sutra, javi kak je prošlo🤞
Tinčice žao mi jene znam što bih ti rekla da te utješim, nadam se da će ti upravo ta dva donijeti sreću❤️
Blondie sretno dalje isuper vijesti ste dobili ❤️
Saniii super da nemaš nikakve nuspojave, sretno dalje💪
I ti svakako javi kako je proslo🥰💪🏻
Znas da oni idu na nekakav put cini mi se u cetvrtak? Ako sam sestru dobro shvatila idu Lana i Skvorc i nema ih par dana (2 ili 3 papira s najavama za termine su im prazne, sad ne znam koliko je papir dana). Malo me strah tko ce nas onda obrađivati…moram to ispitati sutra.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Tinčice, razumijem te, ja bez smrzlića u jakoj stimulaciji, u transferu dobila 2 3dnevna embrija i eto me s uzv-a, 1 srčeko kuca i čeka nas upoznati za 7.5 mj ❤️
Nemoj potonuti, molim te, slobodno piši i jadaj nam se, ali navijamo za ova 2 junaka 🤞
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Tinčice žao mi jene znam što bih ti rekla da te utješim, nadam se da će ti upravo ta dva donijeti sreću❤️
Znas da oni idu na nekakav put cini mi se u cetvrtak? Ako sam sestru dobro shvatila idu Lana i Skvorc i nema ih par dana (2 ili 3 papira s najavama za termine su im prazne, sad ne znam koliko je papir dana). Malo me strah tko ce nas onda obrađivati…moram to ispitati sutra.
Prvi glas. Javim sutra ako što saznam
Ana užasno mi je zao zbog spontanog, strašno 😔. Drži se 🤗. Ako smijem pitati radila si nipt jer vidim da ste znali spol, pretpostavljam bio je uredan? Sto kazu dr koji je moguci uzrok spontanog? Ako ti je teško pisati o tome , zanemari..
Rolica super je druga beta, beta nikad ne može bit previsoka :)
Wildflowersestro po nemanju simptoma od stimulacije 😁 🤗, ja isto jako dobro podnosim sve hormone, fizicki i psihicki, a sto se tice udaranja na psihu i promjene raspoloženja, i to pripisujem anksioznosti i samoj činjenici što sam u postupku jer nije to mala stvar 😏. I jedino znam osjetit tezinu u jajnicima pred aspiraciju kad folikuli narastu i znam osjetit jajnike nakon aspiracije ali to dosta ovisi "kakve je ruke" bio doktor koji je aspirirao, neki su njezni neki i ne baš, neki jednim ubodom adpiriraju vise folikula odjednom, neki za svaki folikul ubodu.
Evo i sprej koristim skoro 10 dana i nikakve simptome ne osjetim 🤷♀️. To što ste izbjegli hiper a ti si pcos je umijeće doktora jer je hiper jedina zapravo nuspojava stimulacije, a pcos zene je najteze stimulirati.
Sto se tice visokog b12, jesi radila pauzu od suplementacije barem 3 dana prije vađenja krvi? B12 je topiv u vodi ali mu ipak treba vremena da višak izađe iz organizma pa da se vidi realno stanje. Inace on zajedno sa folnom sudjeluje u prevenciji uređenih defekata kod djece..
Nekad kad budeš provjeravala stanje provjeri I homocistein.
Nakon transfera obavezna je jedino folna , ostalo sve možeš nadoknaditi raznovrsnom prehranom, a u trudnoci ce ti provjeriti Fe I dati željezo ako bude potrebno. Ja inače u slobodnoj prodaji kupim Sideral forte, sadrži i C (ima i sideral folic sa folnom ali ja zbog mutacije pijem samo folat) a na recept je super KenduralC.
Marica zatvor je moguć od progesterona, meni pomaže isto donat Mg, litru dnevno. Dobre su i suhe šljive…
Ivy žao mi je 😔
Tincica žao mi je zaista, ali koliko ste antralaca imali taj ciklus, jel od starta samo 2? Koliko ste folikulometrija imali pa da dr nije stigla u hodu povećati dozu?
Blondie super rezultat 💪
❤️
Nipt je iz prve trudnoće 2022.g., ovaj FET nisam ni stavljala u potpis, oprosti ako te je zbunilo.
Slični su datumi pa se lako čovjek zbuni.
Ovaj sad FET je bio 03.04., spontani je bio u 6+4tt (računajući od zadnje menstr.).
Ne znam, od samog početka mi nije nešto štimalo, valjda neka intuicija mi nije dala da se opustim i previše veselim.

Ja u četvrtak imam transfer, Lana će mi raditi, Škvorc ide na godišnji.
Tako su mi rekli prošli tjedan.

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Ivy žao mi je 😔 drži se 🫂
Tinčica žao mi je, vjerujem da si razočarana. Neka u oba folikula bude zrela js i da se lijepo oplode 🍀 ja sam u prvoj stimulaciji imala 3 folikula i aspiraciju sam prošla samo uz voltaren, nisam ništa bolno osjetila. Bit će to okej 🍀🤞
Blondie super da izlaziš iz bolnice, i bravo za smrzliće 🥳❤️
Dodo čestitam na srčeku ❤️ nek te prati uredna i školska trunoća 🤗🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja u četvrtak imam transfer, Lana će mi raditi, Škvorc ide na godišnji.
Tako su mi rekli prošli tjedan.
Ovo je super informacija! Super ako je Lana tamo.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dodo čestitam na srčeku!👏👏🤗🤗 Neopisivo mi je drago. Neka i dalje bude sve u najboljem redu!🤞🤞🍀🍀❤❤ Trudnice naša 🤰 sad samo polako i smireno.🤗🤗
Tinčice draga, baš mi je žao za tako mali broj folikula, ali ništa nije gotovo ni izgubljeno. Od srca navijamo da ta dva folikula daju sve od sebe!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Ana neopisivo mi je žao.🥺 Suosjećam s tobom i grliiiiiim 🫂 najjače. Drži se!❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sani ❤️❤️ja sam od spreja jedino bila pospana u smislu da vec predvecer oko 19-20h bi krenula zijevati i jedva bi izdrzala do 23 h za zadnji ustrcaj😄
Dobro je znati da vas ima jos bez simptoma koje dobro tolerirate hormone
A sto se tice visokog B12, nisam nikada radila pauze... Evo sad cu bas nastaviti samo folat uzimati i mogla bi onda otici izvaditi B12 za nekih 2 tjedna, cisto da znam na cemu sam...
Hmmm sad kad kazes da on zajedno s folnom sudjeluje u prevenciji urodenih defekata si me malo scimala....ali imam tog B12 za izvoz :D valjda ce biti ok....
Tnx za savjet za Sideral forte
A mislim da cu na svoju ruku ici izvaditi zeljezo, feritin, homocistein i B12 da vidim gdje sam s time.. Mislim da nisam nikada to vadila od kad sam u postupcima.. To mi je u zadnju nutricionistica savjetovala ali nisam jos vadila.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hvala cure moje 🤗❤️🥰
Je li problem što mi je CRL veličine za 6+1, a ja sam sad 6+4?
Doktor kaže da nije, ali ja volim čuti i vaše mišljenje, tad sam mirnija 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji