Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    loli2020
    29. Travanj 2024. 08:52

Hipnoticposion ne mogu upratiti,jesi ti radila test? Ja još nisam,sve nesta kao nebi do bete koja je u pon,a opet me zanima. 🫣

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

wildflower
    29. Travanj 2024. 09:25

loli ja sam odlucila napraviti test 9dnt, 02.05.
    Iako me isto full strah, i mozda bi radije odgodila do 6.5. kada je beta...

Zato sam i pitala za testove koje da kupim... Imam sada ove od Mullera osjetljivosti 10, i premom osjetljivosti 25...

Slee, Stela hvala na dogovorima... ocito je to kako se ciklus potrefi jer kod nas i je fora da imamo puno js ali lose kvalitete...
    Ja sam bila na Ovaleapu i isto je dr R poceo sa full malom dozom i dizao je u hodu.... Nisam bila ni blizu hipera, super sam se osjecala.. nikakvi posebni simptomi.. Na kraju od 11, 2 blastice..

Sto se tice cyclogesta odakle vam da se mora lezati pola sata?
    Ne sjecam se da sam to prociatala u uputi o lijeku, niti da su mi u Repromedu ista takvo rekli?
    Nekako mi logika nalaze da apsorpcija ne moze biti 100% zbog ciste fizike :D
    Ja to stavim, probam sto dublje i  "zabaciti malo iza" kao sto pise u uputi i to je to.
    Ali primjetila sam da netom nakon aspiracije losije se apsorbirao odnosno vise tog sadrzaja bi bilo na dnevnom ulosku i ispalo bi kod piskenja... Sad nakon transfera gotovo nista na gacicama a u mokraci malo primjetim🤷🏻‍♀️

Medena sretno danas!!! Sretno i svim ostalim curama danas...
    I neka nam svima  bude uspjesan tjedan, pogotovo mojim transferusama od 23.4.🥰🥰😘😘

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    29. Travanj 2024. 09:30

loli2020

Hipnoticposion ne mogu upratiti,jesi ti radila test? Ja još nisam,sve nesta kao nebi do bete koja je u pon,a opet me zanima. 🫣

Loli joj, nisam radila test. Ja sam baš veeeeeeliki trtaroš što se tiče testova i kroz sve tri inseminacije i onaj prvi (ne)uspješan IVF postupak nisam uradila nijedan, nego sam čekala betu.🙈🙈 Tako ću i sad. I mene jako zanima, ali nemam tu hrabrost da ga uradim prije bete.😔😔 Osjećaš li što da se dolje događa?

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

sanjushka
    29. Travanj 2024. 09:31

Hypnoticpoison

Sanjushka da, u nedjelju mi pada. Još kod prvog IVF-a sam poslala mail u laboratorij u bolnicu gdje pripadam da li mogu betu vaditi u subotu (bio je praznik) ili u nedjelju i dobila sam odgovor da beta spada u hitna vađenja i neka samo ujutro dođem. I dobila sam nalaz na mail u roku od sat i pol. Ali mislila sam tokom tjedna ponovno poslati upit, da se možda u međuvremenu nešto nije promijenilo.🤔🤔 Hvala što si pitala!🤗❤

Hvala tebi na informaciji, to je dobro znat. ❤️
    Mislim da je i Jurky vadila u subotu i da su joj isto rekli da samo dođe, nisam znala da može i nedjelju u bolnici.
    Iako su meni u jednom postupku tu u Ri kad je beta padala na praznik rekli da idem vaditi dan prije. 🤔
    U svakom slučaju, ako zatreba, dobro za znat da postoji mogućnost da možemo barem prije provjeriti s laboratorijem.. 🥰🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
    ✴️Beta+
    1 stimulacija
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska

........
    📧 s88.forum@gmail.com

loli2020
    29. Travanj 2024. 09:33

wildflower

loli ja sam odlucila napraviti test 9dnt, 02.05.
    Iako me isto full strah, i mozda bi radije odgodila do 6.5. kada je beta…

Zato sam i pitala za testove koje da kupim… Imam sada ove od Mullera osjetljivosti 10, i premom osjetljivosti 25…

Slee, Stela hvala na dogovorima… ocito je to kako se ciklus potrefi jer kod nas i je fora da imamo puno js ali lose kvalitete…
    Ja sam bila na Ovaleapu i isto je dr R poceo sa full malom dozom i dizao je u hodu…. Nisam bila ni blizu hipera, super sam se osjecala.. nikakvi posebni simptomi.. Na kraju od 11, 2 blastice..

Sto se tice cyclogesta odakle vam da se mora lezati pola sata?
    Ne sjecam se da sam to prociatala u uputi o lijeku, niti da su mi u Repromedu ista takvo rekli?
    Nekako mi logika nalaze da apsorpcija ne moze biti 100% zbog ciste fizike :D
    Ja to stavim, probam sto dublje i "zabaciti malo iza" kao sto pise u uputi i to je to.
    Ali primjetila sam da netom nakon aspiracije losije se apsorbirao odnosno vise tog sadrzaja bi bilo na dnevnom ulosku i ispalo bi kod piskenja… Sad nakon transfera gotovo nista na gacicama a u mokraci malo primjetim🤷🏻‍♀️

Medena sretno danas!!! Sretno i svim ostalim curama danas…
    I neka nam svima bude uspjesan tjedan, pogotovo mojim transferusama od 23.4.🥰🥰😘😘

Budem razmislila,jer mene konstantno dole bolucka,pa kao neki pritisak. Ne znam evo… tako mi je bilo u prvoj trudnoći,ali ne želim se prerano nadati pa se razočarati. Priznajem,strah me opet tog razočaranja. Ali kako mora biti biti će. Ja isto nakon cyclogesta ne ležim. Iako meni curka stalno,ali ono. Sjednem par minuta čisto da se krene on apsorbirati i dalje sve normalno. Nije mi ni moj doktor nikada rekao ležanje poslije ili slično. A koristim ga već Oho-ho dugo. 
    Ja ću također još razmisliti za test,iako bi ja po svome ciklusu trebala dobiti u pet/sub. A Beta je tek u pon 😩🫣🤪

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

Bless💫
    29. Travanj 2024. 09:33

Curke Korni, Tinčica1703, Kawa sretno curke danas 🥰
     Dodo došao je i tvooooooj dan 🥰
    Medena33 juuuj sretno danas, dobru berbu zelim i da prode bezbolno 😍
    loli2020 koji ti je danas dan poslije transfera? Jaooooj ja ne bi mogla izdrzati, 😂😂 ovisna o testovima
    ...
    Mene su cure jucer zvali od 8 js, 5 su se uspjesno oplodile i super izgledaju, kaze embriologica jedna je bila nepravilna, a jednu su oplodila dva spermica 😂 a s trece ne znam sta je bilo. 
    Transfer je 02.05. ( odlucila sam se za 2 🫠). sanjushka moze na listu 🥰

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖

loli2020
    29. Travanj 2024. 09:35

Hypnoticpoison

loli2020

Loli joj, nisam radila test. Ja sam baš veeeeeeliki trtaroš što se tiče testova i kroz sve tri inseminacije i onaj prvi (ne)uspješan IVF postupak nisam uradila nijedan, nego sam čekala betu.🙈🙈 Tako ću i sad. I mene jako zanima, ali nemam tu hrabrost da ga uradim prije bete.😔😔 Osjećaš li što da se dolje događa?

Evo bas sam pisala već,isto me samo strah razočaranja. Ali mene ti stalno bolnička dole od 3.dana. Od jučer pritisak dolje,zatezanje. Ma ne znam vise. Slično mi je bilo u prvoj trudnoći,ali ne želim se veseliti prerano. Evo,ne znam ni sama hoću skupiti hrabrosti za test. 🫣🫣🫣🫣

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

wildflower
    29. Travanj 2024. 09:37

Btw imam pitanje za prenatale...
    Naime, meni je i dalje B12 povisen.. Dr R je rekao da B12 ima svoju samoregulaciju, tako da njega baš ne može biti „previše“.. I da mogu uzimati prenatale..
    Dr opce prakse mi je rekla da sam prezasicena sa B12 i da bi trebala prestati uzimati..

Istina, od kada sam krenula u ovu pricu ja sam uzimala prenatale na preporuku nutricionistice i to od terraLife..  Oni imaju bas neki aktivni oblik B12 i ocito ga je jako nabildao kod mene...

Ja sam ipak odlucila uzeti samo folnu (tocnije folat od Solgara)... Uz to magnezij, cinik, omegu 3 i vitamin D...

E sad... Zanima me sto bi jos bilo dobro da uzimam? Gledala sam malo sastav od prenatala i svi imaju B12... Nema uocpe suplemenata B skupine bez b12 niti generalno multivitamina bez B12 :D

Razmisljam se da uzmem jos Vitamin C i zeljezo...
    A ostalo cu valjda unijeti raznolikom sezonskom prehranom..

Ima netko preporuku za suplemen zelejza i vitamina C?
    Sto bi jos bilo bitno ? Mozda selen?

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

loli2020
    29. Travanj 2024. 09:37

Bless💫

Curke Korni, Tinčica1703, Kawa sretno curke danas 🥰
    Dodo došao je i tvooooooj dan 🥰
    Medena33 juuuj sretno danas, dobru berbu zelim i da prode bezbolno 😍
    loli2020koji ti je danas dan poslije transfera? Jaooooj ja ne bi mogla izdrzati, 😂😂 ovisna o testovima

Mene su cure jucer zvali od 8 js, 5 su se uspjesno oplodile i super izgledaju, kaze embriologica jedna je bila nepravilna, a jednu su oplodila dva spermica 😂 a s trece ne znam sta je bilo.
    Transfer je 02.05. ( odlucila sam se za 2 🫠). sanjushka moze na listu 🥰

Imala sam transfer 23.04.,znaci ako dobro računam danas je 6.dan?! I isto nisam sigurna jeli zamrznut 5.ili 6. Dan embrij. Ali nešto tako je 😅

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

wildflower
    29. Travanj 2024. 09:41

loli2020

Hypnoticpoison

loli2020

Evo bas sam pisala već,isto me samo strah razočaranja. Ali mene ti stalno bolnička dole od 3.dana. Od jučer pritisak dolje,zatezanje. Ma ne znam vise. Slično mi je bilo u prvoj trudnoći,ali ne želim se veseliti prerano. Evo,ne znam ni sama hoću skupiti hrabrosti za test. 🫣🫣🫣🫣

Ja nemam pojma.. ali meni se cini da ja nemam nikakve simptome...
    Ja ne znam sto je s menom :D

Niti sam imala simptome kod pikanja.... Nije me nista puno boljelo, nikakve promjene rasolozenja, teski zen..
    Sad takoder.. Malo osjetim grudi valjda od progesterona, ali nista strasno...
    Sto sa mnom nije u redu?🤣🤣
    Mislila sam da cu od ovih silnih hormona biti luda zena, da ce bit nekih fizickih nuspojava... Kad ono nista...
    Pa se malo i brinem😔
    Nisam imala nikakav ni spotting, ni neke jake bolove, grceve u predjelu maternice.. A sada bi vec trebala poci implantacija...

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.