Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TraTinčica
    09. Travanj 2024. 10:37

Hypnoticpoison

TraTinčica

Hypnoticpoison

TraTinčica

Hypnoticpoison

Jutro, curke!🤗❤Tratinčice jako lijepo tamni testić.😊❤️ Sutra je i betuška, pa samo polako. Čekamoooooo….🤞🤞❤️❤️ Prošli tjedan sam te pitala, ali valjda ti je promaknulo.😉 Tko ti je bio na transferu?
    Tikvice ajmeeee, kako je meden.😍😍🤗🤗 Sama slatkoća.😊 Pusu vam šaljem!😘😘❤❤
    Lunolina pupice,sretno danas!🤗🤗❤❤ Javi nam se kasnije.😊
    Annboleyn sretnooooo! I mi čekamo betušku s tobom.🥰🥰❤❤
    Sanjushka joj, baš mi je žao što to prolaziš. Samo ti odmaraj kako ti je doktorica rekla, baš treba odmor tijelu, a i tebi.❤
    BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺🥺 Aliiii samo hrabro dalje.💪💪 Tvoj bebolinač te čeka.🍀🍀❤❤
    Fionci naravno da pripadaš ovdje.❤ Baš volimo pročitati lijepe vijesti, to nam je poticaj i snaga za daljnje pothvate.💪💪 Jako mi je drago da je sve u redu, neka nastavi u istom tonu i dalje.🙏🙏❤❤
    Jurky 🥰🥰❤❤Svima želim svu sreću ovog svijeta, zaslužile ste lavice moje!🤞🤞🍀🍀❤❤

Oprosti promaknulo mi je. Na transferu mi he bio prof. Šimunić
    Tratinčice, ma ništa. Aaaaa, ipak je on bio na transferu.❤ Mislila sam da je bio netko drugi od liječnika, pošto profesor više ne radi aspiracije i transfere.🤗

Nama je rekao da zeli biti obzirom da su nam ovo sluzbeno zadnja dva ❄️❄️ i da nam je ovo zadnji pokusaj. U proslim procesima mi je bio on isto jednom i jednom Maricic 😊
    Tratinčice, stvarnolijepo od njega.❤ Suprug i ja smo prezadovoljni njime.❤ Meni je on uradio sve tri inseminacije, u prvom ivf-u mi je i na aspiraciji i na transferu bio doktor Grbavac, a sad na drugoj aspiraciji mi je bio doktor Maričić, a do transfera nažalost nismo došli.😔😔 Svi su stvarno predobri, ali profesor mi je ipak number one, pošto sam kod njega od prvog dana i tješio me i hrabrio kad sam mu se par puta slomila i rasplakala u ordinaciji.🥺🥺

On je zaista strucan, profesionalan, smiren i prekrasan ❤️ sretna sam sto je odlucio ovog puta voditi nas slucaj od pocetka do kraja ❤️🍀❤️

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Hypnoticpoison
    09. Travanj 2024. 10:51

TraTinčica

Hypnoticpoison

TraTinčica

Hypnoticpoison

TraTinčica

Hypnoticpoison

Jutro, curke!🤗❤Tratinčice jako lijepo tamni testić.😊❤️ Sutra je i betuška, pa samo polako. Čekamoooooo….🤞🤞❤️❤️ Prošli tjedan sam te pitala, ali valjda ti je promaknulo.😉 Tko ti je bio na transferu?
    Tikvice ajmeeee, kako je meden.😍😍🤗🤗 Sama slatkoća.😊 Pusu vam šaljem!😘😘❤❤
    Lunolina pupice,sretno danas!🤗🤗❤❤ Javi nam se kasnije.😊
    Annboleyn sretnooooo! I mi čekamo betušku s tobom.🥰🥰❤❤
    Sanjushka joj, baš mi je žao što to prolaziš. Samo ti odmaraj kako ti je doktorica rekla, baš treba odmor tijelu, a i tebi.❤
    BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺🥺 Aliiii samo hrabro dalje.💪💪 Tvoj bebolinač te čeka.🍀🍀❤❤
    Fionci naravno da pripadaš ovdje.❤ Baš volimo pročitati lijepe vijesti, to nam je poticaj i snaga za daljnje pothvate.💪💪 Jako mi je drago da je sve u redu, neka nastavi u istom tonu i dalje.🙏🙏❤❤
    Jurky 🥰🥰❤❤Svima želim svu sreću ovog svijeta, zaslužile ste lavice moje!🤞🤞🍀🍀❤❤

