Mi s pregleda, nažalost nemamo srce.😔
Gv i žv su tu ali ne kuca..
Rekla je da mu još daje šansu tjedan dana ali ako ne prokuca onda ide čišćenje.
Po njima sam ja sad 6+2 jer računaju od dana aspiracije + 2 tjedna. A ja sam računala da sam 5+5 po zadnjoj M.
Rekla je da mu daje još malo šanse jer je bio dvodnevni ali nije baš preoptimistična..
I uz to mi se nakon zadnje stimulacije pojavila endo cista na desnom jajniku od 6 cm tako da mi zaokruži ove lijepe vijesti.. 🙄😔
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Po njima sam ja sad 6+2 jer računaju od dana aspiracije + 2 tjedna. A ja sam računala da sam 5+5 po zadnjoj M.
Rekla je da mu daje još malo šanse jer je bio dvodnevni ali nije baš preoptimistična..
I uz to mi se nakon zadnje stimulacije pojavila endo cista na desnom jajniku od 6 cm tako da mi zaokruži ove lijepe vijesti.. 🙄😔
Sanjusha držim palčeve da izađe sve na dobro. Nije da ti ulijevam neke lažne nade,ali moja sestrična kada je bila trudna malom je srce prokucalo sa 8 tjedana. Nadam se čudu 💚🙏
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
A j*** baš mi je žao draga. Ne znam što drugo da ti kažem, šaljem ti zagrljaj podrške ❤️ Nadamo se da će srčeko prokucati i da će to biti pravi mali borac 🙏 I za endo da joj p*s m***
Angel eyes bravo i sretno dalje 🤗
Jako mi je zao 🥺 ali jos nije gotovo 🙏🏼🙏🏼💪🏼❤️
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Kako se brzo nakupe stranice😁
Čestitam na pozitivnim betama 🥳
Sanjuska drzim fige da na idućem pregledu srceko zatitra.🌺💜
Cure koje ste radile kariograme i trombofiliju, da li ste dobile uputnice bez problema od ginekologa ili oni traže baš preporuku mpo doktora?
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Cijeli dan cekam i sad kad si napisala, bas me rastuzilo. 😔 Tako se nadam da je u krivu i da ce se dogoditi malo cudo. Ne znam dal da ocekujes najgore pa se nadam se iznenadis ili da si full optimisticna do zadnjega..puno snage kako god 🙏
Angel eyes svaka cast na snalazenju 🤗
Sanjushka tako mi je žao 😔 ali ipak ima još malo nade, mislim na tebe 🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Draga Sanjushka žao mi je, bila sam u točno istoj situaciji tako da znam kako ti je. Prvi pregled mi je bio na 5+2 kad se vidjela gv i zv, nije bilo otkucaja, ali je tada bilo to ok jer je bilo prerano. Na drugi pregled sam išla sa 6+2 i također nije bilo otkucaja. Taj period čekanja i neizvjesnost mi je bio grozan. Ali na sljedećem pregledu sa 7+2 napokon smo čuli otkucaje tako da nije sve izgubljeno. Ne želim ti davati lažne nade, ali znam kako je meni bilo i koliko sam istraživala ima li još šanse. U mene nije dobro zavrsilo jer bio spontani na kraju, ali mislim da to nije povezano. Želim ti sve najbolje 🍀🤞🏼
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Sanjushka, cekamo s tobom da prodje ovih tjedan dana i da nam se javis s veselim vijestima! Jos ima nade i nije kraj, i to je najbitnije 🫶
mila, žao mi je ❤️ nadam se da će na kraju sve izaći na dobro ❤️ šaljem 🤗
Sretno svima ❤️ pratim i navijam iz prikrajka 🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji