Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    09. Svibanj 2025. 16:11

Sani da ali ima i folnu kiselinu uz ovaj oblik folata, kada se spustiš dole na ovi link šta si stavila i stisneš sastav, vidiš odvojene dvi stavke. Toga mene strah. Vidit ću šta mi kaže dokt na to sve.. pa ću odlucit.. 🤷🏻‍♀️ hvala svakako na pojašnjenu ❤️ 

Dodo super čestitam još jednom od srca lijepa betuska 😍😍❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Ivis
    09. Svibanj 2025. 17:59

Barbii lijepi plusić 😍 sada čekamo 13.05.🤞🍀
    Riamaro meni se čini da sam se isto preznojavala u početku od progesterona. Isto sam malo sitnija.
    Lori ja sam kod simulacije bila napuhnuta, dobila sam par kilica i imala sam osjećaj kao da sam sva vodena 😅
    Dodo odlična beta 🥳 čekamo UZV 🤞🍀
    Bumbarica sutra vadim 2. betu 🤭 ali će mi tek u ponedjeljak javiti rezultate.
    Nicol kod mene je nakon aspiracije bila pauza jer smo čekali rezultate tu našu pgt analizu. Ali u principu nakon aspiracije smo čekali početak novog ciklusa i prema novom ciklusu planirali transfer i dobila sam terapiju progesteron i estrofem. Napravila sam 2,3 uzv prema kojem je odredeno kad bi trebao biti transfer i onda stoperica, pa transfer.
    MiliPe sve će biti u redu 🍀🫶 zaokupi misli i nemoj se puno oko simptoma brinuti. Ja ih isto još uvijek bas i nemam 🙈 13.05. je još malo, čekamo jednu lijepu betušku 🫶🍀

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354
    ivis11062@gmail.com

Ivis
    09. Svibanj 2025. 18:03

Moram reći da smo ovaj tjedan obilježile baš lijepim plusićima i betama 🍀🫶. Baš me to jako veseli i stvarno je ova naša međusobna podrška posebna 🤍 
    Želim vam ugodan vikend 🫶🥰😘

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    Pokušavamo od 2021.
    PFC Prag
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    ivis11062@gmail.com

riamaro
    09. Svibanj 2025. 18:33

Ivis oprosti što sam ovako direktna, ali znatiželja je jača 🙈 Baš čitam nekakav članak i vidim da se u sklopu PGT analize analiziraju i spolni kromosomi. Ti onda već sad možeš znati tu informaciju je li tvoja mrvica cura ili dečko? 😃

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

Verbena
    09. Svibanj 2025. 19:00

Wz oooow, koliko trudnica je tu u zadnjih par dana!!! 😍🤩🤩
    Sretno cure svima sa betama i UZV i dalje! ❤️

Koka, zapravo ti želim da ne pohvataš ni nas ni terminologiju, jer to bi značilo da se nećeš dugo zadržati na ovoj temi ☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Koka
    09. Svibanj 2025. 19:49

Verbena hahah 😃 ja imam čudan problem sama sa sobom di mi je s jedne strane jako drago kad neka od vas objavi da je trudna, ful sam sretna tad. A s druge strane, razlomim se u 1000 komada kada čujem da neka od frendica ili poznanica ostane trudna. Mislim, nije da mi nije drago, ali teško mi to pada. Ovdje osjećam neizmjernu dozu podrške i upravo to mi treba 🥰🥰🤗🤗

Cure hvala sve i jednoj na podršci! ❤️

👩🏻‍🦰 33, AMH 5,71
    🧑🏻‍🦰 35, asthenozoospermia
    1.IVF - 4/2025, Beta ✖️

Ivis
    09. Svibanj 2025. 22:27

riamaro

Ivisoprosti što sam ovako direktna, ali znatiželja je jača 🙈 Baš čitam nekakav članak i vidim da se u sklopu PGT analize analiziraju i spolni kromosomi. Ti onda već sad možeš znati tu informaciju je li tvoja mrvica cura ili dečko? 😃

Riamaro jako bih voljela znati ali nažalost ne znamo 🙈 postoje PGT-A, PGT-SR i PGT-M analiza. Mi smo radili PGT-SR analizu kojom se zapravo gleda ima li translokacija, disbalansa u kromosomima. Mislim da je PGT-A kompletan pregled svih kromosoma i da je on zapravo svojevrsni "kariogram" embrija.
    Bitno je da nam mrvica dobro napreduje, ali strašno sam znatiželjna i jedva čekam saznati 🙈🤭🤭

Koka potpuno te kužim.... mislim da ti je tako jer ovdje sve prolazimo kroz ovo iskustvo koje je teško objasniti nekome tko to nije iskusio. Ja sam jednom bila i na proslavi rođenja bebaca od prijatelja, nisam mogla izdržati i otišla nakon 40min. Normalno je da ti nekad teško padnu takve vijesti i nemoj se osjećati loše zbog toga. Puno je ovdje emocija, koje ne razumije svatko. Nadam se, kako je Verbena napisala, da ćeš što kraće biti tu, da nećeš trebati poloviti terminologiju 🫶🤭

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    Pokušavamo od 2021.
    PFC Prag
    ivis11062@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.