Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    30. Kolovoz 2025. 13:05

Tetra bas mi je zao :( nadam se da ce ti sljedeci pokusaj biti dobitni i da ces sve zaboraviti. 

Ja u utorak imam transfer i jedva cekam iako je uvijek prisutna doza straha. Puno sam citala u zadnje vrijeme i imam pitanje - je li koja od vas  uzimala baby aspirin od transfera nadalje? Navodno poboljsava cirkulaciju i time povecava sansu za pricvrscivanjem embrija za maternicu. 

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏

Finika
    30. Kolovoz 2025. 13:25

Uzimala sam andol 100 kao pripremu za transfer, počela sam piti 1, 5 mj prije transfera, uzimam ga i sad. Naravno uz liječnički naputak. 

40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
    03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
    03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, 6+4 ❤️

Finika
    30. Kolovoz 2025. 13:29

TetraOak žao mi je, želim ti što skoriji oporavak. 🫂

40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
    03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
    03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, 6+4 ❤️

• advocatus
    30. Kolovoz 2025. 14:44

TetraOak zelim ti da ostanes snazna i da izdrzis! 

Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)

• Frequency
    30. Kolovoz 2025. 15:40

Batica ja sam isti mjesec kad sam imala stimulaciju išla i na transfer i ostala trudna, ali je završilo kiretažom. Tako da sam zapravo dobila mengu tek otprilike mjesec dana nakon kiretaže pa ti ne mogu reći za stimulaciju.
    TetraOak baš mi je žao da se tako zaredalo sve. Držite se, odmorite, ojačajte i onda u nove pobjede! Javi se kad god se osjećaš spremnom ❤️
    Jane meni su na dan transfera u otpusnom pismu napisali progesteron, folacin i andol. Prije transfera sam već uzimala prenatalne i sa svime sam nastavila dok se nije ispostavilo da trudnoća nije uredna pa su mi prekinuli terapiju. Držim fige da bude uspješan transfer, svakako se javi 🤞🏼❤️

06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
    Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
    FET 9./10. mjesec ⏳️

Lori🍀
    30. Kolovoz 2025. 16:18

Peony sretno s novim protokolom🤞🏻
    Nicol nadam se da si se odmorila i da si spremna za nove pobjede😊
    TetraOak žao mi je da se uz sve što si prošla još i sam pobačaj zakomplicirao😪 Drži se i javi nam se kad budeš spremna❤️
    Batice meni je znala kasniti M, nije mi se dogodilo da urani nakon stimulacije. No pretpostavljam da je i to normalno jer se često poremeti ciklus...
    Jane još malo🤞🏻 ja sam imala baby aspirin oba puta u terapiji, ne znam jel drugi put pomoglo za implantaciju alqi kod Škvorca mi se čini da je to redovna praksa. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

jane23
    30. Kolovoz 2025. 18:27

Hvala na odgovorima za Aspirin/Andol. Meni nije dr to preporucila, no citajuci brojne clanke i znanstvene radove odlucila sam da bi ga mozda trebala koristiti. Ne moze odmoci. 

Jos me nesto muci - danas me malo poceo boliti zub kad zagrizem. Vjerojatno se radi o karijesu kojeg do sad nisam skuzila. S obzirom da mi je transfer iduci tjedan, kad preporucate da odem kod zubara? Svakako ce mi trebati lokalna anestezija. Ne znam je li to sigurno u tom periodu? Kako stojite po tom pitanju?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏

• advocatus
    30. Kolovoz 2025. 19:07

jane23

Hvala na odgovorima za Aspirin/Andol. Meni nije dr to preporucila, no citajuci brojne clanke i znanstvene radove odlucila sam da bi ga mozda trebala koristiti. Ne moze odmoci.

Jos me nesto muci - danas me malo poceo boliti zub kad zagrizem. Vjerojatno se radi o karijesu kojeg do sad nisam skuzila. S obzirom da mi je transfer iduci tjedan, kad preporucate da odem kod zubara? Svakako ce mi trebati lokalna anestezija. Ne znam je li to sigurno u tom periodu? Kako stojite po tom pitanju?

Hej! Nisam bila u situaciji, ali cini mi se da ce stomatolog prvenstveno zahtijevati da se napravi rengen da vidi stanje karijesa, a tek onda u sanaciju karijesa. A ne znam koliko je pametno raditi rengen nakon transfera jer si tada pregnant until proven othervise

Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)

nicol, z
    30. Kolovoz 2025. 21:52

Lori🍀

Peony sretno s novim protokolom🤞🏻
    Nicol nadam se da si se odmorila i da si spremna za nove pobjede😊
    TetraOak žao mi je da se uz sve što si prošla još i sam pobačaj zakomplicirao😪 Drži se i javi nam se kad budeš spremna❤️
    Batice meni je znala kasniti M, nije mi se dogodilo da urani nakon stimulacije. No pretpostavljam da je i to normalno jer se često poremeti ciklus…
    Jane još malo🤞🏻 ja sam imala baby aspirin oba puta u terapiji, ne znam jel drugi put pomoglo za implantaciju alqi kod Škvorca mi se čini da je to redovna praksa.

Lori jesam, kako si ti kad ćeš ti u FET 🥰 ja jos imam pretrage za obaviti papatest, krv, mislim da ce trebati BC ponovno isteklo mi je godinu dana od zadnjeg, i pitati dr sto trebam jos napraviti.

Ja san andol pro 100 (lakši je za zeludac) pila 1x1 u svakom postupku, tj nakon punkcije folikula mi je dr rekao da krenem piti i kaze da je dobar za endometrij. Sretno 🙏🥰

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 7+5tt

• Monny
    30. Kolovoz 2025. 22:22

jane23

Aspirin razrijeđuje krv, uzimaj samo u dogovoru sa liječnikom. Sretno 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.