Oprosti promaknulo mi je. Na transferu mi he bio prof. Šimunić
    Tratinčice, ma ništa. Aaaaa, ipak je on bio na transferu.❤ Mislila sam da je bio netko drugi od liječnika, pošto profesor više ne radi aspiracije i transfere.🤗

Nama je rekao da zeli biti obzirom da su nam ovo sluzbeno zadnja dva ❄️❄️ i da nam je ovo zadnji pokusaj. U proslim procesima mi je bio on isto jednom i jednom Maricic 😊
    Tratinčice, stvarnolijepo od njega.❤ Suprug i ja smo prezadovoljni njime.❤ Meni je on uradio sve tri inseminacije, u prvom ivf-u mi je i na aspiraciji i na transferu bio doktor Grbavac, a sad na drugoj aspiraciji mi je bio doktor Maričić

On je zaista strucan, profesionalan, smiren i prekrasan ❤️ sretna sam sto je odlucio ovog puta voditi nas slucaj od pocetka do kraja ❤️🍀❤️

Daaaaa, i vidi kako lijepo je završilo.😊😊🤗 Neopisivo sam sretna zbog tebe, zbog vas!❤ Da, baš je i profesionalan i smiren i stvarno ništa ne prepušta slučaju. Nama je nakon zadnjeg postupka kad nismo došli do oplodnje rekao da razumije ako smo izgubili povjerenje u njega, u njih, i ako želimo pokušati negdje drugdje da nam može sve rezimirati i napisati, ali mi nismo htjeli ići drugdje. Ne govori puno, ali kad on kaže da je nečime zadovoljan, to je onda to.😊 Mi imamo sutra druženje kod njega. Nadam se da mi je unutra sve u redu.🙏🙏 Ma profa (kako ga tamo zovu od milja) je zakon.😊❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

nicaivo
    09. Travanj 2024. 10:59

Curke, dobila sam info da nam je 5 stanica oplodeno i da je transfer u subotu 🥳🥳

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Lunolina
    09. Travanj 2024. 11:02

Nicaivo bravooo! Bit ce to kod tebe sve dobro❤️
    Cokoladice jesu li tebe zvali? Kakvo je stanje s tvojim bebicama?

Cure, citam vase muke s endometriozom i bas mi je zao sto se uz sve jos i s tim morate boriti ☹️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Čokoladica 🍀
    09. Travanj 2024. 11:04

Evo cure, imamo 9 oplodenih, transfer u subotu.
    Nicaivo bravo🍀 
    Rekli su da ih vise ne diraju do tad 🙈 e sad, mene brine, pa kako ce pratit jel se ista razvija 🤣🙈
    Oprostite na glupom pitanju

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• BikMik
    09. Travanj 2024. 11:12

Sretno na transferima ❤️🍀❤️🍀❤️🍀

Cure, kako odlucujte ehocete li jednog ili dva smrzlica vratiti? Ovaj moj u Njemackoj je bas nesto striktan sa jednim i stakno naglasava ako cete dva to je vasa odluka i rizik. Sad ne znam jel se samo zeli ogranicitit ili stvarno nema neke orednosti? Sutra im se javljam za FET, pq bi volila odluciti...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    09. Travanj 2024. 11:17

BikMik

Cure, kako odlucujte ehocete li jednog ili dva smrzlica vratiti? Ovaj moj u Njemackoj je bas nesto striktan sa jednim i stakno naglasava ako cete dva to je vasa odluka i rizik. Sad ne znam jel se samo zeli ogranicitit ili stvarno nema neke orednosti? Sutra im se javljam za FET, pq bi volila odluciti…

Meni je Skvorc rekao da 1.x vracaju jednog, a ako ne uspije da vracaju 2 ako je zeni to u redu. Ja glasam za 2!✌🏻😬
    .
    Cokoladice svaka cast! To je to od tvojih stimulacija, imas vise nego dovoljno za rad s ovima, iako, uspjet ce tebi odmah❤️
    Nesto sam citala da nekad provjeravaju sto se dogadja, a nekad ne, ali navodno je bolje ne gnjaviti ih previse.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• BikMik
    09. Travanj 2024. 11:25

Lunolina

BikMik

Cure, kako odlucujte ehocete li jednog ili dva smrzlica vratiti? Ovaj moj u Njemackoj je bas nesto striktan sa jednim i stakno naglasava ako cete dva to je vasa odluka i rizik. Sad ne znam jel se samo zeli ogranicitit ili stvarno nema neke orednosti? Sutra im se javljam za FET, pq bi volila odluciti…

Meni je Skvorc rekao da 1.x vracaju jednog, a ako ne uspije da vracaju 2 ako je zeni to u redu. Ja glasam za 2!✌🏻😬
    .
    Cokoladice svaka cast! To je to od tvojih stimulacija, imas vise nego dovoljno za rad s ovima, iako, uspjet ce tebi odmah❤️
    Nesto sam citala da nekad provjeravaju sto se dogadja, a nekad ne, ali navodno je bolje ne gnjaviti ih previse.

Hvala na info, i meni stomak kaze dva ,❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison
    09. Travanj 2024. 11:26

Čokoladica

Evo cure, imamo 9 oplodenih, transfer u subotu.
    Nicaivo bravo🍀
    Rekli su da ih vise ne diraju do tad 🙈 e sad, mene brine, pa kako ce pratit jel se ista razvija 🤣🙈
    Oprostite na glupom pitanju

Čokoladice wooooow, super brojka!💪💪 Držim 🤞 da tako i ostane.🍀🍀❤❤ Nije glupo pitanje. Imaju time-laps inkubator (kameru) gdje se sve snima što se događa sa stanicama/embrijima i zato ih oni više ne diraju. Ne brini, sve oni vide.😊

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Saniii
    09. Travanj 2024. 11:29

Slee za FET ti nisu potrebni nalazi hormona, jer ne ideš u stimulaciju, inače svaki dr preporučuje prvo prirodni ciklus za transfer ako su O redovne, sa estrofemom se ide kad postoji problem sa endometrijem ili O.

Mislim nema potrebe da se sopas estrofemom (koji se pije do 12tt ako uspije btw) ako zaista nema potrebe.

A papa i brisevi su nešto što bi trebalo raditi svake godine bez obzira na postupke. Btw imaš pravo zatražiti ranije konze I iskomunicirati sa dr sve što te zanima.

Wildflower ja sam samo sa sestrom iskomunicirala prve konze i ništa više, sva ostala komunikacija ide preko maila direktno sa doktorom , odgovori mi uvijek u roku sat vremena. Onaj njihov mail na službenoj web stranici.

Btw spolni hormoni vrijede godinu dana i ako je stanje na UZVu okej nema potrebe ih često vadit. Zaista ne branim ni drR ni kliniku (I ja sam tu isključivo zbog embriologa) ali ja zaista nemam dojam da sam na traci, a prošla sam puno u svom mpo putu i vidjela i doživjela svašta. Ali ja sudim tek nakon rezultata. Ako je fulan tajming stoperice i js nije zrela to je isključivo greška doktora i to ću uvijek reći, ali neke stvari se zaista ne mogu predvidjeti, to kako ce tvoje tijelo odreagirati na hormone..

Ali evo moj najiskreniji savjet ,ako imalo osjećaš da nemaš povjerenje u tim kod kojeg se liječiš, mijenjaj ga, za svoje novce imaš pravo otići gdje god hoćeš. Bitno je da se ti osjećaš u sigurnim rukama :).

Rolica kako sam već rekla zaista ne branim ekipu ali 😁, cjenik je dostupan na webu I uopće nisu skuplji od konkurencije, dapače, među povoljnijim su kad vidim što i koliko i kakve nebuloze neke druge klinike naplaćuju. 

Amh je nalaz koji nijednom doktoru ne može ništa reći niti je zapravo uopće potreban osim na početku da se uzme kao nekakav orjentir rezerve js. Glavni su afc-antralni folikuli na UZVu. 

Ono sto sam ja zaključila je da tek kad odvrtiš nekoliko postupaka možeš profiltrirati neke stvari ; koji nalazi i pretrage su bitni i nužni a koji su čisto uzimanje love , koji pristup je individualan a koji kao na traci, najiskrenije ni meni drR nije No1 ali barem ono dosad što sam imala prilike s njim komunicirati definitivno je profesionalno i nije kao na traci. Barem je moj subjektivni dojam takav, ali to ne mora značiti da će recimo isti dojam imati netko drugi 🤷‍♀️. U svakoj klinici je tako, netko je zadovoljan netko nije, ali najbitnije je na kraju biti zadovoljan sam sa svojom odlukom.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.