Hvala svima na lijepim riječima dobrodošlice i sretno svima danas 🤞🏻❣️
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
BikMik mislim da ne moze doci do ovulacije u potpuno stimuliranom postupku, meni su neki folikuli s prve folikulometrije nestali, na drugoj ih vise nije bilo. (bas sam reagirala na terapiju, pa su mi dozu Pergoverisa sa 225 smanjili na 150), na kraju sam dobila 8 jajnih stanica, od toga 3 zrele, jedna odustala 4.dan, i dobila dvije savrsene blastociste.
Za novi postupak su mi ostavili opet istu terapiju Pergoveris 225, jer smatraju to uspjesnom terapijom 🤷🏼♀️
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
BikMikmislim da ne moze doci do ovulacije u potpuno stimuliranom postupku, meni su neki folikuli s prve folikulometrije nestali, na drugoj ih vise nije bilo. (bas sam reagirala na terapiju, pa su mi dozu Pergoverisa sa 225 smanjili na 150), na kraju sam dobila 8 jajnih stanica, od toga 3 zrele, jedna odustala 4.dan, i dobila dvije savrsene blastociste.
Za novi postupak su mi ostavili opet istu terapiju Pergoveris 225, jer smatraju to uspjesnom terapijom 🤷🏼♀️
Lijepa priča bome....🙏🙏🌺i mene su stavili od DNS na 150.....
Daj bože da imam i ja bar 2 ili morulu il' blasticu.. bilo bi baš super pred Uskrs 🤗💃☀️☀️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marice i to je super brojkica, nek prođe brzo i bezbolno 🤗
Angel eyes 🥰🥰 kako ide bockanje?
Marisha super, nadam se da se lijepo ugnijezdio tvoj bebek 🥰🥰 Ma da, ne znam što bih rekla. Lučinger nam je na konzultacijama bio objasnio brda i doline, koje ovdje nismo ni spomenuli. Nekako ide sve brzo bez nekih razgovora. Ne želim biti nezahvalna, 1 smrzlić je super, ali imam osjećaj da sam se bzvz šopala svim lijekovima. 4 jajca su propala, a 1 bi imala i u prirodnom ciklusu - zadnje mi je nakon menge (prije postupka) bio vodeći folikul 18 mm. Sad sam znači nakon svih šopanja dobila 1 koji je veći za 2 mm. Ali naravno nije sve crno bijelo, svjesna sam, samo sam nekako iznervirana extra Proći će, možda pms
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
BikMikmislim da ne moze doci do ovulacije u potpuno stimuliranom postupku, meni su neki folikuli s prve folikulometrije nestali, na drugoj ih vise nije bilo. (bas sam reagirala na terapiju, pa su mi dozu Pergoverisa sa 225 smanjili na 150), na kraju sam dobila 8 jajnih stanica, od toga 3 zrele, jedna odustala 4.dan, i dobila dvije savrsene blastociste.
E hvala ti na info, ja sam na Puregon 300 jedinica, poprilicno jaka vjerovatno zbog nizeg AMH, bas me zanima sta ce sutra biti ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Kako mislis da su folikuli nestali? Sto se dogodi?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Koliko sam popratila svi idete na fet i ivf, pa me zanima ima netko da ide na aih ili je isao. Brine me kolika je uspješnost na takav nacin jer bih prvo s tim krenula.
Na pocetku sam svega pa mozda pobrkam pojmove neke, jer ni sama ne znam sto sve znaci, al nadam se da me kuzite 😊
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Sretno svim curkama danas.
Dobro došle sve nove curke i nadam se da se nećete dugo zadržati na ovom forumu!❤️
Marisha je javila se dr.Lana jako joj je žao i rekla je kad budem spremna da joj se javim i da bi ona da sad idemo u prirodni fet. (Ako koja ima iskustva molila bi malo da mi napise o tome,na sta obratit pozornost,da li ste nesto dodatno uzimale od vitamina) 😌
Ja sam pitala da li mozemo odma u novi postupak rekla je možemo,sad cekam vješticu da dode i onda u dogovor,malo mi je bed jer je ona tjedan iza Uskrsa na g.o. A moglo bi se bas sve tako potrefit uvz i transfer. Sto znaci da nje nece bit. Nije meni cak ni to problem da ja nisam sramezljiva kao da imam 5 i pol godina,pa mi je ne zamislivo da sam kod dr.Škvorca pa si mislim to ce mi samo bit dodatan stress☺️😅 iako mi je odma napisala sve ce vam dr.Škvorc jednako dobro odradit. Vidjet cemo sve kad ce mi doc vještica pa u nove pobjede. Iako fakat ne znam odkud vise vucem tu snagu za dalje jer ovo emocijonalno pražnjenje stalno vise nije normalno...
Cak sam ju pitala sto misli da operiram ipak endometriozu al ona je mala i vec se godinama ne mjenja pa je rekla da nebi,jer moze vise stete donjet operacija nego sto je ona tu. Evo,ja stvarno vise ne znam sta?kako? I zasto se sve to desava...Imamo jos 3 smrzlica i nadam se da ce bar jedan bit dobitan,a sa druge strane strah ogroman. Ako ima koja kakav savjet pisite slobodno... i oprostite na dužem postu,ali samo vi razumijete ovo sto mi prolazimo❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Kako mislis da su folikuli nestali? Sto se dogodi?
Da kak nestali ajme još mi samo treba da od tih 6 neš nestane aaaaaa 🫣🫣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
marica36 samo ne brini 🙏🏻 sve ce to biti dobro, imas ih dovoljno 🥰 Ja sam ih imala raznih velicina, pa sam ipak dobila 2. Nije bitan broj uopce.
Sorry cure sada sam u papire pogledala, 5 dana sam imala dozu od 225, 1 dan prije ultrazvuka 150 i onda naredna 3 dana 75.
wildflower Ne znam kako su nestali, imam mjere i npr. jedan je bio 22,7 na sljedecoj folikulometriji ga vise nije bilo 🫣, bilo je puno novih. Osobno smatram da nisam dobro reagirala na terapiju i da je to razlog.
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Sortiraj odgovore
Najstariji