Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    angel eyes
    15. Travanj 2024. 09:19

HypnoticpoisonWildflower  sretno danas 🤗🤗
    Oblutak, žao mi je, uskoro će idući fet, sretno 🙏
    Razumna žao mi je, ne znam što bi ti rekla. Preteško je ovo sve skupa što prolazimo. Ja sam isto u postupku bila ok do transfera, ali čekanje do testa/bete mi je baš kao cijela vječnost, teško je zadržati pozitivne misli. Drži se 🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Dodo87
    15. Travanj 2024. 09:48

Nicaivo i Čokoladice, sretno pupice 🤗
    Marice, meni su opako krenule mučnine, znam da si i ti komentirala pa da podijelim, zasad mi je ovo spas https://ibb.co/THQ943Z
    I bademi...
    Prvi UZV mi je 29.4., tako da mi predstoji još malo čekanja 🤭 može i lista 😀
    Sretno svima i danas, i ovaj tjedan ❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• marica36
    15. Travanj 2024. 09:50

Dodo meni su stale.  Podrigavanje je aktualno već duže vrijeme hvala bogu. I jedem i jedem svakih dva sata bože sačuvaj😛🥰
    Jesi li se malo smirila od bete? Zvala dr ili? 🥰

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Lauren
    15. Travanj 2024. 09:55

Mislila sam na FSH, a ne LH, krivo sam napisala. Pitala sam doktora zadnji put je li FSH mogao skočiti jer nisam na pravilan način izvadila krv i jer se on isto sintetizira u hipofizi kao i prolaktin koji mi je skočio i rekao je da ne.
    Btw odradila sam kontrolu i dogovor za dalje i dr je odlučio da mi više neće davati nikakvu stimulaciju jer po njegovom to nema smisla i da dođem na folikulometriju u prirodnom ciklusu (bez letrozola) ako mi se bude dalo dolaziti (čini mi se da se više ne da njemu nego meni) Djelovao je poprilično pesimistično na osnovu jedne blage stimulacije letrozolom, gonalima i menopurima i punkcije praznih folikula.
    Da li bih ja sad stvarno trebala stati i ostati na tome? Također mi je rekao da on još i hoće odrađivati IVF u prirodnom ciklusu, ali da bi me njegovi kolege nakon ove stimulacije poslali doma kao propali slučaj.
    Kad kažeš da se našoj Tikvici isplatilo ići iz stimulacije u stimulaciju misliš na jake i blage stimulacije gonalima i menopurima?
    Ja sam mislila da ćemo odraditi sad par ciklusa prirodni IVF ili u kućnoj radinosti, pa za cca 3mj opet probati stimulaciju, ali dr je odustao od toga skroz.Tužna sam sad i izgubljena. Shvaćam da bi učinak možda bio isti s jakom i blagom stimulacijom, ali kako to može znati ako nismo ni probali?

JA 35g , 2019 prirodna tr
    drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO - neuspješno
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula

Garawa¤
    15. Travanj 2024. 10:07

Pozdrav , molim vas da ne tražim. Postupak preko hzzo ide do 42 godine.. jel ulazi i 42 ili ne? Unaprijed hvala na odgovoru.

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Dodo87
    15. Travanj 2024. 10:13

marica36

Dodo meni su stale. Podrigavanje je aktualno već duže vrijeme hvala bogu. I jedem i jedem svakih dva sata bože sačuvaj😛🥰
    Jesi li se malo smirila od bete? Zvala dr ili? 🥰

Jesam, rekli su da su to ok nalazi i nema razloga za zabrinutost.
    Dobila sam termin za UZV i malo ću biti sad opuštenija oko svega. 🙂
    Mislim da je to tjedan kad bi već sve trebalo biti jasno pa ću još malo pričekati 😇
    Možda uzmem i godišnji taj tj.
    Moram vježbati strpljivost, što mi nije vrlina, haha

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Lauren
    15. Travanj 2024. 10:22

Saniii Mislila sam na FSH, a ne LH, krivo sam napisala. Pitala sam doktora zadnji put je li FSH mogao skočiti jer nisam na pravilan način izvadila krv i jer se on isto sintetizira u hipofizi kao i prolaktin koji mi je skočio i rekao je da ne.
    Btw odradila sam kontrolu i dogovor za dalje i dr je odlučio da mi više neće davati nikakvu stimulaciju jer po njegovom to nema smisla i da dođem na folikulometriju u prirodnom ciklusu (bez letrozola) ako mi se bude dalo dolaziti (čini mi se da se više ne da njemu nego meni) Djelovao je poprilično pesimistično na osnovu jedne blage stimulacije letrozolom, gonalima i menopurima i punkcije praznih folikula.
    Da li bih ja sad stvarno trebala stati i ostati na tome? Također mi je rekao da on još i hoće odrađivati IVF u prirodnom ciklusu, ali da bi me njegovi kolege nakon ove stimulacije poslali doma kao propali slučaj.
    Kad kažeš da se našoj Tikvici isplatilo ići iz stimulacije u stimulaciju misliš na jake i blage stimulacije gonalima i menopurima?
    Ja sam mislila da ćemo odraditi sad par ciklusa prirodni IVF ili u kućnoj radinosti, pa za cca 3mj opet probati stimulaciju, ali dr je odustao od toga skroz.Tužna sam sad i izgubljena. Shvaćam da bi učinak možda bio isti s jakom i blagom stimulacijom, ali kako to može znati ako nismo ni probali?

drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5

Lauren
    15. Travanj 2024. 10:23

Cure, kako se stavi ovaj potpis dolje?

drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5

Giselle
    15. Travanj 2024. 10:29

Lauren

Imaš na prvoj stranici upute,  nije teško 🙂

Cure koje ste se pikale pergoverisom i uzimale sprej, jeste bile depresivne?
    Ja bih se na svaku glupost mogla rasplakati, uopće mi se ne da biti na poslu, uopće nisam funkcionalna.

Sretno svima danas ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

wildflower
    15. Travanj 2024. 10:45

Giselle

Lauren

Imaš na prvoj stranici upute, nije teško 🙂

Cure koje ste se pikale pergoverisom i uzimale sprej, jeste bile depresivne?
    Ja bih se na svaku glupost mogla rasplakati, uopće mi se ne da biti na poslu, uopće nisam funkcionalna.

Sretno svima danas ❤️

Hej ja sam na spreju i Ovaleapu.. Depresivna nisam ali mi se nista ne da, ne mogu se skoncentrirati, zivim od uzv do uzv.. Samo o tom mislim.. I i dalje sam napuhana...😬

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.