Bokic svima…evo i mene sa uzv…imamo 2 folikula od 17 iiii endom.9.5,jeiii,upalili cikla(3.5dcl),ananas(cetvrt) i brazilski(4kom),sve dnevno kroz 4 dana….dns u 20h stoperica…u sub FET…bez lijekova do fet-a,tad cu vjer.dobit cyclogest i folacin…uzimam jos svaki dan novalac,svaki dr.dan mg i d vit…sta mislite dal da i dalje nastavim s ciklom,ananasom i brazilskim do feta,a nakon feta samo ciklu i da ju mozda smanjim na 1dc,znam da ananas nije oki nakon feta,za brazilske nezz….
Super, pocinjem i ja sa tom recepturom :D. Koji si danas dan viklusa? I mozda dodam caj od lista maline po solju na dan... Krvarima sam aktivno sad 6 dana poslije stimuliranig i mislim da mi je endometrij jedva 1mm sad 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bokic svima…evo i mene sa uzv…imamo 2 folikula od 17 iiii endom.9.5,jeiii,upalili cikla(3.5dcl),ananas(cetvrt) i brazilski(4kom),sve dnevno kroz 4 dana….dns u 20h stoperica…u sub FET…bez lijekova do fet-a,tad cu vjer.dobit cyclogest i folacin…uzimam jos svaki dan novalac,svaki dr.dan mg i d vit…sta mislite dal da i dalje nastavim s ciklom,ananasom i brazilskim do feta,a nakon feta samo ciklu i da ju mozda smanjim na 1dc,znam da ananas nije oki nakon feta,za brazilske nezz….
Super, pocinjem i ja sa tom recepturom :D. Koji si danas dan viklusa? I mozda dodam caj od lista maline po solju na dan… Krvarima sam aktivno sad 6 dana poslije stimuliranig i mislim da mi je endometrij jedva 1mm sad 😅
Dns 20dc...ja sam se pripremala za fet i uz estrofem 4x2mg jedva dolazila do 8 endom,nazalost svaki put beta neg...sad dr.promijenio protokol pa mi od 10dc dao femaru da potaknemo ovulaciju,prije 4 dana endo bio 5,skoro nist...ja uvela ciklu itd.,bez estrofema endo top i sam dr mi rekao...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Hej svima, ujutro sam pisala da imam smeckasti iscjedak poslije IUI koja je bila u cetvrtak, znaci 4 dana su prosla. I cijelo jutro i sada osjecam umjerene do jace grceve u maternici. Mislite da je moguce tako rano da se dogodi implantacija? Ako netko ima iskustva.. hvala!
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Hej svima, ujutro sam pisala da imam smeckasti iscjedak poslije IUI koja je bila u cetvrtak, znaci 4 dana su prosla. I cijelo jutro i sada osjecam umjerene do jace grceve u maternici. Mislite da je moguce tako rano da se dogodi implantacija? Ako netko ima iskustva.. hvala!
Nemoj me uzeti za rijec, neka se javi neka iskusnija cura, ali bih rekla da postoji sansa da je implantacija. 🤷🏻♀️
Kazem, nemoj me uzeti za rijec, ali mislim da je moguce. Nadam se da sam u pravu ❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bok cure, evo mene s uzv.
Na kraju se i lijevi jajnik probudio pa imam 3 folikula na njemu, a na desnom 4 :), endometrij mi je 13.
Danas mi je 11 dan stimulacije, 12.dc. Jos sam danas uzela Ovaleap. Sutra stoperica, u cetvrtak aspiracija..
Sestra mi je rekla da taj dan aspiracije strogo mirovanje...
Ne zelim sada zvucati razmazeno i nezahvalno, ali ja sam imala u cetvrtak dogovorenu nekakvu veceru koja je naravno odgodiva, ali uzasno mi je tesko izmisljati razloge zasto jer naravno da o ovom svom putu pricam s minimalnim brojem ljudi....😥😥😞😞
Sestra je rekla "mi vas ne mozemo vezati za krevet, ali je preporuka iducih 24 sata strogo mirovanje".
Iskreno, ne razmijem zasto? Ako se budem dobro osjecala 12 h poslije, mislite li da bi mogla u taxi, iz taxija u restoran, iz restorana taxijem doma?
Koje su moguce posljedice?
Inace, uzeti cu lokalnu anesteziju....
Molim vas samo me nemojte osudivati sto ovo uopce pitam..😞
Do sada sam sve uspila skrivati od ljudi jer mi trenutno to tako odgovara... Ne mogu i ne zelim pricati o tome.. I zato mi je sad vrlo nezgodno..
Ako je stvarno rizik minimalno se kretati, naravno da necu ici nigdje i izmislit cu nesto...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jos jedna stvar, sestra mi je rekla da taj dan nesto pojedem jer cu dobiti i neku tabletu protiv bolova.
Sad citam na webu Bete plus da je "Na dan planiranog zahvata, potrebno je biti natašte"
I zbunjena sam...
Koje su vama bile preporuke?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bok cure, evo mene s uzv.
Na kraju se i lijevi jajnik probudio pa imam 3 folikula na njemu, a na desnom 4 :), endometrij mi je 13.
Danas mi je 11 dan stimulacije, 12.dc. Jos sam danas uzela Ovaleap. Sutra stoperica, u cetvrtak aspiracija..
Sestra mi je rekla da taj dan aspiracije strogo mirovanje…
Ne zelim sada zvucati razmazeno i nezahvalno, ali ja sam imala u cetvrtak dogovorenu nekakvu veceru koja je naravno odgodiva, ali uzasno mi je tesko izmisljati razloge zasto jer naravno da o ovom svom putu pricam s minimalnim brojem ljudi….😥😥😞😞
Sestra je rekla "mi vas ne mozemo vezati za krevet, ali je preporuka iducih 24 sata strogo mirovanje".
Iskreno, ne razmijem zasto? Ako se budem dobro osjecala 12 h poslije, mislite li da bi mogla u taxi, iz taxija u restoran, iz restorana taxijem doma?
Koje su moguce posljedice?
Inace, uzeti cu lokalnu anesteziju….
Molim vas samo me nemojte osudivati sto ovo uopce pitam..😞
Do sada sam sve uspila skrivati od ljudi jer mi trenutno to tako odgovara… Ne mogu i ne zelim pricati o tome.. I zato mi je sad vrlo nezgodno..
Ako je stvarno rizik minimalno se kretati, naravno da necu ici nigdje i izmislit cu nesto…
Meni su doktori rekli u Njemackoj rekli par sati lezanja, pa po osjecaju lagane aktivnosti, znaci prema njima bi mogla. Samo iskreno meni nije tad bilo ni do cega, ali sam bila u blagoj hiper. Bit ce to dobro ja vjerujem, ako se ti dobro osjecas ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Wildflower ja bih odgodila druzenje na tvom mjestu, mozda s isprikom da imas virozu i slicno... mislim da bas nesto extra ne moze biti ako ides taxy/restač, ali isto tako ne znam hoces li biti raspoložena nakon svega, ovisi i kakvu su ti terapiju protiv bolova planirali. Ja sam bila natašte, tako su nam rekli. Vjerujem da znaju što rade u Repromedu, ako nisi sigurna nazovi pa provjeri, radije 😃
Hypnoticpoison daaaa ahaha nek i ja više dođem do toga 😆🤣🥰🥰😘😘
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Lunolina, i ja se nadam U prosloj prirodnoj trudnoci sam imala slicne grceve ali bez smeckastog iscjetka tek 23 dc. Tako da me ovo malo zbunjuje..
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Super vijesti 😃💪 Vidi na prvim stranama foruma za dalje, sve je raspisano u detalje 😊🥰 Ja sam planirala svaki dan ananas, brazilske, ciklu...i nakon feta😊
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji