Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    06. Ožujak 2024. 15:55

Stela_M

Kawa za pcos i IR ti je myoinositol najbolje uzimati čist i to duplu dozu odn 4 g, ja si rasporedim ujutro 2 g i navečer 2 g i tako sam ga pila u kontinuitetu sigurno 6 mj i više i uz reguliranje tjelesne mase (jbg moja vječna borba sa vjetrenjačama) rezultat između 1. Ivf i ovog 2. se ne može mjeriti, samo je potreban kontinuitet, isto tako obavezno provjeri vit D, i ja sam uzimala po 1 mg nekada 2 mg melatonin osim što pomaže za lijepo spavanje 🤭 jako je dobar i za kvalitetu jajnih stanica, isto tako većina preparata koje kupuješ da u "paketu" dobiješ više vit se ne može mjeriti kada ih uzimaš pojedinačno.. što se tiče Glucophage u početku je potrebno malo vremena da se tijelo navikne i najbolje ga je uzimati navečer jer onda ima najmanje nuspojava doduše ja ih nisam imala, ali jedna od čestih su proljev i mučnina i u početku zna šećer malo pasti dok se tijelo na navikne, ali kasnije je top mene je spasio uz myoinositol jer nisam baš imala redovite cikluse, sretno 😁💪🤞
    Lucky pa hebemu sve više 🙄 baš mi je žao tako sam se nadala da ćeš nastaviti niz i da ćeš napokon ugledati plusić, grlim 🤗❤️
    Sanjushka divno, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤗🤞❤️

Koji melatonin si uzimala?
    .
    I kad kazes da se rezultat izmedu 1 IVF i 2. ne moze mjeriti, na sto tocno mislis? Tesko mi je skuziti iz potpisa :)
    .
    I kako mislis da "većina preparata koje kupuješ da u "paketu" dobiješ više vit se ne može mjeriti kada ih uzimaš pojedinačno"
    Mislim, sastav je sastav. Mioinozitola ima 2000 mg u Gynositolu i isto tako 2000 mg u Catafetrylu.
    .
    Sorry, puno pitanja, ali puno toga si rekla a meni nije bas jasno, pa ako mozes pojasniti :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

koalica2
    06. Ožujak 2024. 16:46

Fionci99 hvala ti☺️, da ja dam kod dr. L, meni je još na prvim konzultacijama dala Inovo tablete radi PCOS-a ništa sem toga nije govorila do sad sam uvjek imala normalnr ovulacije i cikluse jedino su hormoni bili malo poviseni tako da čim ništa nije spominjala vjerojatno je i dalje tako. Što se tiče ureoplazme meni nije nađena, ali ista nam je terapija kako kaže nije neki veliki broj, ali kad već čekamo TSH onda je dala i to da rjesimo.
    Kawa da i meni je sad napomenula da ga naveče pijem pa cemo vidjeti šta bude, ja sam gynositol pila prije, ali mi je nekako inovo više odgovaro.

korni
    06. Ožujak 2024. 17:21

Razumna čestitke na diplomi 🥳 i na minusu s kg! Zvučiš mi posloženo, a to može samo dobro donijeti, sretno! 🍀❤️
    Lucky žao mi je 😔 držim 🤞 da te beta iznenadi 🍀
    Sanjushka wooohoooo 🥳 top! Ideš u petak drugu vaditi? 🤞🍀 I uzv radiš u beti, ili možeš tu u Ri?
    Noor super! Sretno u petak 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Rolica
    06. Ožujak 2024. 17:44

Sanjushka top, supeeer! Nek se nastavi u tom tonu 🤞🍀❤️
    Noor super brojka, držimo fige! 🤞🍀
    Lucky možda te stvarno beta iznenadi! Držim 🤞🍀 na najjače! ❤️
    Marisha da baš tako, držimo fige da se sve na kraju isplati ❤️🤞
    Razumna welcome back ;) Čestitke na svim uspjesima i samo jako dalje, što god postavila kao prioritet 🤞

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

sanjushka
    06. Ožujak 2024. 18:00

Noor, Tera, Marisha, Jabukica, Jurky, Stela, MiliPe, Npelica, Korni, Rolica ❤️😘🥰❤️

Korni da, u petak ponavljam da vidimo ako se dupla. Ne znam za uzv ništa još, javili su mi samo da je beta za sad super i da se čujemo u petak nakon druge. A vjv će kod njih biti uzv, Jurky je imala isto, vodim se njom 😁.. 
    Ali neka, ovaj put ću s guštom otići u Zg ako bude trebalo 😁🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Ania
    06. Ožujak 2024. 18:34

Sanjushka toooo odlična beta, ne sumnjam u duplanje 
    Lucky žao mi je zbog testa, možda ipak beta iznenadi ako više nećeš pišat test. Držim fige
    Razumna uvijek mi je drago kad se javiš. Čestitam na diplomi i kilama. 😀 Znaš kad bi trebala krenuti u postupak? 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• luna573
    06. Ožujak 2024. 18:48

Sanjushka cestitam na beti, nek se lijepo dupla🤞🥰 sto se tice uzv ja sam prva dva odradila kod njih, na prvi te naruce cca 4 tjedna nakon transfera, pa sam za 2 tjedna isla opet 

Evo mene sa uzv, pa samo da javim sve je ok, ima cca 139 grama i lijepo napreduje 😊 bas mi je olaksanje sada.. jedino je rekla da je dosta nisko polozen, ali da me to ne zabrinjava zasad
    I sve novopecene trudnice ako cete imat menga grceve ko ja meni je pomogao magnezij direkt od 300 mg od biolectre. To sam skuzila jer sam negdi do 12 tj imala te grceve i onda sam to pocela piti pa su prestali ali sam ja mislila da bi prestali svejedno dok nekidan nisam ostala bez njih i dva dana nisam pila i ono poceli grcevi opet, sad sam ih opet pocela piti i opet ih nema 😂

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

• marica36
    06. Ožujak 2024. 19:47

Medena da li si ih dobila? I kolika razlika mora bit sprej-pike? Tnx 🎉

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

koalica2
    06. Ožujak 2024. 20:18

Curke opet ja haha, zanima me vi koje koristite putne naloge da li su se vasi doktori/sestre čudile ko neznam ni ja čemu kada ste došli kod njih po to ili sam ja jedini baksuz🤣
    Eto od vas sam saznala za to neki dan i zvala hzzo da provjerim da li imam pravo i kažu imate samo odite do svog ginekologa, ja otišla sad i sestra sva izgubljena prvo ne možemo mi vama izdat to samo potvrdu, da nebismo došli do toga da ipak može, ali ne zna i oke stvarno nije problem valjda im nije često tako nešta pa ono, ali žena samo šta me nije izbacila van i onda nakon dobrih pol sata ona ispuni to ja kažem da je promjenjena adresa, promjeni ona i kaže evo odite sutra na hzzo i vidite dal valja kako je ispunjeno ako ne vratite se reko dobro. Da nebi došla kući i vidim promjenjena adresa, a grad i dalje Zagreb tako da msm da bi bilo pametnije otić sutra odma kod nje samo da ispravi. E sad ona je napisala na onu listu moj posjet kod njih znaci ginekologa, a po nekoj logici to bi trebo samo doktor iz bolnice ispunit msm samo posjet kod njih ne i kod obicnog ginica ispravite me ako griješim? 
    Oprostite na malo podužem postu msm bilo je tu još svašta, ali ukratko samo, no htjela sam bas podjelit da vidim dal je i neko još imao ovakve zavrzlame il su vam to dali bez problema i naravno nisam ni ljuta ni ništa svakom se desi☺️

djetelina13
    06. Ožujak 2024. 20:29

Ej cure. Bili smo MM i ja na konzultacijama u KBC-u na humanoj. Za 2 mjeseca MM mora ponoviti spermiogram i ovisno u nalazu spermiograma nas šalju na neku vrstu MPO-e. E sad, moje pitanje je. S obzirom da imamo pravo na 4 inseminacije, ako nam nakon tipa 2 puta ne uspije i mi procjenimo primjerice da nam je inseminacija gubitak vremena, mozemo li mi njima reci da bismo preskocili i krenuli s IVF-om? Jeli imao tko takvo slicno iskustvo? 
    Naravno prije inseminacije cu morati provjeriti prohodnost jajovoda, obaviti briseve itd...da bi imali preduvjete za IUI. Možda će morati odmah preskociti IUI ali nadam se sa nece. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.