Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luna573
    09. Travanj 2024. 11:29

Pozdrav curke evo da se i ja malo javim s novostima. Dogurali smo vec do 20+4, jucer obavili anomaly i sve je u najboljem redu 😊 sada sam ga pocela i osjecati pa je moram priznati moja briga konacno maloo manja nakon ovog cijelog IVF puta.
    Želim vam svima puno srece sa aspiracijama, transferima, betama.
    Vidim da ima pozitivnih testica i cestitam svima na tome, nek vas prate uredne trudnoce, za sve negativne mi je jako zao, znam kako je to tesko, ali nemojte odustati, vjerujem da vas svih ceka pozitivan rezultat 🥰
    Imam mozda malo glupo pitanje za trudnice na fragminu, do kada ste se bole u trbuh? I jel teoretski moguce nastetiti bebi ili se nekad pređe na noge/ruke samo zato sto postane lakse kad trbuh naraste? 

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

Saniii
    09. Travanj 2024. 11:31

Sunshine prve konzultacije sa UZVom su 90e, tu ćeš dobiti popis pretraga koje trebaš odradit (sve možeš na uputnicu) I ako je sve uredu u postupak možeš odmah s idućim ciklusom. Cjenik postupka imaš na njihovom webu plus lijekovi.

Lunolina dobro je što piskis često, bolni jajnici su normalna pojava nakon aspiracije nekoliko dana, a dr će prije transfera napravit uzv i ako budu previše uvećani jajnici odgodit ga.

Fionci naravno da pripadas tu, nek tvoja trudnoca bude primjer da i spontano između postupaka može uspjeti 🤗

Sanjuska nadam se da nije endometrioza ipak, drži se 🤗

Marisha ako nema aspiracije nije potrošen postupak, ali kod privatnika ne znam jel onda moraš platit folikulometrije ili ne, stopericu ako primis trebas ju platit jer oni su te lijekove dobili od hzzo-a pa moraju ili povuci uputnicu ili naplatit od pacijenta. Bolnice su nešto drugo.. Svakako provjeri i sa njima.

Cokoladica, nicaivo super rezultati 💪🤞

Npelica, korni 😘😘

Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Čokoladica 🍀
    09. Travanj 2024. 11:35

Hypnoticpoison

Čokoladica

Evo cure, imamo 9 oplodenih, transfer u subotu.
    Nicaivo bravo🍀
    Rekli su da ih vise ne diraju do tad 🙈 e sad, mene brine, pa kako ce pratit jel se ista razvija 🤣🙈
    Oprostite na glupom pitanju
    Čokoladice wooooow, super brojka!💪💪 Držim 🤞 da tako i ostane.🍀🍀❤❤ Nije glupo pitanje. Imaju time-laps inkubator (kameru) gdje se sve snima što se događa sa stanicama/embrijima i zato ih oni više ne diraju. Ne brini, sve oni vide.😊

Joj, hvala ti 🙈 pa mogla mi je to reci 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• BikMik
    09. Travanj 2024. 11:39

Sanii, amijem li te pitati sta ti mislis o vracaju jedne ili dvije blasto? Vidim da si orava riznica znanja i hvala.sro sa nama djelis 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Marisha
    09. Travanj 2024. 11:40

luna573

Pozdrav curke evo da se i ja malo javim s novostima. Dogurali smo vec do 20+4, jucer obavili anomaly i sve je u najboljem redu 😊 sada sam ga pocela i osjecati pa je moram priznati moja briga konacno maloo manja nakon ovog cijelog IVF puta.
    Želim vam svima puno srece sa aspiracijama, transferima, betama.
    Vidim da ima pozitivnih testica i cestitam svima na tome, nek vas prate uredne trudnoce, za sve negativne mi je jako zao, znam kako je to tesko, ali nemojte odustati, vjerujem da vas svih ceka pozitivan rezultat 🥰
    Imam mozda malo glupo pitanje za trudnice na fragminu, do kada ste se bole u trbuh? I jel teoretski moguce nastetiti bebi ili se nekad pređe na noge/ruke samo zato sto postane lakse kad trbuh naraste?

Lunaaa baš mi je drago da si se javila  Super da je sve ok, mazi bušicu 
    Saniii hvala ti, budem pitala u četvrtak kad vidimo razvoj situacije  

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Hypnoticpoison
    09. Travanj 2024. 11:49

Čokoladica

Hypnoticpoison

Čokoladica

Evo cure, imamo 9 oplodenih, transfer u subotu.
    Nicaivo bravo🍀
    Rekli su da ih vise ne diraju do tad 🙈 e sad, mene brine, pa kako ce pratit jel se ista razvija 🤣🙈
    Oprostite na glupom pitanju
    Čokoladice wooooow, super brojka!💪💪 Držim 🤞 da tako i ostane.🍀🍀❤❤ Nije glupo pitanje. Imaju time-laps inkubator (kameru) gdje se sve snima što se događa sa stanicama/embrijima i zato ih oni više ne diraju. Ne brini, sve oni vide.😊

Joj, hvala ti 🙈 pa mogla mi je to reci 🤣

Nema na čemu. Ma, nekad ni oni ne kažu sve, ali zato smo mi tu i uvijek će curke odgovoriti ako nešto znaju o postavljenom pitanju.😉 Sad samo opušteno i smireno do transfera.😊😊❤❤ Uskoro si pupicaaaaa.🤩🤩❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

wildflower
    09. Travanj 2024. 11:58

[ltr]Sani sve sto si rekla si u pravu. Ja sam vec dugo kod njih (od 2016 na redovnim pregledima) s tim da je moj mpo put zapoceo 10/2022 (simuliranje ovulacije, inseminacija I sada prvi IVF). Ali zbog nekih okolnosti sam bila i 4 mj u Splitu kod dr. Sparca gdje sam obavila HSG i 2 ciklusa simuliranja ovulacije.  Dr Sparac ima malo osobniji pristup. U Repromedu me rijese po kratkom postupku. Ako ne pitam, nece mi se nista objasniti. Dok primjerice dr Sparac mi je objasnjavao neke stvari… Recimo on mi je uveo mioinozitol, dok dr R uopce ne spominje nikakve suplemente.. Ja sam se donekle informirala o svemu, pa mi je lakse.. Pa ja njega onda pitam ali njegova objasnjenja isto znaju biti stura i cudna.[/ltr]

[ltr]Unatoc svemu tome ja sam se ipak odlucila za njih jer ipak me sad vec poznaje neko vrijeme, imaju odlicne rezultate (u top 3 poliklinika su), doktor mi je simpatican i osjecam se dobro na pregledima, nisam u grcu…To mi je jako vazno jer inace mi gin pregledi nisu najomiljenija stvar na svijetu :))  I zbog toga sam odlucila tu ostati. Svjesna sam tih nekih nedostataka, u smislu neposvecenost pacijentu malo vise (kada kazem kao na traci jer uvijek bude hrpa ljudi, ostanem kod dr. minimalno vremena) + sestre objasnjavaju protokol na pultu, a ljudi odmah pored sjede i slusaju sve… Ali pristala sam na sve to… Za sada.. Jer nema veze s povjerenjem u strucnost, vec samo sa nekakvim profesionalnim/ osobnim pristupom prema pacijentu… Jako vjerujem u njihovu strucnost i rezultate…[/ltr]

[ltr]Ja sam inace kriticna i relana osoba… Ne uljepsavam stvari :D Nekad cak mozda prekriticna..[/ltr]
    [ltr]Ali evo kad vec tolike novce dajem ocekujem ipak malo vise.[/ltr]

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    09. Travanj 2024. 12:03

Cokoladice i nicaivo odlicnan broj oplodenih.. Sretno da se dalje nastave lijepo razvijati🍀🍀
    BikMik neizmjerno mi je zao zbog negativnog testa.. Ali samo mirno i  pozitivno u novi ciklus.. Mnogima upravo FET bude dobitan❤️

Hypnoticpoison nas dvije sitno brojimo do uzv :)) Imas kakvih simptoma? Ja za sada ne, osim sto mi se izmjenjuju depra i sreca hahah.. I napuhana sam.. Joj bas me zanima koliko folikula ce dr izbrojati sutra

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    09. Travanj 2024. 12:23

wildflower

Cokoladicei nicaivo odlicnan broj oplodenih.. Sretno da se dalje nastave lijepo razvijati🍀🍀
    BikMik neizmjerno mi je zao zbog negativnog testa.. Ali samo mirno i pozitivno u novi ciklus.. Mnogima upravo FET bude dobitan❤️

Hypnoticpoison nas dvije sitno brojimo do uzv :)) Imas kakvih simptoma? Ja za sada ne, osim sto mi se izmjenjuju depra i sreca hahah.. I napuhana sam.. Joj bas me zanima koliko folikula ce dr izbrojati sutra

Da, da, bome još sitno brojimo.🤭 Ja nisam napuhana, ali me tu i tamo štrecne oko jajnika kao podsjetnik da se nešto unutra događa. A vjeruješ mi da se prvi puta baš baš bojim kakvo će biti stanje?😔 A sreća i depra... Hmmmm... To se kod mene konstantno izmjenjuje.😂🤦‍♀️ Ajde, ajde, bit će sutra sve super, vidjet ćeš.🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

sanjushka
    09. Travanj 2024. 12:32

Marisha

Koje si lijekove koristila? Ja sam godinu dana pila Visane tablete, pa trudnoća pa je sve bilo čisto i opet se bila vratila. Sad nakon dvije stimulacije kao da se aktivirala, baš mi pulsira ali tješi me da je na 1cm, nadam se da neće rasti. Rekla mi je doktorica ako nam ne uspiju prirodnjaci da će me staviti na kontracepciju do rujna kada bi išli u novi postupak da ju držimo pod kontrolom. Thx na pojašnjenju

E ovako.. 😁 
    Ja sam nakon operacije 2018. prvo koristila Visanne 6 mjeseci. Onda su mi to prekinuli i rekli da bi me malo pustili bez ičega da vide razvoj situacije. Već prvi sljedeći ciklus opet bolovi, opet sve isto pa mi je privatni ginekolog kod kojeg sam igrom slučaja završila na pregledu rekao da nisu normalni, da ja sa svojom dijagnozom moram stalno bit na kontracepciji/lijekovima, do trudnoće. 
    Tad sam počela piti Qlairu. 
    S njom sam imala prekid mjesec dana 2020. zbog zamrzavanja jajnih stanica i to je to, pila sam ju cijelo vrijeme. 
    Onda kad smo u siječnju 2023. napravili sliku hormona za novi postupak ispostavilo se da su mi hormoni jako loši pod Qlairom pa me prebacila na Daylette dva-tri mjeseca. Nakon tog neuspješno odrađenog postupka opet Daylette preko ljeta. 
    U rujnu sam išla u prvi prirodni ivf i od tad prestajem s tabletama. Na drugom prirodnom u listopadu počinju komentirat da na uzv-u vide i adenomiozu. 🙄
    Jedino su mi još u Betaplusu dali Novinette u siječnju ove godine da mi reguliraju ciklus i namjeste za novu stimulaciju u veljači. 

Za ostalo odgovaram BikMik u novom postu. 😁

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.