Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    29. Travanj 2024. 12:01

tincica zao mi je! Drzi se, pokusaj biti pozitivna da ce ta dva folikula imati zrele js i da ce se obje oploditi... 🥰🍀
    blondie, ajme odlicnoooo 4 smrzlica🥰 drago mi je da ti je hiper prosao i da ides kuci, i spremas se sa pozitivom zaa FET
    Ivy zao mi je, drzi se.. ali ako je 9dnt mozda jos ima sanse?😘

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Lunolina
    29. Travanj 2024. 12:05

Marisha i ti si sutra na UZV? Kad si? Ja sam u 12.20🙈 
    Medena sretno! ❤️ vjerujem da te strah, ali sve je to za vise dobro🥰
    Ivy zao mi je 😔 ako se trebas pojadati, uvijek mozes tu❤️
    Tincice zao mi je 😔 nadam se da ce barem ova 2 biti uber turbo jaka jajceka koja ce se pretvoriti u prekrasne embrijice❤️ i da ce se primiti najcvrsce na svijetu❤️
    Blondie bravooo😍 to je super brojka!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Saniii
    29. Travanj 2024. 12:11

Ana užasno mi je zao zbog spontanog, strašno 😔. Drži se 🤗. Ako smijem pitati  radila si nipt jer vidim da ste znali spol, pretpostavljam bio je uredan? Sto kazu dr koji je moguci uzrok spontanog? Ako ti je teško pisati o tome , zanemari..
    Rolica super je druga beta, beta nikad ne može bit previsoka :)
     Wildflower sestro po nemanju simptoma od stimulacije 😁 🤗, ja isto jako dobro podnosim sve hormone, fizicki i psihicki, a sto se tice udaranja na psihu i promjene raspoloženja, i to pripisujem anksioznosti i samoj činjenici što sam u postupku jer nije to mala stvar 😏.  I jedino znam osjetit tezinu u jajnicima pred aspiraciju kad folikuli narastu i znam osjetit jajnike nakon aspiracije ali to dosta ovisi "kakve je ruke" bio doktor koji je aspirirao, neki su njezni neki i ne baš,  neki jednim ubodom adpiriraju vise folikula odjednom, neki za svaki folikul ubodu.
     Evo i sprej koristim skoro 10 dana i nikakve simptome ne osjetim 🤷‍♀️. To što ste izbjegli hiper a ti si pcos je umijeće doktora jer je hiper jedina zapravo nuspojava stimulacije, a pcos zene je najteze stimulirati.
    Sto se tice visokog b12, jesi radila pauzu od suplementacije barem 3 dana prije vađenja krvi? B12 je topiv u vodi ali mu ipak treba vremena da višak izađe iz organizma pa da se vidi realno stanje. Inace on zajedno sa folnom sudjeluje u prevenciji uređenih defekata kod djece..
    Nekad kad budeš provjeravala stanje provjeri I homocistein.
     Nakon transfera obavezna je jedino folna , ostalo sve možeš nadoknaditi raznovrsnom prehranom, a u trudnoci ce ti provjeriti Fe I dati željezo ako bude potrebno. Ja inače u slobodnoj prodaji kupim Sideral forte, sadrži i C (ima i sideral folic sa folnom ali ja zbog mutacije pijem samo folat) a na recept je super KenduralC. 
    Marica zatvor je moguć od progesterona, meni pomaže isto donat Mg, litru dnevno. Dobre su i suhe šljive...
    Ivy žao mi je 😔
    Tincica žao mi je zaista, ali koliko ste antralaca imali taj ciklus, jel od starta samo 2? Koliko ste folikulometrija imali pa da dr nije stigla u hodu povećati dozu? 
    Blondie super rezultat 💪

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

loli2020
    29. Travanj 2024. 12:28

tinčica1703

Evo me sa uzv, folikulometrije, strašno razočarana.
    Poslije terapije Enolva i menopur 75 samo 2 folikula 16 mm, znam sve priče dovoljan je 1, ali kad toliko silno potrošiš novca da bi sad bio možda i bez transfera, onda 3 materine. Da oprostite na izrazu. 03.05 je punkcija uz analgeziju i strah me. Nikad nisam punktirala bez anestezije. Sve u svemu, jadna , razočarana, uplakana, svaka pa i ona posljednja nada mi je umrla. Ne znam nakon svega dali sam više uništena psihički ili financijski.. 😪😪

Draga razumijem te skroz i ja sam se osjećala razočarano ovaj put da smo od svega dobili “samo” 4 oplođene,na kraju ostao samo jedan embrij. Isto razočarana,ne u liječnike,nego u sebe i stotinu zašto. A onda mi je moj Dr.Alebic rekao mi sada imamo vas najbolji embrij. I da iz jednog ciklusa rijetko se ostvari vise trudnoca,sto je kod mene bio slučaj ,ET bio neuspijesan,pa drugi FET uspijesan,ostalo mi 2 embrija  i nisam ostvarila trudnoće. Tako da i to sto imaš je zasigurno super i vjerujem da će biti dobitna kombinacija! 
    I uredu je da si i ljuta i frustrirana i to je najnormalnije,ali već sutra ćeš gledati na sve ovo drugačije. Šaljem ti veliki zagrljaj 💚💚💚💚💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Marisha
    29. Travanj 2024. 12:43

Lunolina

Marishai ti si sutra na UZV? Kad si? Ja sam u 12.20🙈
    Medenasretno!❤️vjerujem da te strah, ali sve je to za vise dobro🥰
    Ivyzao mi je😔ako se trebas pojadati, uvijek mozes tu❤️
    Tincicezao mi je😔nadam se da ce barem ova 2 biti uber turbo jaka jajceka koja ce se pretvoriti u prekrasne embrijice❤️i da ce se primiti najcvrsce na svijetu❤️
    Blondie bravooo😍to je super brojka!

U 7  sretno sutra, javi kak je prošlo 🤞
    Tinčice žao mi je  ne znam što bih ti rekla da te utješim, nadam se da će ti upravo ta dva donijeti sreću ❤️
    Blondie sretno dalje i super vijesti ste dobili ❤️
    Saniii super da nemaš nikakve nuspojave, sretno dalje 💪

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Lunolina
    29. Travanj 2024. 12:57

Marisha

U 7sretno sutra, javi kak je prošlo🤞
    Tinčice žao mi je ne znam što bih ti rekla da te utješim, nadam se da će ti upravo ta dva donijeti sreću❤️
    Blondie sretno dalje isuper vijesti ste dobili ❤️
    Saniii super da nemaš nikakve nuspojave, sretno dalje💪

I ti svakako javi kako je proslo🥰💪🏻 
    Znas da oni idu na nekakav put cini mi se u cetvrtak? Ako sam sestru dobro shvatila idu Lana i Skvorc i nema ih par dana (2 ili 3 papira s najavama za termine su im prazne, sad ne znam koliko je papir dana). Malo me strah tko ce nas onda obrađivati…moram to ispitati sutra.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Dodo87
    29. Travanj 2024. 13:04

Tinčice, razumijem te, ja bez smrzlića u jakoj stimulaciji, u transferu dobila 2 3dnevna embrija i eto me s uzv-a, 1 srčeko kuca i čeka nas upoznati za 7.5 mj ❤️
    Nemoj potonuti, molim te, slobodno piši i jadaj nam se, ali navijamo za ova 2 junaka 🤞

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha
    29. Travanj 2024. 13:06

Lunolina

Marisha

Tinčice žao mi je ne znam što bih ti rekla da te utješim, nadam se da će ti upravo ta dva donijeti sreću❤️

Znas da oni idu na nekakav put cini mi se u cetvrtak? Ako sam sestru dobro shvatila idu Lana i Skvorc i nema ih par dana (2 ili 3 papira s najavama za termine su im prazne, sad ne znam koliko je papir dana). Malo me strah tko ce nas onda obrađivati…moram to ispitati sutra.

Prvi glas. Javim sutra ako što saznam 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

• Ana_
    29. Travanj 2024. 13:10

Saniii

Ana užasno mi je zao zbog spontanog, strašno 😔. Drži se 🤗. Ako smijem pitati radila si nipt jer vidim da ste znali spol, pretpostavljam bio je uredan? Sto kazu dr koji je moguci uzrok spontanog? Ako ti je teško pisati o tome , zanemari..
    Rolica super je druga beta, beta nikad ne može bit previsoka :)
    Wildflowersestro po nemanju simptoma od stimulacije 😁 🤗, ja isto jako dobro podnosim sve hormone, fizicki i psihicki, a sto se tice udaranja na psihu i promjene raspoloženja, i to pripisujem anksioznosti i samoj činjenici što sam u postupku jer nije to mala stvar 😏. I jedino znam osjetit tezinu u jajnicima pred aspiraciju kad folikuli narastu i znam osjetit jajnike nakon aspiracije ali to dosta ovisi "kakve je ruke" bio doktor koji je aspirirao, neki su njezni neki i ne baš, neki jednim ubodom adpiriraju vise folikula odjednom, neki za svaki folikul ubodu.
    Evo i sprej koristim skoro 10 dana i nikakve simptome ne osjetim 🤷‍♀️. To što ste izbjegli hiper a ti si pcos je umijeće doktora jer je hiper jedina zapravo nuspojava stimulacije, a pcos zene je najteze stimulirati.
    Sto se tice visokog b12, jesi radila pauzu od suplementacije barem 3 dana prije vađenja krvi? B12 je topiv u vodi ali mu ipak treba vremena da višak izađe iz organizma pa da se vidi realno stanje. Inace on zajedno sa folnom sudjeluje u prevenciji uređenih defekata kod djece..
    Nekad kad budeš provjeravala stanje provjeri I homocistein.
    Nakon transfera obavezna je jedino folna , ostalo sve možeš nadoknaditi raznovrsnom prehranom, a u trudnoci ce ti provjeriti Fe I dati željezo ako bude potrebno. Ja inače u slobodnoj prodaji kupim Sideral forte, sadrži i C (ima i sideral folic sa folnom ali ja zbog mutacije pijem samo folat) a na recept je super KenduralC.
    Marica zatvor je moguć od progesterona, meni pomaže isto donat Mg, litru dnevno. Dobre su i suhe šljive…
    Ivy žao mi je 😔
    Tincica žao mi je zaista, ali koliko ste antralaca imali taj ciklus, jel od starta samo 2? Koliko ste folikulometrija imali pa da dr nije stigla u hodu povećati dozu?
    Blondie super rezultat 💪

❤️
    Nipt je iz prve trudnoće 2022.g., ovaj FET nisam ni stavljala u potpis, oprosti ako te je zbunilo. 
    Slični su datumi pa se lako čovjek zbuni. 

Ovaj sad FET je bio 03.04., spontani je bio u 6+4tt (računajući od zadnje menstr.). 
    Ne znam, od samog početka mi nije nešto štimalo, valjda neka intuicija mi nije dala da se opustim i previše veselim. 

Pixi
    29. Travanj 2024. 13:14

Marisha

Lunolina

Marisha

Prvi glas. Javim sutra ako što saznam

Ja u četvrtak imam transfer, Lana će mi raditi, Škvorc ide na godišnji.
    Tako su mi rekli prošli tjedan. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.