Mozes li molim te reci sta si radila, jer i ja opet osjecam endometriozu iako sam je operisala u januaru?
Meni je, iako sam bila na tabletama, opet viđena neka cista na zdravom jajniku 2020. za koju su sumnjali da je endometriotična i poslali su me na zamrzavanje jajnih stanica. Rezultat je bio jako loš, 3 stanice aspirirane, a samo jedna zaleđena.
I tad sam ja shvatila da je vrag odnio šalu, ako mislim imat djecu jednog dana moram tu endometriozu stavit pod kontrolu nekako.
Načitala sam se svega i svačega i odlučila kljukat sa suplementima i kompletno i drastično promijeniti prehranu.
Od suplemenata omega3, kolagen, magnezij, NAC + kurkuma (koji su glavni sastojak onih Lekolid tableta koje nekima preporučuju), aschwaganda, vitamin B, C, cink.. Ma joj, svašta sam pila, nac i kurkumu redovito svaki dan, ovo ostalo redovito ali ne sve svakodnevno.
ALI.. Ja sam uz to kompletno promijenila prehranu. Izbacila gluten, laktozu, šećere, crveno meso, masno.. I to bez cheat dayeva i cheat obroka. Prvih par tjedana sam bila gladna i živčana jer doslovno nisam znala šta jest, a da zadovoljava te moje neke "uvjete". Onda sam odlučila sjest, google je napravio svoje i pronašla sam zdrave alternative tako da danas više ni ne kužim da jedem "zdravo".
I uz sve to sam trenirala k'o manijak. **A sad na treningu nisam bila mjesecima.. 🤦🏻♀️**
I stvarno moram reći da je urodilo plodom, menstruacije nisam ni osjetila kad sam ih imala, cista koju su mi vidjeli se smanjivala.. Prije sam znala i pod tabletama imat bolove dva dana.
Ali s kretanjem u postupke se sve pokvarilo i poremetilo.. 🙄
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Oprostite na predugim postovima, doma sam na bolovanju pa imam viška vremena 🤣🤣
Nicaivo i Čokoladica čestitam!! Neka se samo tako lijepo dalje razvijaju do subote 🤞🏻🍀🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Mozes li molim te reci sta si radila, jer i ja opet osjecam endometriozu iako sam je operisala u januaru?
Meni je, iako sam bila na tabletama, opet viđena neka cista na zdravom jajniku 2020. za koju su sumnjali da je endometriotična i poslali su me na zamrzavanje jajnih stanica. Rezultat je bio jako loš, 3 stanice aspirirane, a samo jedna zaleđena.
I tad sam ja shvatila da je vrag odnio šalu, ako mislim imat djecu jednog dana moram tu endometriozu stavit pod kontrolu nekako.
Načitala sam se svega i svačega i odlučila kljukat sa suplementima i kompletno i drastično promijeniti prehranu.
Od suplemenata omega3, kolagen, magnezij, NAC + kurkuma (koji su glavni sastojak onih Lekolid tableta koje nekima preporučuju), aschwaganda, vitamin B, C, cink.. Ma joj, svašta sam pila, nac i kurkumu redovito svaki dan, ovo ostalo redovito ali ne sve svakodnevno.
ALI.. Ja sam uz to kompletno promijenila prehranu. Izbacila gluten, laktozu, šećere, crveno meso, masno.. I to bez cheat dayeva i cheat obroka. Prvih par tjedana sam bila gladna i živčana jer doslovno nisam znala šta jest, a da zadovoljava te moje neke "uvjete". Onda sam odlučila sjest, google je napravio svoje i pronašla sam zdrave alternative tako da danas više ni ne kužim da jedem "zdravo".
I uz sve to sam trenirala k'o manijak. **A sad na treningu nisam bila mjesecima.. 🤦🏻♀️**
I stvarno moram reći da je urodilo plodom, menstruacije nisam ni osjetila kad sam ih imala, cista koju su mi vidjeli se smanjivala.. Prije sam znala i pod tabletama imat bolove dva dana.
Ali s kretanjem u postupke se sve pokvarilo i poremetilo.. 🙄
Hvala ti puno na odgovoru, morat cu se uozbiljiti ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Tikvice diiivan je😍
Tratincice prekrasno je vidjeti pozitivne testove🥰 koji dnt si se pocela terstirati?
Annboleyn sretno!❤️
.
Cure koliko je normalno da je trbuh iziritiran od aspiracije? Imala sam 20 folikula (ok, nisu svi bili puni, ali ih je 20 punktirano), ja jesam napuhana sto me ne zabrinjava, ali me malo brine sto piskim cesce i sto me na dodir boli (opet, ne dovoljno da bih pomislila da popijem tabletu). To je normalno? Mogu transfer odraditi takva?
Msm da bi trebala rec dr za to...moje iskustvo od 18 punktiranih....dva dana nakon aspiracije,trbuh ok,splasnuo,bolova bez,al 3 dan ustala s napuhanim trbuhom i bolovi dosta jaki na svako micanje...wc cesci..tek navecer sam otisla na hitnu jer su bolovi postali toliki da se nisam mogla ispraviti,hodala pogrbljena...bila je blaga hiperstimulacija,al ja imam 48kg i na mene djelovala koma,5 dana bila u bolnici i bez transfera...nemora bit da je tebi tako,al provjeri si s dr.....sretno...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Bokic curke, evo me ponovo, nisam se javljala jer jednostavno nisam imala šta pisat kad čekam konzultacije.
Imam pitanjce ako je neko imao isti problem, znaci na proslim konzultacijama imala sam tsh 3,74 i trebalo ga je spustit te su mi dali euthyrox 25 mg mj dana i evo danas idem vadit tsh i on 3,96.
Da li je koja imala takav problem i kako ste to rjesile?
Hypnoticpoison zelim ti/ vam puno stece. Sa profesorom ste u najboljim rukama.
Curke sretno u subotu i ne zaboravite popapati krumpirice 🙂
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Ivy hvala na savjetu❤️odmah sam rekla dr situaciju.
.
Evo mene, vratili su ipak jednu blasticu jer su jajnici dosta veliki pa da ne riskiramo zakasnjeli OHSS ako se prime obje. Steta, ja sam se vec pripremila za blizance😂
Sala mala, neka se primi ova jedna i ja necu hodati, lebdjet cu pola metra iznad tla ❤️
Sada sam sluzbeno PUPO ❤️👶🏻
Sad odradimo jos razgovor s dr i idemo u Megic na hamburgere i pomfri😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Evo mene, vratili su ipak jednu blasticu jer su jajnici dosta veliki pa da ne riskiramo zakasnjeli OHSS ako se prime obje. Steta, ja sam se vec pripremila za blizance😂
Sala mala, neka se primi ova jedna i ja necu hodati, lebdjet cu pola metra iznad tla ❤️
Super, uzivaj sto vise i testiraj se stonkasnije 🤗🤗🤗🍀🍀🍀
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
.
Sretno pupooooo, nea se mrva primi 🍀❤️
Sto je s ostale dvije?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Koalice treba vremena da se tijelo navikne na Eutyrox a mj dana je malo vremena pogotovo sa dozom od 25, po meni, nisam stručnjak, trebaš jaču dozu pa se javi endokrinologu, sretno🙏🤗
Lunolina pupo neka se čvrsto primi mrva 🙏🤗
Sanjushka hebemu sve baš mi je žao što se sada još moraš i mučiti s bolovima, ali je dobro da si išla na hitnu i da si dobila antibiotike, držim 🤞 da si nam uskoro ko nova 🙏🤗😍
Niacivo i čokoladice neka bude dobar party 🤭 btw Čokoladice u Ivf-u ti imaju nove inkubatore u kojima puštaju, bez otvaranja i previše prćkanja da se stanice kultiviraju, ako imaš ig zaprati ih imaš dosta sadržaja što i kako rade, a novi inkubatori su im bomba jako puno cura ima pozamašan broj blastica pa se nadam da ćeš i ti tako 🙏🤗🤭
Tikvice divan ti je prasac, nadam se da su grčevi iza vas i da ste se lijepo uhodali 🤭🤗😍
Sani nestrpljiva sam da kreneš i da vidim kakav ćeš imati protokol🤭🤞🙈😍
Čitam vas redovito i jedna stvar mi nije jasna ako idete u određenu polikliniku a očito vam ne paše nešto (pristup, nemogućnost komunikacije s dr kada želite, pa od toga da imate nalaze stare po par godina što mi je van svake pameti itd) pa čemu onda forsanje pa nisu jedina poliklinika u kojoj možeš ostaviti svoje novce, a ako vam je samo zbog Stanića onda nema druge nego prihvatiti neke stvari.... sorry nije mi namjera nikoga vrijeđati ali je meni van svake pameti da mi dr ne zanimaju noviji nalazi ali dobro svatko bira za svoje novce gdje će ići, sretno cure svima 🙏🙏
Btw netko od cura je razvalio sa testiće čestitam od srca 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji