Nato žao mi je zbog negativne beteLijepo si ovo napisala❤️
Gdje ideš na konzultacije?
Vinogradska bolnica 🙂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
Xoxo žao mi je. Nadam se da nije vanmaternična. Izvadi betu i odi na još jedan uzv negdje drugdje pa dobiješ i drugo mišljenje. Sretno i mislimo na tebe 🙏
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;1beta(11dpt)=342🍀🤞2beta(13dpt)= ⏳
Xoxo uzasno mi je zao, i nije fer da moras, uz sve, i ovo prolaziti 🥺 drži se ❤️🩹
Jane ja bih probala, ali je onda tu i pitanje sto kad dobijes pozitivan testic, hoce li ti htjet ginekolog dati opet na recept? Ako prestanes naglo pit, nije ni to dobro. Mozda da se posavjetujes ipak…
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Riamaro a da, muci me sto pitanja. A uz to, ako koristim utrogestan samo navecer (jer ih nemam toliko da uzimam ujutro i navecer) hoce li preko dana pasti progesteron pa opet porasti navecer kad stavim (bojim se prevelikih oscilacija i koliko je to dobro).
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Xoxo ja se nadam da je možda ipak rano ☹️ zelin da bude sve ipak dobro. Drži se draga 🤞🫶
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, ⏳️UZV 23.05.
ivis11062@gmail.com
Sage ❤️❤️❤️Medenko a tako sam i ja ujutro, pa se onda sitim da ima ljudi koji su i gore prošli.. eto okej podnit ću sve al u nadi da ću jednog dana doc do željenog cilja, al psihički je ovo bas je**n put 😔 pa moguće, prije IVF puta mi je i spominjana mogućnost da ga maknu, al je problem šta ona nije sigurna da je ta tekućina tu samo je pretpostavku stavila 🙄 čak sam nakon biokemijske mislila da će me sigurno poslat da ga maknem ali evo ništa..
Verbena 5+6 danas, ali ja sam stvarno prerealna i prošla san sva nadanja sa prvom vanmaternicom, čuda se desavaju ali stvarno u premalom postupku i definitivno ne meni 🥲 zna se točno šta se treba vidit i ovo nije to za ovaj dan. 😔
Ako mozes odi provjeri opet..ako je samo neprohodan i sumnja se na hydrosalpinx mislim da moze napraviti vise stete nego koristi🙄🫣iako sam ja vjerovatno iznimno subjektivna jer smo nakon 3.g.nicega odmah nakon vađenja jajovoda ostvarili trudnocu pa sam si ja prevela da je to bio problem..iako kad su radili prohodnost jajovoda jedan im se činio ok,ali Dr.Planinic mi je rekla idemo s obadva van da izbjegnemo vanmateričnu zbog toliko tekućine..nisam stručna..meni je tako rečeno ali na sve ovo treba i drugo,treće misljenje..rješenje se mora naći da tvoja borba zavrsi bas Kako treba..🙏🏽💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
MiliPe koja beta! Cestitam 🎊
Nato zao mi je, nadala sam se da ces nas iznenadit, sretno sutra. Bas si dobro napisala, ja ne znam kako bi ostala normalna bez ovog foruma u svemu ovome.
Xoxo bas kao Medenko na sav glas sam opsovala kad sam procitala, bas mi je zao💔
Ja sam obavila konzultacije, dobila sam ljekove i idemo s idućim ciklusom u stimulirani. Sve se nekako brzo izdogadalo ali iskreno nije neka razlika od prije. Saslusala me doktorica i odgovarila na sva pitanja sto sam imala. Pitala sam je i za upalu mjehura i rekla je da pijem antibiotik al da prvo obavim urinokulturu u bolnici jer ne voli od privatnika nalaz. Mislim da ako sutra uspijem dobit uputnicu i odnijeti uzorak i onda pocnem piti antibiotik taman cu ga pit do pocetka ciklusa ako ne i prvih dan dva... Kaze da ne bi trebalo smetati. Dobila sam Pergoveris i Cetrotide.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 ⏳
Xoxo prežao mi je, drži se. Posebno pogađa sve nas mislim kad ovako nešto saznamo…čuda se događaju svaki dan, nisu tako rijetka. Kad razmislim, svaki dan mi se dogodi neko malo čudo, zašto se ne bi i to dogodilo? Znam da je teško bit pozitivan i ispadam i sama sebi nekad delulu cime se tjesim, ali smo naučile ustajat sto puta tako ćemo i ovaj put.. nadam se najboljem! 🤞🏼🍀
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1.Poliklinika IVF 4/25 ET x
Žuži malo upadam, ja sam vadila homocistein kada sam radila pretrage za stečenu trombofiliju i znam da povišen može značiti da imaš mogućnost povećanog zgrušnjavanja krvi. Jesi već radila pretrage za trombofiliju?
Xoxo popratila sam temu, jako mi je žao, nadam se da će sve proći u redu..
Žene drage, svu sreću vam želim u daljnjim postupcima!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Žuži malo upadam, ja sam vadila homocistein kada sam radila pretrage za stečenu trombofiliju i znam da povišen može značiti da imaš mogućnost povećanog zgrušnjavanja krvi. Jesi već radila pretrage za trombofiliju?
Xoxo popratila sam temu, jako mi je žao, nadam se da će sve proći u redu..
Žene drage, svu sreću vam želim u daljnjim postupcima!
Ne smeta sto upadaš, dapače hvala ti, trazila sam iskustva🤗 uz to sam izvadila PV (0,88) i PV INR (1,05). Jesi na to mislila? Poslala sam nalaz ginekologici jer bas i ne razumim jesu li mi ok te vrijednosti. Po ovome sto sam guglala jesu. Aptv i fibrinogen su mi isto dobri.
Cestitke na bebici❤️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Sortiraj odgovore