Jutro, curke!🤗❤
Tratinčice jako lijepo tamni testić.😊❤️ Sutra je i betuška, pa samo polako. Čekamoooooo....🤞🤞❤️❤️ Prošli tjedan sam te pitala, ali valjda ti je promaknulo.😉 Tko ti je bio na transferu?
Tikvice ajmeeee, kako je meden.😍😍🤗🤗 Sama slatkoća.😊 Pusu vam šaljem!😘😘❤❤
Lunolina pupice, sretno danas!🤗🤗❤❤ Javi nam se kasnije.😊
Annboleyn sretnooooo! I mi čekamo betušku s tobom.🥰🥰❤❤
Sanjushka joj, baš mi je žao što to prolaziš. Samo ti odmaraj kako ti je doktorica rekla, baš treba odmor tijelu, a i tebi.❤
BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺🥺 Aliiii samo hrabro dalje.💪💪 Tvoj bebolinač te čeka.🍀🍀❤❤
Fionci naravno da pripadaš ovdje.❤ Baš volimo pročitati lijepe vijesti, to nam je poticaj i snaga za daljnje pothvate.💪💪 Jako mi je drago da je sve u redu, neka nastavi u istom tonu i dalje.🙏🙏❤❤
Jurky 🥰🥰❤❤
Svima želim svu sreću ovog svijeta, zaslužile ste lavice moje!🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cure citala sam vas i vidim ima puno pozitivnih testova, cestitam od srca 😍
Marica36 vidis da je potreban jedan ali vrijedan hehehe, cestitammmm 😍 bas mi je drago
BikMik zao mi je, ali uvijek gledaj s pozitivne strane, imas smrzlice i sve ce biti lakse u fetu ❤️ sad ce i to proletiti :)
Ostale cure sretno danas 🥰
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Curecitala sam vas i vidim ima puno pozitivnih testova, cestitam od srca😍
Marica36vidis da je potreban jedan ali vrijedan hehehe, cestitammmm 😍 bas mi je drago
BikMikzao mi je, ali uvijek gledaj s pozitivne strane, imas smrzlice i sve ce biti lakse u fetu ❤️ sad ce i to proletiti :)
Ostale curesretno danas 🥰
Jutro!
Dva su 🤗🥰
Svima sretno danas a nama s betama sutra 🙏🩷😘🙏
Mali L je presladak🤗🤗
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Jutro, curke!🤗❤Tratinčice jako lijepo tamni testić.😊❤️ Sutra je i betuška, pa samo polako. Čekamoooooo….🤞🤞❤️❤️ Prošli tjedan sam te pitala, ali valjda ti je promaknulo.😉 Tko ti je bio na transferu?
Lunolina pupice,sretno danas!🤗🤗❤❤ Javi nam se kasnije.😊
Sanjushka joj, baš mi je žao što to prolaziš. Samo ti odmaraj kako ti je doktorica rekla, baš treba odmor tijelu, a i tebi.❤
BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺🥺 Aliiii samo hrabro dalje.💪💪 Tvoj bebolinač te čeka.🍀🍀❤❤
Fionci naravno da pripadaš ovdje.❤ Baš volimo pročitati lijepe vijesti, to nam je poticaj i snaga za daljnje pothvate.💪💪 Jako mi je drago da je sve u redu, neka nastavi u istom tonu i dalje.🙏🙏❤❤
Jurky 🥰🥰❤❤Svima želim svu sreću ovog svijeta, zaslužile ste lavice moje!🤞🤞🍀🍀❤❤
Oprosti promaknulo mi je. Na transferu mi he bio prof. Šimunić
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Jutro, curke!🤗❤Tratinčice jako lijepo tamni testić.😊❤️ Sutra je i betuška, pa samo polako. Čekamoooooo….🤞🤞❤️❤️ Prošli tjedan sam te pitala, ali valjda ti je promaknulo.😉 Tko ti je bio na transferu?
Oprosti promaknulo mi je. Na transferu mi he bio prof. Šimunić
Tratinčice, ma ništa. Aaaaa, ipak je on bio na transferu.❤ Mislila sam da je bio netko drugi od liječnika, pošto profesor više ne radi aspiracije i transfere.🤗
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Drage curke,
evo moje zadnje slike sa testovima od tri dana prije bete. Danasnja crta je fino tamna. Nadam se da Vam nisam dosadna sa slikama, no samo bi htjela savjetovati curkama da ne rade pre rano testove nakon ET i FET.
https://ibb.co/0BSN8Gq
Sutra beta pa cekamo 🍀🍀
Nego pitanje, znam da se to vec pisalo, kako rijesavate bolni trbuh nakon prolutexa?
Sretno svima danas ❤️❤️❤️
Nikako se ne rješavam.pikam u ruke ..jer mi više u trbuh dojadilo 🫣🥰zvala ih i rekli su da može tako ..već par dana u ruke pa pokušaj i ti tako. Sutraaaaaaaa 🩷🙏🩷🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Drage curke,
evo moje zadnje slike sa testovima od tri dana prije bete. Danasnja crta je fino tamna. Nadam se da Vam nisam dosadna sa slikama, no samo bi htjela savjetovati curkama da ne rade pre rano testove nakon ET i FET.
https://ibb.co/0BSN8Gq
Sutra beta pa cekamo 🍀🍀
Nego pitanje, znam da se to vec pisalo, kako rijesavate bolni trbuh nakon prolutexa?
Sretno svima danas ❤️❤️❤️
TraTincice, super je potamnila. Jako mi je drago radi tebe ❤️ ti si radila 9. dan nakon tranfera petodnevnog?
Lunolina sretno na transferu, drzim fige 🤞🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure, sretno svima ovih dana.🍀❤️
Meni se konstantno vrti i malo mi je slabo od ove vrućine pa jedva izdržavam na poslu.
Prvi uzv nakon 2. bete - kad je cca?
I onda sljedeći sa otkucajima?
Pitam da si znam okvirno isplanirati naredne tjedne, naravno, ako sve bude ok s betom.
Treba mi godišnji pod hitno, a ne bih ga htjela ispucati u prazno.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Oprosti promaknulo mi je. Na transferu mi he bio prof. ŠimunićTratinčice, ma ništa. Aaaaa, ipak je on bio na transferu.❤ Mislila sam da je bio netko drugi od liječnika, pošto profesor više ne radi aspiracije i transfere.🤗
Nama je rekao da zeli biti obzirom da su nam ovo sluzbeno zadnja dva ❄️❄️ i da nam je ovo zadnji pokusaj. U proslim procesima mi je bio on isto jednom i jednom Maricic 😊
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Curke dobro jutro
Vidim puno plusića ajmeeee neka se nastavi taj prekrasan niz svima nama 🍀
Sanjushka skroz te kužim, ja sam se jučer doktorici pojadala kako me non stop bolucka i pulsira na lijevom jajniku gdje mi je endometrioza i da me to psihički iscrpljuje. Nitko tko ju nema ne može shvatiti to. Nadam se da si sada ok.
Ja ponavljam UZV u četvrtak, za sada ima folikulića i lijevo i desno ali vidi i više žutih tijela, kaže da su neka od aspiracije a za jedno nije sigurna da li je friško i moguće da mi je ovulacija već krenula (11dc) pa ćemo biti pametniji u četvrtak. Zanima me ako uopće ne dođe do aspiracije da li mi propada taj ciklus preko HZZO-a ili mi ga "čuvaju" za idući mjesec?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji