TetraOak 🥺drzi se
Sanii joj hvala ti puno na odgovoru, a koju uputnicu, sta si tocno trazila? Pokusala bi prek hzzo-a pa ak bas ne daju onda privatno…
Meni oni na konzultacijama nisu tocno definirali nego su rekli da kod cestih neuspijeha, ja sam imala 1 spontani i 3 biokemijske u 6 transfera, da u tom slucaju moze bit do imuniteta pa ga onda ruse malo kortikosteroidima, a u Clayo su u mailu poslali isto imunoloski test ali samo nk stanice.
Sad kad sam procitala ovoliko pozitivnih iskustava nakon histeroskopije mislim da je to prvi korak koji cu dogovorit na konzultacijama u Repromedu 😅 ima netko iskusta s repromeda i histeroskopije? Jel boli? Ide ooca anestezija? Joj ja sam 2 puta primila opcu i 2 puta su me jedva budili, uopce ju ne volim 🙄
Ja sam radila histeroskopiju u Cita, nikad laksi zahvat. Bila je opca anestezija koju sam podnjela super, zahvat bio oko 8:15 u 12:30 sam isla kuci kao da se nista nije dogodilo. Imala sukrvavi iscjedak taj prvi dan u 2 navrata i to je to bez ikakvih bolova. Anesteziolog mi je rekao da mogu piti analgetike po potrebi ali stvarno nisam osjetila bol u nijednom trenutku. Nadam se da ce i tebi proci tako ako budes isla na taj zahvat 🙏🏻
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak⏳✨
Draga TetraOak, neopisivo mi je žao…. želim ti svu snagu u narednom periodu 🫂
Ako se odlučiš na obradu, ovo je nešto što sam ja istraživala da bi trebalo napraviti nakon 2 ili više gubitaka:
1. genetika:
° kariogram oba partnera
° ako je moguće - citogenetika ploda
2. endokrinološki testovi:
° štitnjača: TSH, fT4, anti TPO, anri TG
° celijakija: anti ttg IgA
° lupus: ANA screen
° šećer: GUK + inzulin natašte, HOMA- IR, OGTT
° prolaktin i nadbubrežna žlijezda (kortizol, ACTH, DHEAS)
3. trombofilije:
° antifosfolipidni sindrom: lupus antikoagulans (LAC),
° antikardiolipinska protutijela IgM i IgG
° antitijela na beta2 glikoprotein 1
- za nasljedne trombofilije:
° faktor V Leiden
° mutacija u genu za protrombin
° proteini C i S, antitrombin III
° homocistein
° MTHFR
° PAI-1
4. maternica:
° TV UZV (+/- MR po potrebi)
° histeroskopija s biopsijom endometrija na NK stanice + CD138 i plazma stanice (za dokaz kroničnog endometritisa)
5. ostalo:
° infekcije: cervikalni brisevi + TORCH
Trombofilije imam i bila sam na Fragminu brisevi su 3 puta dosli negativni jedino Torch nisam radila i stitnjacu sam radila isto bila mi je na gornjoj granici pijem 25 mg ujutro nataste. Mislim da cu traziti imunologiju + kariogram i ovo pod 4. Kod nas nazalost ne rade citogenetiku ploda mogu jos se raspitati ali za sada sam dobila takav odgovor.
Hvala na pomoci 🥰
👩🦰 JA 36 | 👱♂️ ON 35 | Sve OK
👶 Pokušavamo od 2022
🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
💔 04/2024 – Missed A.
💥 07/2024 – Vanmaternična (desni jajovod)
Mia poliklinika Rijeka
🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
❄️ 4 blastociste freez
🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
⏳ 1 β 56,4 🤞2 beta 331 👌3 beta 919 - 1UZV 6+2 ❤️
BabyInProgress, ja sam u Repromedu bila 3 puta na histeroskopiji. Svaki put je bila operativna (jer sam imala polipe). Radi se bez anestezije i mene je bolilo, nekad vise, nekad manje, ovisno o velicini polipa. Ali dr je stvarno pazljiv i bude brzo gotovo. Poslije odmah ides doma. Popij si sat dva prije zahvata kakvu jacu tabletu protiv bolova.
TetraOak, zao mi je sto moras to prolaziti ❤️
Cure, ja vas pratim povremeno iz prikrajka. U 13. sam tjednu, radili smo Qualified 360 prije 2 tjedna, sve je low risk i cekamo decka 🩵 Iduci pregled iduci tjedan 😊 Ja se jos ne mogu opustiti.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ma ne znam sta bih uopce mislila. Kod nas je problem zadrzavanje trudnoce jer svi drugi nalazi su uredni. Vidjeti cemo sta dalje ali morati cemo nesto jos pregledati ili napraviti jer ne moze biti sve ok a da se ne odrzi.
Hvala cure na podrsci ❤️
Držite se ❤️ najgora je sada ta neizvjesnost 😔 Jeste naručeni već za novi pregled?
Idem sutra na pregled da vidimo sta se tocno dogada. Dali se samo hematom ocistio ili ce se sve samo ocistiti.
👩🦰 JA 36 | 👱♂️ ON 35 | Sve OK
👶 Pokušavamo od 2022
🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
💔 04/2024 – Missed A.
💥 07/2024 – Vanmaternična (desni jajovod)
Mia poliklinika Rijeka
🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
❄️ 4 blastociste freez
🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
⏳ 1 β 56,4 🤞2 beta 331 👌3 beta 919 - 1UZV 6+2 ❤️
Cure evo ja tek sad s pregleda.. sve je super 🙏🏻slijedeci tek za pet tjedana ali nebi se zapisivala, puno vas sad kreće u deveti mjesec važnije je to sve ispratit .. navijam za svaku od vas povremeno ću se naravno javljati ❤️
👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️6+2 imamo❤️
Ja sam dobila termin za konzultacije 17.9. - potvrdili su mi da moram imat cervikalne briseve (koje mi nisu napisali, stoga hvala svim curama koje su me uputile). Izborila sam na jedve jedvite jade iduci tjedan da me uzmu da mogu to donjet na konze. Do tad bi trebalo dostavit i izjavu o izvanbracnoj zajednici (u nasem slucaju) i cini mi se da je to to od dokumentacije (naravno plus papa koju sam obavila u veljaci). Javim na koje lijekove ce me stavit - ali moje pitanje je koliko se moze "intervenirat" u terapiju. Bojim se ohss, a s druge strane glupo mi je trosit simulirani postupak na klomifen i dobiti 2 oocite koje se mozda ni ne oplode zbog teskog muskog faktora. Nisam pametna, ima li koja savjet koju terapiju mogu ocekivat? AMH mi je 28, a FSH bio 10, LH oko 7. Ako je nekome ovo bas ful bitna info, javite, pa cu prepisat nalaz iz svibnja
Ja 30-ok, on 31-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Ariella čestitam na dobrom pregledu❤️
Mariposa čestitke na dobrom rezultatu NIPT-a I na dječaku🩵
Gdje nam je XOXO? Nadam se da si ok?
Ja sam danas obavila papa test, nadam se da će nalaz biti uredan nakon spontanog. Idući tjedan ću provjeriti kakvo je stanje sa hormonima štitnjače i onda ako Bog da krajem 9.mj transfer🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji