loli2020 simptome koje navodis su obecavajuci hehe, a ipak je jos rano mozda za testove. 😊
Curke koje izdrzite bez testova svaka vam cast 😂☺️
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Wildflower i meni je povisen b12. Isto sam vidila da prenatalne ga sadrze. Dr R se nije previse zamarao s tim, a endokrinolog mi je rekao da visoki b12 maskira tsh od stitnjace i cini ga lazno visokim. Na kraju nista pametno nisam zakljucila.
Sanjushka da, u nedjelju mi pada. Još kod prvog IVF-a sam poslala mail u laboratorij u bolnicu gdje pripadam da li mogu betu vaditi u subotu (bio je praznik) ili u nedjelju i dobila sam odgovor da beta spada u hitna vađenja i neka samo ujutro dođem. I dobila sam nalaz na mail u roku od sat i pol. Ali mislila sam tokom tjedna ponovno poslati upit, da se možda u međuvremenu nešto nije promijenilo.🤔🤔 Hvala što si pitala!🤗❤
Hvala tebi na informaciji, to je dobro znat. ❤️
Mislim da je i Jurky vadila u subotu i da su joj isto rekli da samo dođe, nisam znala da može i nedjelju u bolnici.
Iako su meni u jednom postupku tu u Ri kad je beta padala na praznik rekli da idem vaditi dan prije. 🤔
U svakom slučaju, ako zatreba, dobro za znat da postoji mogućnost da možemo barem prije provjeriti s laboratorijem.. 🥰🥰
Da, uvijek se može provjeriti. Ja sam onako čisto informativno poslala upit jer mi se nikud nije žurilo što se tičenja vađenja bete 🙈 i odgovorili su mi da to spada u hitna vađenja i neka dođem. Jer po bolnicama je vikendom u laboratoriju uvijek netko dežuran tko radi ta hitna vađenja krvi, samo je njihova dobra volja da li će htjeti izvaditi betu ili otkantati. A ja imam njihov mail kao potvrdu da to spada u hitna vađenja (makar nisam imala potvrđenu betu, tj. to mi je bilo prvo vađenje). Ali ću svejedno ponovno pitati ovih dana.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sretno medena i da dodo javi uzv i srčeka🎉🩷😇
Sretno svima koji imaju nešto !!!!!!!
Imam pitanje malo je bed ali što ću. Jel imate vi zatvor od ovog progesterona🫣😀😜. .kako riješavate?
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Medena sretno, neka bude dobra berba. Bez straha, bit će to dobro 🙏🙏
Korni sretno na druženju s bebicom 🥰🥰
Dodo sretno na prvom uzv, jedva čekam čuti vijesti ❤️❤️
Kawa, Tincica sretno 😘😘
Bless odlično ❤️❤️ sretno dalje 😘
Sanjushka ja sam isto zvala laboratorij, rekli su za betu se ne treba narucivati, a ako pada vikednom samo da dodjem i pozvonim za hitna vađenja. Vjerujem da je u većini bolnica tako.
Sretno svima!
Ja čekam M za nekih 2 tjedna da mogu krenuti s novim postupkom, ali baš smo se razbolili svi, muž završio na antibiotiku, valjda neće puno utjecati na plivače. Kako bude...
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sretno medena i da dodo javi uzv i srčeka🎉🩷😇
Sretno svima koji imaju nešto !!!!!!!
Imam pitanje malo je bed ali što ću. Jel imate vi zatvor od ovog progesterona🫣😀😜. .kako riješavate?
I ja sam imala, dok sam bila na pikalicama nikalvih problema ali nakon aspiracije kad su mi uveli progesterona užas, donat Mg mi je pomogao
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Medenasretno, neka bude dobra berba. Bez straha, bit će to dobro 🙏🙏
Kornisretno na druženju s bebicom 🥰🥰
Dodosretno na prvom uzv, jedva čekam čuti vijesti ❤️❤️
Kawa,Tincicasretno 😘😘
Bless odlično ❤️❤️ sretno dalje 😘
Sanjushka ja sam isto zvala laboratorij, rekli su za betu se ne treba narucivati, a ako pada vikednom samo da dodjem i pozvonim za hitna vađenja. Vjerujem da je u većini bolnica tako.
Sretno svima!
Ja čekam M za nekih 2 tjedna da mogu krenuti s novim postupkom, ali baš smo se razbolili svi, muž završio na antibiotiku, valjda neće puno utjecati na plivače. Kako bude…
Hvala ti puno ❤️❤️
Aaa ma nece ti puno utjecati, dok ti M dode i bockanje prode to je taman mjesec dana 😊 sopaj ga malo oraščićima 🥰
Koliko nas ovi postupci uče strpljenju 😅
Brz oporavak vam zeeeelim 😚🥰
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Stela, 😘
Slee, šogorica je imala težak put, nadam se da će joj sada uspjeti 🤞🥰 a i tebi skupa s njom ❤️
Ana_, samo hrabro sada dalje 💪🥰
Giselle, progesteronu je suđeno da curi koliko god da ležala 😁 ništa ne brini 🥰
Hypnoticpoison, ja sam subotom pozvonila na vrata laboratorija i vadili su mi betu bez problema 💪🤞🥰
Bless, super 🥳 sretno dalje 🤞🥰
Marica, DonatMg definitivno..
Korni, uživaj u druškanju danas ❤️
Dodo, sretno na prvom uzv 🤞❤️
Tinčica, Kawa, Medena, sretnoo 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hipnoticposion ne mogu upratiti,jesi ti radila test? Ja još nisam,sve nesta kao nebi do bete koja je u pon,a opet me zanima. 🫣Loli joj, nisam radila test. Ja sam baš veeeeeeliki trtaroš što se tiče testova i kroz sve tri inseminacije i onaj prvi (ne)uspješan IVF postupak nisam uradila nijedan, nego sam čekala betu.🙈🙈 Tako ću i sad. I mene jako zanima, ali nemam tu hrabrost da ga uradim prije bete.😔😔 Osjećaš li što da se dolje događa?
Evo bas sam pisala već,isto me samo strah razočaranja. Ali mene ti stalno bolnička dole od 3.dana. Od jučer pritisak dolje,zatezanje. Ma ne znam vise. Slično mi je bilo u prvoj trudnoći,ali ne želim se veseliti prerano. Evo,ne znam ni sama hoću skupiti hrabrosti za test. 🫣🫣🫣🫣
Ja nemam pojma.. ali meni se cini da ja nemam nikakve simptome…
Ja ne znam sto je s menom :D
Niti sam imala simptome kod pikanja…. Nije me nista puno boljelo, nikakve promjene rasolozenja, teski zen..
Sad takoder.. Malo osjetim grudi valjda od progesterona, ali nista strasno…
Sto sa mnom nije u redu?🤣🤣
Mislila sam da cu od ovih silnih hormona biti luda zena, da ce bit nekih fizickih nuspojava… Kad ono nista…
Pa se malo i brinem😔
Nisam imala nikakav ni spotting, ni neke jake bolove, grceve u predjelu maternice.. A sada bi vec trebala poci implantacija…
Ma nemoj se uopće brinuti,može bas na kraju biti suprotno. Ali nadajmo se da ćemo obe biti,sto bi ovdje kod mene babe rekle “noseće” 😂 tako da,držim 🤞🏻 da je ovo proljeće naše. Jer ja nemam smrzlica,tako da sve nađe polažem u ovu hrabru mrvicu 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Wildflower ja sam dobila testove od frendice, mislim da ih je naručila s Amazona ili E-baya (One step urine pregnancy test strip), ali trebali bi ih imati u DM-u isto koliko sam čula
Sanjushka moloim te na listu, prvi uzv 14.05.
Marica za zatvor sam čula da može biti od prenatal vitamina pa se treba uzimati dodatak vitamina C ako već ne postoji u prenatalima. Sad za ostalo ne znam, pokušaj riješiti s prehranom
.
Sretno svima curkeeee!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com