Curke kupila sam danas čaj od lista maline po preporukama s početka foruma, za konzumaciju iza fet-a. Međutim čitam na netu da se ne preporučuje do 3.tromjesečja trudnoće. Negdje pak piše da može izazvati rane pobačaje, a negdje da štiti od pobačaja. Jel ovo provjerena info da je dobar za konzumaciju odmah od ET-a? Jer je to već kao rana trudnoća valjda, jel... Ako netko zna od nekud 😅🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Dodopupice sretno, nek se mrve čvrsto prime ❤️
Mala_lutkicadobrodošla 🤗 meni se čini da se beta lijepo duplala 🍀 kad imas uzv? 🤞
Uzv imam u Srijedu i jako sam u stresu zbog bete neki mi kazu da je to jako visoka i vise neznam sta mislit stvarno.
Cure, čitam vas neko vrijeme i pridružila bih vam se ako me primate
Prvo, želim svima sreću i da što prije postupci uspiju, a vama koji nisu-žao mi je i želim vam sreću u sljedećem pokušaju.
Ovako, muž i ja pokušavamo već godinu i pol, svi nalazi su uredni, očito je u pitanju idiopatska neplodnost ili možda godine. Tako da smo se odlučili za mpo.
Odabrali smo Repromed, doktor mi je sjeo, vrlo je pozitivan i imam povjerenja u njega. Imam 37 godina.
E, sad jedno pitanje, odredio mi je dugi protokol, ima li još cura koji su u dugom protokolu i je li to bolje / lošije od kratkog?
Također, znate li vraća li doktor jedan ili dva zametaka?
Hvala vam svima na odgovorima unaprijed
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Rolica nisam nikad pila tako da ti ne znam šta reći..već će se javiti neka od cura koja zna 🤗
Mala_lutkica meni je na 21dnt bila cca 21.000, tako da nemaš brige, ne stresiraj se, bit će sve okej 🤗🍀 sretno na pregledu ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Rolica nisam nikad pila tako da ti ne znam šta reći..već će se javiti neka od cura koja zna 🤗
Mala_lutkica meni je na 21dnt bila cca 21.000, tako da nemaš brige, ne stresiraj se, bit će sve okej 🤗🍀 sretno na pregledu ❤️
Jojjj hvala ti puno sad mi je malo lakse iskreno
svi nesto pricaju bezveze haha
a koji mjesec si ti trudna i kako ide?
Curke kupila sam danas čaj od lista maline po preporukama s početka foruma, za konzumaciju iza fet-a. Međutim čitam na netu da se ne preporučuje do 3.tromjesečja trudnoće. Negdje pak piše da može izazvati rane pobačaje, a negdje da štiti od pobačaja. Jel ovo provjerena info da je dobar za konzumaciju odmah od ET-a? Jer je to već kao rana trudnoća valjda, jel… Ako netko zna od nekud 😅🤗
Čaj lista maline se najčešće koristi pred kraj trudnoće za omekšavanje cerviksa i otvaranje. Ja nisam fan čajeva, jer svi imaju oprečne informacije i ne vidim razloga za eksperimentiranjem u trudnoći ili mpo, sve dobijemo lijekove koje trebamo od doktora. Inače, čajevima treba min 3 mjeseca za djelovanje i mogu samo poremetiti sve. Kako hoćeš ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Prvo, želim svima sreću i da što prije postupci uspiju, a vama koji nisu-žao mi je i želim vam sreću u sljedećem pokušaju.
Ovako, muž i ja pokušavamo već godinu i pol, svi nalazi su uredni, očito je u pitanju idiopatska neplodnost ili možda godine. Tako da smo se odlučili za mpo.
Odabrali smo Repromed, doktor mi je sjeo, vrlo je pozitivan i imam povjerenja u njega. Imam 37 godina.
E, sad jedno pitanje, odredio mi je dugi protokol, ima li još cura koji su u dugom protokolu i je li to bolje / lošije od kratkog?
Ja sam kod njih. Dug protokol ima većina .vraća naravno dva zametka ...al to odrede oni i ne pogriješe .možeš im vjerovati divni su ....svi do jednoga....nama su danas baš bogu hvala vratili 2 mrvice 🌺🙏🩷🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Ja sam kod njih. Dug protokol ima većina .vraća naravno dva zametka …al to odrede oni i ne pogriješe .možeš im vjerovati divni su ….svi do jednoga….nama su danas baš bogu hvala vratili 2 mrvice 🌺🙏🩷🙏
Hvala ti🥰 Nekako mi je doktor na prvu sjeo i odmah sam rekla mužu da hoću tamo ići.
Joj divno, držim ti sve fige svijeta💪
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Giselle dobrodošla 🥰 želim ti da se što kraće zadrzis na ovoj temi
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Pozdrav borilice
Ja sam nova na forumu i sam u postupkom potpomognute oplodnje
Danas je meni 20dnt i vracen mi je jedan zametak 4dan radi to sto se jako brzo oplodjivalo
9dnt je beta bila 86.0
11dnt je bila 192.9
13dnt 509.7
19dnt 7889.7
E sada se malo bojim dali je ovo normalno jer prosli dva postupka su mi bili neuspjesni
molim vas za pomoc i podrsku
hvala lp
Meni se ovo cini super 😀 i par dana smo razlike 😊
Hvala svakoj posebno na lijepoj poruci i podršci, hvala vam svima od srca ❤️
Dodo super za dvije srećice, drzim fige🍀🤞🏻
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️