MiliPe koja beta! Cestitam 🎊
Nato zao mi je, nadala sam se da ces nas iznenadit, sretno sutra. Bas si dobro napisala, ja ne znam kako bi ostala normalna bez ovog foruma u svemu ovome.
Xoxo bas kao Medenko na sav glas sam opsovala kad sam procitala, bas mi je zao💔
Ja sam obavila konzultacije, dobila sam ljekove i idemo s idućim ciklusom u stimulirani. Sve se nekako brzo izdogadalo ali iskreno nije neka razlika od prije. Saslusala me doktorica i odgovarila na sva pitanja sto sam imala. Pitala sam je i za upalu mjehura i rekla je da pijem antibiotik al da prvo obavim urinokulturu u bolnici jer ne voli od privatnika nalaz. Mislim da ako sutra uspijem dobit uputnicu i odnijeti uzorak i onda pocnem piti antibiotik taman cu ga pit do pocetka ciklusa ako ne i prvih dan dva... Kaze da ne bi trebalo smetati. Dobila sam Pergoveris i Cetrotide.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Xoxo prežao mi je, drži se. Posebno pogađa sve nas mislim kad ovako nešto saznamo…čuda se događaju svaki dan, nisu tako rijetka. Kad razmislim, svaki dan mi se dogodi neko malo čudo, zašto se ne bi i to dogodilo? Znam da je teško bit pozitivan i ispadam i sama sebi nekad delulu cime se tjesim, ali smo naučile ustajat sto puta tako ćemo i ovaj put.. nadam se najboljem! 🤞🏼🍀
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Žuži malo upadam, ja sam vadila homocistein kada sam radila pretrage za stečenu trombofiliju i znam da povišen može značiti da imaš mogućnost povećanog zgrušnjavanja krvi. Jesi već radila pretrage za trombofiliju?
Xoxo popratila sam temu, jako mi je žao, nadam se da će sve proći u redu..
Žene drage, svu sreću vam želim u daljnjim postupcima!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Žuži malo upadam, ja sam vadila homocistein kada sam radila pretrage za stečenu trombofiliju i znam da povišen može značiti da imaš mogućnost povećanog zgrušnjavanja krvi. Jesi već radila pretrage za trombofiliju?
Xoxo popratila sam temu, jako mi je žao, nadam se da će sve proći u redu..
Žene drage, svu sreću vam želim u daljnjim postupcima!
Ne smeta sto upadaš, dapače hvala ti, trazila sam iskustva🤗 uz to sam izvadila PV (0,88) i PV INR (1,05). Jesi na to mislila? Poslala sam nalaz ginekologici jer bas i ne razumim jesu li mi ok te vrijednosti. Po ovome sto sam guglala jesu. Aptv i fibrinogen su mi isto dobri.
Cestitke na bebici❤️
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Radila sam i pretrage za mutacije MTHFR, Pai, faktor ll i V, ali nisu mi nalazi još gotovi. Tek za 15-ak dana
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Hvala vam svima na podršci 🫶🏻🫶🏻
Popiskila sam test isti, ima dva dana je bia crn doslovno, sad je upola posvijetlio. Nadam se eto da će beta normalno past do kraja bar.. da nebude opet vozanja..
Medenko sad bi ja sve i da mi izvade taj jajovod, 😅i da me pošalju na kariogram iako još imam 6 smrzlica i da mi sljedeći put vade progesteron i estr, jer oni to daju šablonski pa nismo sve iste nemoguce da svima ide ista količinama. Isto tako da mi možda provjere zalihu folne, i da mi ponovo provjere vitamin D on je bia nizak prije nego sam krenila u postupak. Al sad san tako malo povrijeđena pa neznan jeli me to zbog toga tako okrenulo…
Molly želim ti sreću sa sljedećim ciklusom onda 🤞🏼🤞🏼❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 beta 18.07 ⏳ 🙏🏻
Evo stigli su mi nalazi bete, išla sam privatno iako i sutra idem u bolnicu ujutro.. pala je na 436 tako da pretpostavljam da je spontani.. ja bi stala odma sa lijekovima, šta vi mislite .. nekako me previše bole leđa i doli sve imam osjećaj ko da mi tilo oce sve očistiti ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 beta 18.07 ⏳ 🙏🏻
Hvala vam svima na podršci 🫶🏻🫶🏻
Popiskila sam test isti, ima dva dana je bia crn doslovno, sad je upola posvijetlio. Nadam se eto da će beta normalno past do kraja bar.. da nebude opet vozanja..
Medenko sad bi ja sve i da mi izvade taj jajovod, 😅i da me pošalju na kariogram iako još imam 6 smrzlica i da mi sljedeći put vade progesteron i estr, jer oni to daju šablonski pa nismo sve iste nemoguce da svima ide ista količinama. Isto tako da mi možda provjere zalihu folne, i da mi ponovo provjere vitamin D on je bia nizak prije nego sam krenila u postupak. Al sad san tako malo povrijeđena pa neznan jeli me to zbog toga tako okrenulo…
Molly želim ti sreću sa sljedećim ciklusom onda 🤞🏼🤞🏼❤️❤️
Još se ti i super drzis draga..nakon svakog pada mislim da nas izvlače planovi i pokušaji,planiranje..osjećaj da nesto rješavamo i idemo prema naprijed..svatko se hvata za nesto..ja sam na prvom pregledu nakon spontanog molila da me sto prije puste u postupak..izlazim iz cekaone i zgrozim samu sebe😞🫣..nisam htjela zaliti dugo,bolovati bilo me sram same sebe jer sam znala da onda digo ne bi krenula naprijed..inace sam preveliki empat i upijam nazalost puno emocija opcenito..pa eto moj savjet slušaj sebe,napravi šta god trebas da se osjecas bolje,gledaj naprijed i ne osuđuj samu sebe nikada za nista..pa ni tad😉❤️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Radila sam i pretrage za mutacije MTHFR, Pai, faktor ll i V, ali nisu mi nalazi još gotovi. Tek za 15-ak dana
Ja sam radila cijeli panel za stečenu i urođenu trombofiliju, tamo je bilo dosta parametara između ostalog ovo što si navela i homocistein. Meni je sve bilo ok, osim MTHFR i PAI, homocistein mi je na donjoj granici. Ali znam da sam tada proučavala i da je povezan sa zgrušavanjem krvi, vjerujem da kad dobijes sve rezultate da će ti ih hematolog očitati pa ćeš znati više.
Hvala ti ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
MiliPe čestitke, nek trudnoća bude školska!
XoXo jako mi je žao, drži se ❤️
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji