Drage curečitam i ja svaki dan, bas je uzbudljivo cekati vase testice i vidjeti ove pozitivne. Cestitam!
Prodje mi puno stranica pa mi je tesko osvrnuti se na nesto. Ja cekam nestrpljivo svoj prvi ultrazvuk, jos malo…
I mislim da je danas netko ultrazvuk imao prvi, kako je proslo?
Vama s aspiracije od danas, sretno💪🏻🍀
E vidim da si odmah sa ET isla na FET, posto bi mi bio prvi FET, mozes li mi reci sta si uzimala, kako to ide :)?
Ja sam dakle nakon neuspjelog ET dobila mengu, pratili uzv moju ovulaciju i na dan ovulacije navecer krenula s prvim cyclogestom. Prvi put i da sam vadila krv za provjeru progesterona, i imala sam ga super dovoljno (za razliku od ET, kad nisam vadila krv a uzimala sam samo cyclogest, nisam imala ovaj prirodni progesteron jos od ovulacije. Sogurna sam da nije bilo dovoljno.)
Nakon 6 dana imala transfer smrznutog i to je to. Nastavljam cyclogest. Dakle prirodni ciklus, neke cure svasta dobivaju, ali to iskustvo ja nemam..
I taman nekad oko transfera sam odlucila i vitamin D uvesti, ali neku najmanju dozu jer nisam vadila krv i provjerila.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sanjushka dobro da si otisla na hitnu pa si odmah dobila antibiotik i sad si bar iskljucila druge stvari.
—
Citala sam danas, a kao da nisam, totalno mi suplja glava danas.
Zvala sam Repromed i sestra mi je rekla da ne moram nikakve nove nalaze napravit za fet, mogu briseve ako zelim. Malo mi to cudno, ipak tri godine nisam bila u postupku i nemam pojma ni kakvi su mi hormoni ni nis.
I rekla je da kad odlucimo da samo nazovem kad dobijem i onda 11. dan dolazim na pregled. Pitala sam je sto necu morat doc ranije pa da doktor odluci hocu li u prirodni fet ili ce mi dati estrofem ili nesto, a ona je rekla da ce to doktor vidjeti taj dan 11dc kad dodjem. Mislim, ja njima gore neizmjerno vjerujem, al sam fakat mislila da to drugacije ide i da cemo prije provjeriti sve. Iskreno ja bi radje da mi da lijekove, nego se oslanjala na svoju ovulaciju, ne znam zasto, kao da ne vjerujem svom tijelu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Lunolina, sretno sutra 🤞🥰
Rolica, kod mene ništa novo.. bolovanje od danas i dan za danom.. čekam četvrtak da proslavim trideset i treći i malo skrenem misli ❤️
Čokoladica, Nicaivo, bravo cure, neka ih se što više oplodi 🤞🥰
Fionci, ma kako ne pripadaš tu 🤭 i ja sam trudna pa se odvajam od ovih ovdje divnih cura ❤️ kako bilo na pregledu?
Sanjushka, dobro da si bila kod doktora, nadam se da ćeš se brzo izliječiti 🤞🥰
Teich, možda griješim, ali mislim da kariogram i trombofiliju možeš raditi bilo kada, pogotovo kariogram jer naši kromosomi su uvijek isti.. odmori se pa hrabro dalje 💪❤️
Sretno svima 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Čokoladica i Nicaivo čestitam, neka ih se što više oplodi 🤞🏻🍀
Evo mene s hitne. Javila sam se ginekologici i poslala me na hitnu s obzirom da sam dobila temperaturu jučer. Napravili mi pregled, uzeli bris cerviksa, vadili krv, nalaz krvi pokazuje neku upalu u tijelu jer mi je crp dosta povišen ali ne znaju točno o kakvoj upali se radi. Možda je endometrioza i adenomioza, mozda urinarni trakt (sumnjam ali imam neki pritisak dok piškim pa nisu ni to isključili), a možda nešto treće.
Ugl dobila klavocin i moram doći ponovo za par dana kada bude taj cervikalni bris gotov pa ćemo vidjeti šta kaže taj nalaz.
Ja sam sigurna da je endo+adeno u pitanju..
Ali ajde, bar smo isključili da je nešto ostalo..
Bar si mirnije glave ili nece doci do infekcije nekakve, drzi se 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sanjushka dobro da si otisla na hitnu pa si odmah dobila antibiotik i sad si bar iskljucila druge stvari.
—
Zvala sam Repromed i sestra mi je rekla da ne moram nikakve nove nalaze napravit za fet, mogu briseve ako zelim. Malo mi to cudno, ipak tri godine nisam bila u postupku i nemam pojma ni kakvi su mi hormoni ni nis.
I rekla je da kad odlucimo da samo nazovem kad dobijem i onda 11. dan dolazim na pregled. Pitala sam je sto necu morat doc ranije pa da doktor odluci hocu li u prirodni fet ili ce mi dati estrofem ili nesto, a ona je rekla da ce to doktor vidjeti taj dan 11dc kad dodjem. Mislim, ja njima gore neizmjerno vjerujem, al sam fakat mislila da to drugacije ide i da cemo prije provjeriti sve. Iskreno ja bi radje da mi da lijekove, nego se oslanjala na svoju ovulaciju, ne znam zasto, kao da ne vjerujem svom tijelu.
21.-23.dan ciklusa mi pise na nalazu da “je uputno određivati progesteron”, ja sam ga vadila dakle nakon ovulacije. Pa imas jos vremena za doktoru reci neka te uputi na to. Ja bih isto izvadila jer nisam sigurna za prvi et jesam li imala dovoljno, nisu provjerili.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
BikMik probaj misliti pozitivno. Bitni ste samo ti i muž. Roditelji su tu da vas podrže i to je to. Ne brini o nikome nego samo vama dvoma. Bit ce to sve dobro, a uostalom ništa nije gotovo. Možda ce beta pokazati suprise 🎉 javi cim ju izvadis 🤞
Sanjuska drži seeee. Bas se patis sada malo ali i to ce proci. Vjerojatno je ovo sta si rekla. Bitno da nije ostalo nista da ne moras ponovo patiti.
Fionci ajme cestitke jos jednom. Vama se bas dogodilo cudo koje niste uopce očekivali 🤩 i naravno da pripadaš ovoj grupi iako se ti sad možeš pridružiti i forumu za trudnice ali budi i dalje s nama da znamo kako sve teče 🙂 barem povremeno.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
—
Joj tocno te kuzim o cemu pricas... Meni se nekad dr. cini preopusten.. Ja sam isto imala nalaze svih spolnih hormona od 10/2022 i 07/2023 i rekao je da ne trebam nista...
I onda je nekako na moju inicijativu bilo da vadimo tsh i ft3, pa sam na kraju pitala svoju gin preko hzzo da mi napise i vitamin D, amh i dheas :D
Ja se isto trudim njima vjerovati i najvise se nekako uzdam u embriologa..
Nekad mi se isto cini da im fali malo profesionalnosti.. Sve se to odraduje kao na traci...
Ali trudim se bit pozitivna oko svega i vjerujem da su strucnjaci....
Valjda oni znaju najbolje na temelju iskustva i statistika....
Mozda si trebala inzistirati na pregledu prije 11dc pa popracati o svemu osobno s dr.?
Jako mi se ne svida kad moram komunicirati stvari sa sestrom i igrati se gluhog telefona da ona pita doktora pa da mi se povratno javi...
Da ti budem iskrena tako su mi zezli 1 ciklus jer me stavio na 50mg klomifena pa uopce nisam reagirala..
A jedan ciklus mislim da mi je zeznuo jer je prerano dao stopericu.. :/ ma joj...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Da se nadovezem.. To su mi bili ciklusi kojima smo stimulirali ovulaciju jer ju prirodno nisam imala.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jurky super uživaj sad u danima koji slijede 😍🥰
Sanjushka dobro da si išla, nadam se da će klavocin pomoći 😊💪
Vezano za Repromed, baš me to čudi jer stvarno puno naplaćuju i previše da imaju takav odnos kao na traci. Ako ništa trebali bi vidjeti AMH i valjda još neke njima bitne pokazatelje. Nadam se da se nisu opustili zbog postignutog uspjeha.
Kariogram i trombofilija se mogu uvijek napraviti koliko znam, to se ne mijenja. Treba samo uputnica i tjt. Dugo se čeka pregled, još dulje rezz 😅💪
.
Sretno svima sutra! 🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Wildflower ma da, sigurno cu kad budemo isli traziti da me doktor pije pogleda, moji su novci, ako zelim platiti pregled vise, valjda mogu. A svakako cu napraviti i briseve, papu i tsh i d vitamin bar. Nekako necu biti mirna ako bar nesto ne provjerim.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji