Sve pratim, ali malo pišem s obzirom da nemam što za prijaviti. Popratila sam zadnjih dana lijepe testove, Medenko i Srculence želim vam lijepe bete i još ljepše trudnoće🥰 Svim čekalicama strpljenje i dobre vijesti na kraju čekanja🤗
Isprike ako sam nekoga propustila…
Pitanje za cure koje su radile histeroskopiju, koji dan ciklusa ste imale zahvat? Čitam na webu da se najčešće radi nakon menstruacije dok je endometrij tanak, a u poliklinici IVF rade u drugoj polovici ciklusa tako da su me naručili 21DC pa bih samo htjela čuti je li netko imao takvu situaciju :)
I ja sam radila 5 dana iza ovulacije, s obzirom da sam imala 5 biokemijskih radila sam biopsiju I histeroskopiju u vrijeme kad bi se plod trebao "ugnjezditi" .
06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
03/25 Poliklinika Mia, 19 folikula, 12 js
ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET morule, 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
04/25 kariogram, uredno
05/25 biopsija endometrija, uredno
07/25 FET, cekamo utz ⏳
Srculence čestitke od srca ..
.
Meni je zakazan prvi ultrazvuk u srijedu 4.6, pa ćemo vidjeti kako će drugi krug ispasti 🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Čitam zaostatke i vidim jako puno lijepih vijesti 😍,divno, cestitke svima ❤️
Dodo nisam ništa pisala o svojim zadnjim postupcima jer nema ništa novo ni pozitivno :), razumiju oni koji su nažalost prošli puno toga da nemam više elana pisati o sebi i svojom neuspjelim pokušajima.
Kod mene se neuspjesi samo nižu, nekidan sam izvadila 15u negativnu betu 😏, ali nedam se ja, nisam spremna jos se predati i priznati poraz 💪.
Tebi držim 🤞 da za tjedan dana bude sve kako i treba biti, drzi se dotad ❤️..
Riamaroprekrasne betuške 😍, da, malo je bezveze što te nisu nekako ugurali za prvi UZV, nije da im to oduzima previše vremena 😏, ispada sve nedorečeno. Onda ni statistike uspješnosti klinika nemaju nikakvog smisla ako ne isprate postupak do kraja 😏.
Mukii prekrasne vijesti za twinse😍, vjerujam da si prestrašena ali dan po dan, bit ćeš pod stručnim nadzorom cijelo vrijeme.. Gdje ti je bio prvi UZV, jel bio sa cca 6tt? Već tad su trebali vidjeti 2 gv. Moja teta ima jednojajčane blizance, sad već velike dečke, trudnoća je vođena kao rizična ali je sve bilo uredno..
Lorii pupice sretno, endometrij pri dejstvu progesterona se malo stisne, to je normalno 🤞🙏
Marita07 za liječenje vani na teret hzzo-a morate imati dijagnozu koja se ne liječi u Hr (loš kariogram, azoo tj donacija) dakle morate imati nalaze i preporuku specijalista, inace ako nema dijagnoze sve placate sami..
Hope žao mi je 😔, coq10 ubiquinol bi trebalo piti minimalno 3mj prije postupka poželjno i više, da bi imalo ikakvog efekta pa sve do aspiracije , a možeš piti i Nutrinano samo povećaj dozu na 4-6 tableta dnevno.
Hvala Saniii, znači moze i ubikinone, samo treba pojačati dozu? Što ti sve piješ?
Oprostiti mi na izravnosti, da li i kod tebe ne dolazi do pozitive bete, kao i kod mene? Nije mi jasno, do oplodnje dodje, dodje i do blastociste ali ne dodje do implantacije.
Je li problem u maternici?
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
Cure pozdrav, javljam se nakon dugo vremena.
16.4 sam imala transfer jednog 3-dnevnog embrija. Na punkciji su bile 2 jajne stanice. Sa zrelijom napravili transfer, a drugu koja je bila nezrela na dan punkcije ostavili do 5. dana, ali se nije razvila.
Nakon transfera stavljam utrogestan vaginalete 3x dnevno i ne znam je li od njih, ili od nečeg drugog me lovi strašan umor. Do 8. dana poslije transfera su me bolile sise poprilično i onda samo prestalo.. također me lovi neka mučnina ujutro, ali to pripisujem žgaravici. Nisam baš optimistična, tj. baca me iz pesimizma u optimizam pa u ravnodušnost.. poludit ću do sutra :D
Strah me uopće napraviti betu zbog razočaranja :(
Sretno svima
2019 prirodna trudnoća
ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
2god traje borba za drugo
MM 42g, spermiogram uredan
01/24 - klomifen i TO ❌
02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌
Medenko
Ja sam dobro, nista od novih simptoma samo cesce na wc idem, i ujutro mi nos malo procuri i to je to, nemam grcica probadanja niti cike nista 🙄 Mislim se da napravim test, nestrpljiva sam cekati do bete. Koji je vama cure najpouzdaniji? Da ne dobijem lazni rezultat.
Kako si ti?
Tvoji simptomi dobro zvuče 🤞🏽🤞🏽🤞🏽..prvi dan sam napravila First sign,drugi C.blue onaj za rano testiranje..🫣..meni je prva trudnoća bila puna simptoma,druga nazalost konstantno krvarenje a ova sad osim umora,pospanosti i glavobolje na pocetku(sto mi uvijek bude od lijekova)u ovoj kao da nemam drugih simptoma pa sam zbunjena..Beta će sutra sve pokazati 🤞🏽✨🙏🏽
Srculence jupiiiiiii…neka Beta bude savrsena🙏🏽🤞🏽✨🥳
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Riamaron I po mom kalendaru sam 6+5. Ne znam zasto su mi tako kasno napravili prvi Uz.. Ja sam bila na Uz sa 6+0 ali se tada jos uvijek nisu culi otkucaji.. Ne znam dal je bilo rano kao sto je doktorica rekla ili imam razloga za brigu 😥
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Lauren, meni ovo skroz dobro zvuči.. sretno sutra s betom 🫶
🙋♀️86' 🙋♂️85'
Kbc Ri-04/19-02/20- 3x AIH+2xprirodni IVF+1xICSI-bez transf
Škvorc
09/20-ICSI-20 oocita-4 🥚-ET 1bc-❌️
01/21- ICSI- 14 oocita-6🥚-ET 2X (10st+8st)+ 1bc ❄️
02/21-➕️▶️💔- medikam. neuspjeli- kiretaza
09/21-FET-bc-❤️
06/22- 🤱-4250 g/ 52,5
🙋♀️ TSH 1,98 (Euthyrox 25), AMH 3,63 ug/L
🙋♂️NORMO
Idiopatska
11/24-OVAL+ORG+DECA-ICSI-17 oocita-6 🥚- OHSS-3 BC ❄️
01/25- TSH 3,46+upala pluća- odgađamo FET
05/25-FET-BC- 8DNT ➕️; 12 DNT beta 12,7; 14 DNT 4,2
06/25- FET
Lauren ja sam od Utrogestana isto bila jako umorna, koliko sam čitala to je jedna od nuspojava. Ali zato ostali tvoji simptomi nisu za baciti, držim fige ❤️
Ja sam došla prijaviti 3.dan ciklusa i pregled. Jajnici su se smirili nakon aspiracije i prijeteće hiperstimulacije pa se nadamo da ovaj mjesec ciklus vraćamo jedan smrzlić.
Od danas krećem s estrofemom (ubaciti ću i sok od cikle i ananas), idući pregled 3.6.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
RiamaronI po mom kalendaru sam 6+5. Ne znam zasto su mi tako kasno napravili prvi Uz.. Ja sam bila na Uz sa 6+0 ali se tada jos uvijek nisu culi otkucaji.. Ne znam dal je bilo rano kao sto je doktorica rekla ili imam razloga za brigu 😥
Mislim da na 6+0 moze biti da se ne cuje.. da je granicno i da nemas razlog za brigu ♥️ Mene su narucili na 6+2 i nadamo se da cemo cuti srce… 🙏🏼
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
RiamaronI po mom kalendaru sam 6+5. Ne znam zasto su mi tako kasno napravili prvi Uz.. Ja sam bila na Uz sa 6+0 ali se tada jos uvijek nisu culi otkucaji.. Ne znam dal je bilo rano kao sto je doktorica rekla ili imam razloga za brigu 😥
Ne brini, ja sam bila sa 5+4 i takodjer se nisu vidjeli otkucaji, nisu se vidjeli ni twinsi tako da nemoj brinuti..sve ce biti dobro😊❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji