Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peony
    29. Kolovoz 2025. 19:01

Pozdrav svima! Pratim vas već jako dugo, jednom prilikom sam i pisala svoj mpo put. Iza nas su 3 neuspješna postupka u Vinogradskoj te smo se prebacili u Betaplus polikliniku gdje uskoro krećemo i imamo skroz drugačiji protokol od ovih do sada. Zanima me da li je koja od vas koristila Suprecur sprej za nos i ako znate gdje bi ga bilo za kupiti. Unaprijed zahvaljujem. 

👩🏻 32 amh 13,7 👨🏻 34 god - astenozoospermija
    4/22 Ablacija mioma
    I. 7/23 - KBCSM -ICSI -9js, 2 embrija, 1 trodnevni vraćen, beta 0
    II. 2/24 - KBCSM -ICSI - 4js, 3 embrija, vraćen 1 trodnevni, beta 0
    10/24 Ablacija mioma
    III. 3/25 - KBCSM -ICSI - 6 js, 3 blastice, 1 vraćena, 11.dnt beta 26, 14.dnt beta 37.7, 16.dnt beta 10.8 - biokemijska

advocatus
    29. Kolovoz 2025. 20:34

Peony

Pozdrav svima! Pratim vas već jako dugo, jednom prilikom sam i pisala svoj mpo put. Iza nas su 3 neuspješna postupka u Vinogradskoj te smo se prebacili u Betaplus polikliniku gdje uskoro krećemo i imamo skroz drugačiji protokol od ovih do sada. Zanima me da li je koja od vas koristila Suprecur sprej za nos i ako znate gdje bi ga bilo za kupiti. Unaprijed zahvaljujem.

Nazalost, nemam odgovor na pitanje, ali imam pitanje - koliko dugo ste cekali u betaplusu (pretpostavljam preko hzzo)? Koje ste sve protokole prosli u vg, a kakav imate sada? 

30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳

Peony
    29. Kolovoz 2025. 21:30

advocatus

Peony

Nazalost, nemam odgovor na pitanje, ali imam pitanje - koliko dugo ste cekali u betaplusu (pretpostavljam preko hzzo)? Koje ste sve protokole prosli u vg, a kakav imate sada?

Nismo dugo čekali. Sama sam izabrala termin za prve konzultacije online preko njihove web stranice i oni su mi potvrdili mailom. To je bilo u svibnju. Mi smo morali prebacivati uzorke iz Vg pa smo malo odužili. Sad u 8.mj smo prebacili i već u 9. krećemo s postupkom. Tako da za sada mi se čini da nema toliko čekanja. 

U 1. i 3. postupku sam bila na Gonalu i Cetrotide-u, a u 2. na Bemfoli i Ganirelixu. Sve je kretalo od 2.dana ciklusa, zatim cca 14.dan aspiracija i embriotransfer 3.dan odnosno 5.dan u zadnjem postupku.
    Dok bi sada trebala početi 1. dc sa Suprecur sprejem za nos i 3.dan piknuti Elonvu pa na uzv. 

👩🏻 32 amh 13,7 👨🏻 34 god - astenozoospermija
    4/22 Ablacija mioma
    I. 7/23 - KBCSM -ICSI -9js, 2 embrija, 1 trodnevni vraćen, beta 0
    II. 2/24 - KBCSM -ICSI - 4js, 3 embrija, vraćen 1 trodnevni, beta 0
    10/24 Ablacija mioma
    III. 3/25 - KBCSM -ICSI - 6 js, 3 blastice, 1 vraćena, 11.dnt beta 26, 14.dnt beta 37.7, 16.dnt beta 10.8 - biokemijska

advocatus
    29. Kolovoz 2025. 23:14

Peony

Nismo dugo čekali. Sama sam izabrala termin za prve konzultacije online preko njihove web stranice i oni su mi potvrdili mailom. To je bilo u svibnju. Mi smo morali prebacivati uzorke iz Vg pa smo malo odužili. Sad u 8.mj smo prebacili i već u 9. krećemo s postupkom. Tako da za sada mi se čini da nema toliko čekanja.

U 1. i 3. postupku sam bila na Gonalu i Cetrotide-u, a u 2. na Bemfoli i Ganirelixu. Sve je kretalo od 2.dana ciklusa, zatim cca 14.dan aspiracija i embriotransfer 3.dan odnosno 5.dan u zadnjem postupku.
    Dok bi sada trebala početi 1. dc sa Suprecur sprejem za nos i 3.dan piknuti Elonvu pa na uzv.

Postoji li poseban razlog zasto su ponovili isti protokol unatoc sto je isti vec bio neuspjesan?

30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳

nicol, z
    29. Kolovoz 2025. 23:54

Pozdrav curke nije me bilo neko vrijeme makla san se od društvenih mreža i sto manje na mobitelu da napunim baterije za u novu borbu.🥰 
    Samo sam zadnjih par stranica popratila u kojim god fazama da ste cure svu sreću vam zelim 🙏🥰

TetraOak baš mi je zao, drzi se da se sto prije oporavis i kreneš u novu borbu. 

Markolina meni je dr savjetovao bez treninga pogotovo jer rekao kad sam bila na terapiji injekcijama. Rekao mi je da mogu samo lagane šetnje, nikakve vjzbe ni trenig. A kad sam bila u FETu rekao mi je da do transfera mogu trening a poslje ništa samo setnje opet.  Inače sam dosta u treningu, trčanju... pa mi baš kroz postupak fali nemogu samo s šetnjom nadomjestiti trening 🥴 

🧔 43
    🙋‍♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
    30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷‍♀️
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔

Batica
    30. Kolovoz 2025. 08:31

Markolina, Frequency i Avis sretno! 🤗
    Imamo jedno pitanje... Je li se i vama događalo da nakon stimulacije dobijete menstruaciju dosta ranije. Meni je danas dosla 22 dana od početka zadnjeg ciklusa, bio mi je hiper i odgođen ET. U zadnja dva postupka je kasnila pa me ovo bas iznenadilo...

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

TetraOak
    30. Kolovoz 2025. 11:39

Pozdrav, meni nije uspjelo izbaciti  tjelo van cak mi nakon 5 tableta tako da sam na kraju zavrsila na kiretazi i prespavala u bolnici. Zelim svim curama puno srece u postupcima 🫶🫶ja cu se malo iskljuciti od svega i uzet si pauzu par mjeseci. Ovo cekanje i kiretaza mi je psihicki tesko pala. 

👩‍🦰 JA 36 | 👱‍♂️ ON 35 | Sve OK
    👶 Pokušavamo od 2022
    🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
    💔 04/2024 – Missed A.
    💥 07/2024 – Vanmaternična (desni jajovod)
    Mia poliklinika Rijeka
    🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
    💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
    💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
    🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
    ❄️ 4 blastociste freez
    🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
    ⏳ 1 β 56,4 🤞2 beta 331 👌3 beta 919 - 1UZV 6+2 ❤️, 2UZV 7+3 💔 missed ab.

Blueberry12
    30. Kolovoz 2025. 11:54

TetraOak zelim ti brz oporavak od svega. Cuvaj se 🫶🏼

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 HISTERO
    9/25 prvi postupak✨
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    1/26 salpingektomija ✂️ ⏳

💜Medenko
    30. Kolovoz 2025. 11:55

TetraOak

Pozdrav, meni nije uspjelo izbaciti tjelo van cak mi nakon 5 tableta tako da sam na kraju zavrsila na kiretazi i prespavala u bolnici. Zelim svim curama puno srece u postupcima 🫶🫶ja cu se malo iskljuciti od svega i uzet si pauzu par mjeseci. Ovo cekanje i kiretaza mi je psihicki tesko pala.

Zao mi je Tetra zbog svega..odmori,obnovi se..u mislima i molitvi si mi..💜🙏🏽..vrati nam se kad budeš spremna😘

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

jane23
    30. Kolovoz 2025. 13:05

Tetra bas mi je zao :( nadam se da ce ti sljedeci pokusaj biti dobitni i da ces sve zaboraviti. 

Ja u utorak imam transfer i jedva cekam iako je uvijek prisutna doza straha. Puno sam citala u zadnje vrijeme i imam pitanje - je li koja od vas  uzimala baby aspirin od transfera nadalje? Navodno poboljsava cirkulaciju i time povecava sansu za pricvrscivanjem embrija za maternicu. 

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI